Новогодишен маникюр 2022 - 100 фото идеи за различни нокти!

„Подгответе шейната през лятото“ е това, от което трябва да се ръководи всяка уважаваща себе си дама в навечерието на предстоящата Нова година 2022. Годината не е лесна, което означава, че всяко малко нещо трябва да се мисли: от цвета на обувки към косата. Нова година е най-големият, най-светлият и красив празник. Това означава, че новогодишният маникюр трябва да бъде безупречен.

Най-необичайните и цветни идеи за маникюр са представени в тази прекрасна колекция от снимки. Изборът е огромен и е в състояние да задоволи най-капризната дама.

Добре дошли в света на ноктопластиката!

Маникюрът за истинска жена винаги е бил и ще бъде в челната тройка лидери по показатели за поддържане. И ако в същото време дизайнът е подбран умело и с вкус, то това може да означава само едно: младата дама има повече от достатъчно женственост и чувство за стил. Време е да разберете правилата на съвременното изкуство за нокти.

Форма и дизайн

Ако ще поглезите писалките си с моден дизайн, не бива да се ръководите единствено от желанието. Майсторът ще ви помогне да решите формата, цвета и декорациите. Така например, монограмите и рисуването на парцели изглеждат добре само на дълги нокти. Ако нокътната плочка е къса и няма желание за изграждане, тогава трябва да се избере декор с вертикални ивици. Такива модели визуално удължават нокътя.

Трябва да се вземе предвид и формата на дървените стърготини: "бадем", "квадрат" или "стилет" са подходящи само за дълги и тесни нокти. Късите нокти с тези форми ще изглеждат като семена или лопатки. "Квадрат" на къси нокти е възможно само с представката "мека", а още по-добре да изберете "овална".

Покритието може да бъде както обикновено, така и декорирано. Но, новогодишните празници наближават, което означава, че покритието може и трябва да бъде разнообразено с ярко боядисване или блясък. Избирайки един или друг декор, можете да попитате капитана какви нови елементи се предлагат през 2022 г., така че маникюрът да е модерен и интересен.

Комбинация с изображение

Много е важно да се вземе предвид цялостното изображение. Разбира се, вечерна рокля и дизайн „бонбони“, или коледни елхи и снежинки и още повече, елени, ще изглеждат поне странни. По-добре е да изберете яке, като добавите към него кристали или блясъци. Следователно отправна точка е облеклото. Що се отнася до цвета, той може както да дублира цвета на дрехите, така и да се различава от него. Тук няма специални забрани.

Най-добрите идеи за новогодишен маникюр

Маникюр за Нова година може грубо да бъде разделен на теми:

  • Ванилия. Посоката на бонбоните е изразена.
  • Геометрия. Използват се геометрични фигури;
  • Предмет. Рисунка с приказни герои: елени, Дядо Коледа и др .;
  • Естествено. Коледни елхи, снежинки и други символи на Нова година;

Ярки сладкиши

Ярките бонбони са дизайн, който подлудява младежта. "Вкусна" и "сладка" рисунка е подходяща за млади момичета. Всички видове сладкиши, дражета, захар пищно украсени с блясък, ярки пръски са поставени върху сочните цветове на гел лак. Като основа можете да изберете всеки цвят: червен, ментов, тюркоазен, розов. Основното е, че цветовата схема предизвиква усещане за нежност, сладост и сладка наивност.

Коледни елхи на нокти

Коледните елхи са основната тема на новогодишния маникюр през 2022 г. и не само. Те могат да бъдат всичко: ясен чертеж, стилизиран, сглобен от кристали. Основният фон е плътен цвят на гел-лак: от тъмно син до бял фон със седеф. Възможността за въображение е безкрайна: елементите на декорацията могат да бъдат всякакви. Красиво допълнение може да бъде изображение на мишура, гирлянди, серпентина. Би било подходящо да се използват злато и сребро върху ноктите: в крайна сметка коледните елхи не трябва да са зелени.Защо не отидат на злато? Много интересна идея: образът на зимна гора. Такава красота на ноктите изглежда необичайна и много Нова година.

Снежни човеци и елени в дизайна на ноктите

Коледните герои никога няма да излязат от мода. Лицата на забавни елени, забавни снежни човеци и домакин на празника - Дядо Коледа ще изглеждат много интересни и необичайни. Сюжетът може да бъде разреден с имитация на норвежки орнамент, декор, използвайки техниката "пуловер", етнически мотиви. Изображенията могат да бъдат карикатурни, натуралистични, отделни елементи, например катарамата на колана на Дядо Коледа. Не забравяйте собственика на годината - Синия воден тигър. Когато правят маникюр за Нова година, креативни и смели момичета могат да изобразят тигрова оцветяване на ноктите си и да получат неговата подкрепа.

Разбира се, изборът на разказен дизайн на ноктите и дори такъв анимационен филм е по-добър за костюмирано парти. Козината и коприната в комбинация с весел снежен човек не биха били на място.

Нежни снежинки и топки

За коктейл или вечерна рокля може да работят снежинки или топки. Просто трябва да вземете предвид, че тази рисунка трябва да бъде елегантна и с елементи на лукс. Така например, снежинките могат да се комбинират с искри, а топките да бъдат оформени с луксозен монограм. Идеалната рамка за топките ще бъде луксозна лигатура в класически стил, изработена в злато. Снежинките също могат да бъдат вплетени в монограм. Основното нещо е ясно да си представите бъдещото си облекло. В крайна сметка Снежната кралица трябва да е с луксозна новогодишна рокля.

Дискретен новогодишен маникюр

Все пак някои корпоративни партита се задължават да изглеждат стриктно. За такива тоалети френският маникюр или, както още го наричат, яке и сдържан декор са перфектни. Рисунката трябва да бъде дискретна. Празничност може да се добави със злато, сребро или блясък.

И ето идеите: какво да отида на корпоративно парти?

Мислейки за маникюр за Нова година, не можете да си откажете нищо. Празниците са дълготрайни. Още през декември можете да започнете да превеждате най-добрите идеи за Нова година в реалност. Но трябва да вземете предвид, че преди новата година салоните са натъпкани до пълния капацитет, така че трябва предварително да се притеснявате за датите на вашето посещение.

Освен това много момичета успяват да присъстват на различни партита, което означава, че идеите за новогодишния маникюр трябва да бъдат внимателно обмислени. Или ще бъде един дизайн за всички събития, който ще отговаря на всяко облекло. Или трябва да резервирате няколко дати, за да изглеждате различно всеки път. И великолепните нокти само ще подчертаят индивидуалността на изображението.

Интересни статии...