Пощенски картички Честита Нова година 2022 на партньорски организации и клиенти

За работещите хора Нова година не е само домашен празник. Още в началото на декември във всички компании и организации започва новогодишната суматоха: решава се въпросът за новогодишното фирмено парти, обсъжда се новогодишното меню и прелестните дами са загрижени за въпроса: с какво да се облека главното офис парти на годината. Тук няма нищо „такова“, защото служителите и колегите са хора, които понякога виждаме по-често от нашите роднини.

В тази суматоха не бива да се забравя за корпоративния етикет: наложително е да поздравите колеги, клиенти и партньори с настъпващата Нова година, да благодарите за сътрудничеството през изходящата година и да пожелаете нови съвместни постижения.

Подготвили сме красиви новогодишни картички за вашата организация, можете да ги изтеглите абсолютно безплатно. Можете да придружите пощенската картичка с официално поздравление или просто да я изпратите по имейл. Може да искате да отпечатате пощенската картичка на красива хартия и да я предадете заедно с корпоративния си подарък. За да увеличите картината, просто щракнете върху опцията, която ви харесва.

Ето какво имаме:

  • Новогодишни картички за организации;
  • Честита Нова година 2022 картички за клиенти;
  • пощенски картички за служители.

Пощенски картички за организации

Този раздел съдържа универсални опции за поздравления: с кратки пожелания или само с номер 2022. Всички тези карти са официални: те имат строг лаконичен дизайн и нямат свободи. Прави впечатление, че има пощенски картички за различни видове производство. Например, с „дървени“ номера 2022 ще бъде подходящ за производство на дограма, с „пластмасови номера“ - подходящ за производство, свързано с пластмаса. Има и пощенска картичка с крушка - тя е подходяща за организации, свързани с електроинсталационни работи.

Новогодишни картички за клиенти

Всеки знае, че клиентите са най-важната връзка в организацията, така че поздравленията за тях трябва да бъдат особено топли и красиви.

За персонала

Счита се за добра форма да поздравявате колеги и служители на компанията. Нашите красиви пощенски картички ще ви помогнат да не си набивате мозъка как да го направите правилно.

Надяваме се да сте харесали новогодишната селекция на нашия автор. Ако е така, не забравяйте да споделите тази страница в социалните медии. И това … отпразнувайте корпоративното парти както трябва! :)

Интересни статии...