Бик шаблони 2021 за рязане на прозореца, безплатно изтегляне!

Наближава новата 2021 година, която ще бъде покровителствана от White Metal Bull. За да привлекат неговата подкрепа, мнозина искат да заселят това животно в дома си, но не жив артиодактил, а някакъв предмет с неговия образ. Най-достъпният начин да направите това е да направите шаблон за хартия Bull.

Какво ви е необходимо, за да създадете шаблон?

Въпреки привидната си простота, работата по създаването му изисква постоянство, точност и внимателен подбор на инструменти и материали. В процеса на създаване на хартия ще ви трябва:

  • дебела хартия - плътността й трябва да бъде от 250 г на кв. m, така че дори и най-малките детайли няма да бъдат намачкани, така че трябва да е по-скоро тънък картон, отколкото хартия;
  • нож за рязане на хартия - няма значение каква фирма ще бъде, важна е само остротата на остриетата му; той трябва да реже хартията без усилие;
  • ножици - изрязването на шаблон по контура или изработването на големи детайли е много по-лесно и бързо с ножици, те също трябва да бъдат остри;
  • защита за масата - това може да бъде специална подложка от пяна, дървена дъска за рязане, парче шперплат, така че в края на работата да се окаже само красив ажурен хартиен бик, но масата остава непокътната.

Самият процес на изрязване на шаблон е прост. Първо, подгответе скица. Изображението, което харесвате, може да бъде изтеглено безплатно и отпечатано веднага на хартия. Изрежете шаблона по контура, след това го поставете върху защитна подложка или каквото и да е заместващо и изрежете всички останали части с нож.

Къде да използвам шаблона за хартия Ox

Всички етапи на създаване на шаблона Bull (символът на Новата 2021 г.) са преминати и на масата има завършена работа, къде мога да я приложа сега? Пропускайки най-често срещания метод, който включва използването на чертежи за изрязване върху прозорци, можете да намерите още няколко оригинални идеи:

  1. Декорация на стени и прозорци. Със същия успех, както и на прозорците, можете да украсите стените с ажурни хартиени бикове. Те могат да бъдат фино прикрепени към тапета или залепени на прозрачна лента. Парчетата самозалепваща лента трябва да са малки, за да могат след това да бъдат внимателно отстранени, без да се повреди стенното покритие.
  2. Списък на ястията. В навечерието на празниците се появяват много чаши и чинии с изображението на символа от 2021 г., но такива ястия могат да бъдат направени самостоятелно, като се използва самоизработен шаблон Bull за рисуване. Чиния или чаша с това изображение ще бъде добър подарък.
  3. Декорация за печене. Ако на новогодишната трапеза има торта, нека тя бъде украсена със символа на настъпващата година. За да приложите изображението си с помощта на шаблон, печените изделия трябва да бъдат покрити с шоколадова глазура или ганаш, върху него да се постави хартиен шаблон, а отгоре да се поръси пудра захар или кокосови люспи. След това внимателно извадете хартиеното тяло от тортата.

За последните два метода е по-добре да залепите шаблона Ox от едната страна с прозрачна лента. Това ще добави допълнителна твърдост и ще позволи да се използва многократно.

Ако харесвате идеята да украсите дома си със символа на годината, вижте какви сладки занаяти Gobies можете да направите в навечерието на Нова година.

Интересни статии...