Тапети с Bulls 2021 за телефон и десктоп: безплатно изтегляне

Реалността е, че съвременните хора прекарват по-голямата част от времето си на персонален компютър или смартфон. Това устройство ви помага да работите, да учите и просто да се забавлявате да гледате любимите си филми или да играете компютърни игри.

Учените са установили, че освен техническите параметри на компонентите на притурката, скрийнсейвърът на работния плот също е от голямо значение. В тази статия ще разгледаме по-отблизо това и какво ще донесе новата 2021 година, както и как нейният символ White Metal Bull на началния екран може да повлияе на живота ви.

Прогнози за Нова 2021 година

Според източния календар предстоящата година на Вола ще бъде втората от дванадесетгодишния цикъл. Според прогнозите това ще бъде много успешна година, както за всеки отделен човек, така и в световен мащаб. Това ще бъде времето, когато въоръжените конфликти и сблъсъци ще бъдат сведени до минимум, а непримиримите врагове ще могат да намерят компромис и да се ръкуват.

Тази като цяло спокойна, позитивна и успешна година е подходяща за създаване на семейство, за изграждане на скъсани връзки с приятели, за самореализация и за укрепване на собственото здраве. Бикът ще покровителства мотивирани и трудолюбиви хора, които не се страхуват от трудностите и са готови да работят усилено, за да постигнат резултат.

Този период обаче има и свои ограничения, които не бива да се забравят. Така че 2021 г. не е подходящ за необмислени разходи, хазарт, манипулация на пари и измами. Трябва да подхождате много внимателно и внимателно към големите инвестиции и покупки.

Какъв трябва да бъде тапетът на работния плот?

За първи път контрастен фон под наслагващия се прозорец на компютърния монитор се появи през 1975 г. и беше сив. Това ходене бързо се разпространяваше и развиваше. В днешно време не само програмисти, но и фотографи, художници, графични дизайнери работят върху тапети за работния плот.

Междувременно психолозите започнаха да изучават ефекта на графичния интерфейс върху човек и стигнаха до извода, че:

  • изпръскване, което е доминирано от червено, може да се превърне в „визуален кофеин“, помагайки при разпадане и липса на сън, но не се препоръчва да се използва дълго време;
  • продължителното съзерцание на люлякова картина на монитора може да причини сънливост, чувство на тежест и дори депресия;
  • тъмните и мрачни тонове на началния екран могат да бъдат показателни за сериозни психологически проблеми.

Най-често на работния плот се инсталират изображения на известни хора, животни, анимационни герои и красиви пейзажи. Психолозите съветват да не се правят „мотивационни“ тапети с изображение на пари, скъпи коли и други неща. Постоянното съзерцание просто ще обезцени желания обект.

Установено е също, че тези, които периодично сменят скрийнсейвъра на монитора, работят по-усилено и по-продуктивно. Така че защо да не промените работната среда и да не инсталирате новогодишните тапети с Вола на компютъра си, за да го заредите със спокойствие, постоянство и упорита работа или може би просто да получите положителен заряд от весела картина. Освен това всички снимки с това животно могат да бъдат изтеглени на нашия уебсайт безплатно.

И ако трябва да изпратите новогодишна картичка с Тигъра, можете да направите и това :)

Интересни статии...