GIF.webp файлове за годината на тигъра, Нова година 2022: изтеглете страхотната анимация!

Годината е 2022. Според източния календар той ще премине под знака на Тигъра. По традиция за Нова година отправяме пожелания, поздравяваме близки и не толкова хора, изпращаме пощенски картички с топли думи. Съвременните технологии правят възможно незабавното изпращане на цветна gif.webp карта до всяка точка на света. Цветна и изразителна GIF.webp анимация за годината на тигъра ще направи пощенската картичка жива, а поздравленията незабравими.

Европейците изпращат новогодишни картички от векове. Тази прекрасна традиция обаче произхожда от Китай.

В древни времена е било обичай да се оставя картичка с името на посетителя на собственика. Първо йероглифът е написан със златна боя върху малка дъска, след това върху парче червен картон. Постепенно към името бяха добавени пожелания за здраве, просперитет и мъдрост.

Източната учтивост пусна корен в Европа, донякъде променена. На новогодишните gif.webp карти за Годината на тигъра може да има самият символ на 2022 г. - грациозният, решителен, безстрашен тигър. Добавянето на класическа символика ще украси gif.webp, ще го направи живописен, привлекателен и жив.

  • Тигърът може да седне до традиционно украсена рибена кост.
  • Снежинки, преспи, пометени къщи и дървета могат да бъдат фон или трептяща рамка за символа за Нова година на gif.webp.
  • Новогодишните венци, коледни топки, мъниста, опаковани подаръци ще допълнят композицията с Тигъра.
  • Очарователно тигърче може да заеме място до възрастен тотем на gif.webp или да му прави компания. Такава анимация може да бъде изпратена на деца или възрастни родители, за които оставаме малки деца за цял живот.
  • Готини искрящи gif.webp снимки, допълнени с хумористични поздравления, се изпращат на близки приятели, които могат да оценят чувството за хумор.
  • Други ориенталски символи на йероглифи, които носят късмет, здраве, доходи и успех в бизнеса, добре ще допълнят силуета на Тигъра.

Прекрасни красноречиви GIF.webp файлове за годината на Тигъра можете да изтеглите безплатно на тази страница.

В Китай пристигането на Нова година се нарича Пролетен фестивал и се празнува в продължение на две седмици. В допълнение към поздравленията, хората традиционно се събират, разменят картички и пожелания, подреждат новогодишната трапеза и срещат пристигането на нов лунен цикъл в голяма шумна компания.

Според древна източна легенда в края на зимата дойде ужасно чудовище, което донесе ужас и разруха на китайските селяни. Хората не можеха да направят нищо по въпроса, докато един ден се появи стар скитник и изгони чудовището завинаги с помощта на фойерверки от бамбукови стъбла и червени хартиени знамена. Оттогава китайците пуснаха хиляди пукащи цветни фойерверки в чест на пристигането на Нова година, за да изплашат злите духове за цялата година напред. А червените знамена, пликове и пощенски картички, украсени с йероглифи за щастие, здраве и късмет, се превърнаха в задължителни атрибути на тържеството.

Между другото, обичайно е да се дават картички и подаръци по двойки. Къщата е украсена с фенери, знамена, гирлянди, мишура. Тези знаци на китайската Нова година могат да се използват и в GIF.webp анимации. Подаръкът често е червен плик с някаква сума пари. Така че GIF.webp с парични символи или йероглифи на стабилност и просперитет също е перфектен като новогодишна тигрова карта.

Анимиран мигащ GIF.webp за годината на Тигъра може да бъде изпратен на:

  • колеги по време на работа - с пожелания за успех в кариерата;
  • родители - с думи на благодарност и пожелания за здраве;
  • за дете - със сладко тигърче и разделителни думи за успешно обучение;
  • груповите чатове са възможност за красиво и необичайно поздравяване на непознати хора, поздравявайки ги за предстоящата Нова година.

Изпращайте GIF.webp файлове с пожелания за щастие, здраве и просперитет през 2022 година на Тигъра!


Интересни статии...