Видео карти за Коледа 2022, безплатно изтегляне

Видеокартите са придобили популярност поради два основни фактора. Първата е тяхната екологичност, тъй като по време на разпространението им не е пострадало нито едно дърво. Вторият фактор е гъвкавостта, тъй като една и съща пощенска картичка може или да бъде изпратена по персонализиран начин до един човек, или да бъде изпратена до цяла група. След това ще намерите кратка история за цифровите картички и селекция от видеокарти за Коледа.

Историята на дигиталната пощенска картичка

Първият сайт за пощенски картички е създаден още преди Интернет да стане вездесъщ и наистина World Wide Web, в края на 1994 г. Казваше се Електрическата пощенска картичка и беше напълно безплатна. От самото му създаване до края на пролетта на 1996 г. през него са изпратени над 1,7 милиона дигитални пощенски картички.

Към днешна дата технологията на цифровите поздрави е претърпяла редица значителни промени, в резултат на което са се появили следните видове електронни пощенски картички:

  • електронните карти са аналози на пощенски картички, предназначени за печат; това са картите, които бяха представени на The Electric Postcard;
  • Флаш картите са кратки анимации (често интерактивни) с продължителност от 15 до 30 секунди, които чрез тяхното гледане предават чувствата на подателя;
  • мобилните карти са картина в SMS, която се изпраща чрез телефон или друго мобилно устройство;
  • видеокарти, които комбинират текст и видео, които се изпращат до адресата като поздрав.

За всички дигитални пощенски картички методът на изпращането им остава общ - на имейл или на номер на мобилен телефон, ако се използва свързан с него пратеник.

Между другото, не само видеокартите станаха много популярни, но и обикновените новогодишни картички в снимки.

Коледни видео карти

Ако сте в крак с времето и също смятате, че цифровите поздравления са по-добри от хартиената пощенска картичка, то специално за вас сме подготвили не само красиви коледни видео картички, но и коледни картички в снимки. Те ще помогнат искрено и топло да поздравят приятели, близки, роднини, роднини и колеги за светлия и приказен коледен празник.

Сега единственият проблем, с който може да се сблъскате, докато подготвяте коледните си поздравления, е проблемът с избора. Ще бъде много трудно да решите коя видео пощенска картичка да изпратите на скъп човек, защото всички те са красиви и изпълнени с искреност и магия. Но не се разстройвайте от това, тъй като всеки от тях може да бъде изтеглен безплатно от нашия уебсайт.

Интересни статии...