Прогнозите на Нострадамус за 2020 г. за Русия и света

Когато се подготвяме за Нова година, ние искаме само да се надяваме на най-доброто. Само светът става все по-обезпокоителен и агресивен. Изминалата година ни донесе много лоши неща. Тук неизбежно ще „хванете сламка“. Между другото, нашите общи предци са приготвяли много подходяща "сламка". Имаше такъв гледач, Нострадамус, за когото мнозина знаят. Какви прогнози той подготви за 2020 г.?

 • За катаклизмите и природата
 • Прогнози за геополитиката
 • Прогнози за световната икономика

Трябва да се отбележи, че неговите прогнози се считат за доста надеждни. Дори бяха проведени изследвания по въпроса за изпълнението на това, което той пророкува. Твърди се, че повече от петдесет процента от виденията му са се сбъднали. От една страна, това е добре, но от друга, отново е тревожно. Сега ще разберете защо.

Нострадамус за катаклизмите

Вероятно е трудно да се намери такова бедствие, което великият мъдрец не е предвидил за идващата 2020 година. Всичко ще започне с големи пожари. Огънят ще обхване всички континенти. В този случай последиците ще бъдат толкова грандиозни, че човечеството може да не види нито Луната, нито Слънцето, покрити с дим.

След това ще последват дъждове, които ще причинят наводнението. Австралия и Океания ще бъдат особено засегнати. страната също ще попадне под негативното въздействие на водата, но Нострадамус със сигурност е предвидил, че руснаците са в състояние да се справят с не такива проблеми. Той каза, че всичко това не би било критично за нашата територия. Вулканите ще се събудят и ще предизвикат земетресения.

За да ви успокоим, да кажем, че не се очаква прекрояване на континентите. В противен случай вероятността от бедствия е голяма. Освен това провидецът пише за определена комета, която ще се блъсне в „големия град“. От това ще се роди цунами с безпрецедентен мащаб. Ясно е, че ще бъде рисковано да бъдете в крайбрежните градове. Африка ще пострада повече от другите континенти. Освен това хората там ще страдат от глад.

Но не се натъжавайте от негативни прогнози. През 2020 г. според ясновидеца ще се роди духовното прераждане на цялото човечество. Той пише, че ще се появи нова религия и човек, който със силата на личността си ще може да размие изкуствените граници, разделящи хората.

До 2040 г. светът ще стане един, признавайки и приемайки нова религия. Но дотогава трябва да преминем през последната конфронтация между исляма и християнството (която обаче вече е в разгара си).

Геополитически прогнози

 • Светът ще продължи да "виси" на конец от последната ужасна война. Нострадамус премества арена на конфронтация в Близкия изток.
 • Той вярва, че Турция и Иран ще станат „хулигани“, които в началото ще се бият малко помежду си, а след това ще се обединят. Те ще изберат християнския свят за своя цел и ще насочат очите си, горящи от гняв, към Европа.
 • Пророкът възлага миротворческата мисия на Русия, заедно със страните от Африка.
 • Като цяло той е доста оптимистичен. Последната битка през 2020 г. няма да се случи, човечеството няма да се унищожи, което вече е добре. Но се чудете, ако вярвате на Нострадамус, ще бъде нещо. Хората все повече ще се разочароват от закона и управляващите, които отдавна са забравили за съществуването на такива. Ще има голям брой събития, които могат да се комбинират с една дума „анархия“.
 • Някои владетели са изправени пред много тъжна съдба. Нострадамус пише, че хората от една държава ще изгонят своя господар, което ще изненада цялата планета. Русия ще трябва да помири и успокои всички. В това Нострадамус отеква с други гадатели (например с Ванга).

Световната икономика през 2020 г. според прогнозите на Нострадамус

Предсказателят каза, че най-после ще бъде открит различен източник на енергия, евтин и лесно достъпен. Това е добра новина.Освен това, ако вярвате на неговите прогнози, тогава през 2020 г. изобретенията на Тесла по отношение на безжичното предаване на електричество ще започнат да се практикуват, което ще направи пълна революция в икономиката. За хората ще бъде по-лесно да живеят (надяваме се).

Изглежда, че гледачът е видял времето ни като твърде мрачно. Но това е само първото впечатление. Погледнете отблизо какво прави човечеството и ще разберете, че Нострадамус е бил оптимист. Той обаче не направи своите прогнози за забавление на безделниците. Той беше уверен, че по този начин ще помогне на хората да преодолеят трудностите от 2020 г. За което трябва да му благодари.

Вярвате ли в прогнозите на гледач?

 • Да. Не мисля, че лъжат.
 • Разбира се, че не!
 • Няма да кажа за вярата, но е интересно за четене.

Преглед на резултатите

Зареждане…

Интересни статии...