Видео карти за старата Нова година 2022: музикални поздрави

Old New Year 2022 завършва поредицата от празници, които ще започнат годината на Синия воден тигър. И въпреки че това тържество е неформално, много интересни традиции също са свързани с него, което не бива да се забравя. Както например обичаят да се поздравява Нова година по юлианския календар. За това как се е появил този празник и какви оригинални поздравления могат да бъдат направени по този повод.

Как започна старата Нова година?

До 1918 г. страната използва юлианския календар, а страните от Европа - по-точния григориански. Това доведе до различни неудобства и любопитства в ежедневието. Например може да се окаже, че писмо във Франция е получено няколко дни по-рано, отколкото е изпратено, ако погледнете датите на пощенските марки. За улесняване на международната комуникация на 14 февруари 1918 г. е въведена нова хронологична система.

Църквата не прие такива промени и продължи да използва стария календар. Вярващите не можеха да се забавляват през Нова година в новия стил, тъй като бяха принудени да спазват коледния пост. Така се появи старата Нова година.

Може би мнозина ще бъдат изненадани от този факт, но Старата Нова година съществува не само на територията на постсъветското пространство. Хората се обличат в маскарадни костюми, организират карнавали и тържества и си пожелават щастлива Нова година в други страни.

Видеокартите са оригинален начин за поздравления

Поздравления за честита Нова година се развиха заедно с развитието на комуникационните технологии и технологии. Първоначално това бяха забавни песни, които хората пееха, движейки се от къща в къща (коледни песни), след това - писма и красиви пощенски картички с послания (поздравителни картички със старата Нова година), те бяха заменени от хартиени музикални картички.

Сега във всеки телефон има камера, с която можете да правите снимки и видеоклипове, видео пощенските картички станаха популярни. Но не всеки има време и достатъчно знания, за да направи самостоятелно такова поздравление. Не се разстройвайте от това, на нашия сайт всеки може да ги изтегли безплатно.

Работихме усилено и събирахме музикални поздравления с топли и мили думи, които можете да изпращате на семейството и приятели или колеги по работа, както и готини видео картички със забавни поздравления за приятели с чувство за хумор.

Също така е важно да запомните, че нищо не може да предаде емоции на друг човек от разстояние толкова точно, колкото звукът от музиката, така че най-лесният начин да придадете усещане за празник е с помощта на видео пощенска картичка. Изтеглете ги безплатно на new-year-party.ru и ги изпратете на любимите си хора!

Интересни статии...