Как да си направим желание за Коледа 2022, за да го сбъднем

Коледа е времето на магията, изпълнението на желания, чудеса и магия. Това време е наситено с любов и доброта. Изненадващо, на този ден всички негативи изчезват от само себе си, хората стават по-толерантни един към друг. Те казват, че в най-вълшебната нощ ангелите се спускат на земята и се опитват невидимо да помогнат на всички, така че ако пожелаете желание на Коледа, то определено ще се сбъдне.

Като цяло Вселената няма график за получаване на лични искания от граждани. Тя е готова да изслуша всички по всяко време. Но Коледа е такъв ден, когато шансовете на молителя се увеличават стократно. И това не е случайно. Законите, които не могат да бъдат напълно разбрани, са подредени по такъв начин, че човек може да се обърне към тях, когато има нужда от това. Там времето тече по различен начин. И понякога изглежда, че небето е глухо за молбите. Но това далеч не е така. Коледа е денят, в който се изпълнява нещо дълго искано и това, което е необходимо сега, се поставя на опашка.

Важни правила

Вселената има свои собствени закони и порядки. Следователно правилата за обжалване са строго регламентирани. Вселената не е референтен прозорец, до който можете да се приближите и да попитате нещо. Начини да получите това, което искате за Коледа, съществуват отдавна. За да се сбъднат коледните желания, трябва да следвате определен ред.

 1. Отрицателното е забранено. Отрицателните желания също носят тежестта си. Те също се сбъдват, но работят срещу човек. Следователно от зли мисли не трябва да има и следа. Невъзможно е да пожелаете зло на някого. Бог сам ще измисли как да накаже нарушителя. Важно е да простите и да пуснете и кармата ще надмине този, който се нуждае от него, без участието на жертвата. Ако желаете мръсни трикове на човек от чувство на завист, тогава ще бъде двойно по-лошо за този, който пита. Коледа е празник на добротата и любовта. Злото няма място в него.
 2. Парите не могат да купят щастие. Разбира се, плачът в мерцедес е много по-приятен, отколкото в трамвай. А в съвременния свят материалното богатство е философски въпрос. Но да искаш нова кола или да печелиш от лотарията е безполезно. В крайна сметка единственото нещо, което парите не могат да си купят, е светлината на душата и място в рая. Но въпреки това, ако финансовото състояние е ужасно и просто няма с какво да се изхрани семейството, тогава не трябва да става въпрос за пари, а за възможност за печелене на пари. По-добре повишаване от билет за лотария от милион долара.
 3. Свободна воля. Има предвид момента на налагане на нечия воля на непознат. С прости думи: ако има чувства към човек, но той не отвръща, тогава не можете да го помолите да обича. Всеки има свободна воля и избор. По-добре е да поискате щастие и здраве за любимия човек, дори и да е с някой друг.
 4. Точността на формулировката. Трябва да формулирате точно вашата заявка. Вселената е ограничена, мъдра и лесно ще разбере какво иска от нея. Но всичко е изградено върху вибрации: мисли, думи, движения. Следователно, когато си измисля желание, човек трябва да избягва частицата „не“. Например: „Не искам да се разболявам“ и „Аз съм здрав човек“ звучат по различен начин. В първия случай отричането е наситено с прищявка и несигурност, а във втория случай с директно утвърждаване. Така че, по-добре е да желаете директно, а не да поставяте условия.
 5. Коледа е ден на благодарност към Вселената за всичко, което е направила за даден човек. Необходимо е да започнете и завършите петициите с благодарствени думи. Благодаря за случилото се, благодаря за това, което ще бъде!

Коледни обреди

Няма толкова много начини да си пожелаете правилно пожелание за Коледа, те могат лесно да бъдат запомнени, ръководени от правилата и алгоритъма на действията. За да го сбъднат, те извършват различни ритуали. Ето най-доказаните.

1. Списък с желания

Този обред е за тези, които имат много желания и всички те са важни. Не бъдете алчни: 12 желания са добра сума. Ще имаш нужда:

 1. Свещ;
 2. Химикалка;
 3. Празен лист;
 4. Ангелска фигурка. Можете да го направите сами, само ще се подобри.

Поверителността е важна. Фокусирането върху мислите ви ще ви позволи да формулирате правилно заявките. Тишината и самотата ще ви помогнат да се настроите на правилната вълна. Малко медитация е добре дошла. В крайна сметка, понякога се случва, след като седи в мълчание и разговаря с Вселената, човек внезапно осъзнава цялата дребнавост на своите „желания“.

Когато мислите престанат да скачат, като бясни и са ясно формулирани, можете да започнете да пишете. Всички заявки трябва да бъдат написани в сегашно време, сякаш вече са налични. Например не искам кола, но имам кола. Готовият списък се поставя под свещника, свещта се запалва. Ангелска фигурка е поставена зад светлината. За да оживите мислено фигурата, дайте й живот. След като въображението ви се засили, можете да започнете да дублирате списъка.

Първо казват „благодаря“. Необходимо е. Необходимо е да благодарим абсолютно за всичко: за доброто, защото е награда, а за лошото, защото е урок.

След думи на благодарност можете да попитате. Отново, без използване на частицата "не" и думата "искам". По-добре да кажеш „сънувам“. Разговорът с ангела трябва да се чувства като нормален разговор за мечти и цели, а не като изискване. След като завършите, струва си да благодарите отново за това, което сте слушали.

Свещта трябва да бъде угасена и заедно със списъка изнесена на уединено място. Фигурка на ангел може да бъде окачена на коледно дърво като играчка, а след празниците може да се използва като талисман, например, окачена в главата. Година по-късно, на Нова Коледа, списъкът е достъпен. Именно тогава ще дойде времето на магията, защото повечето желания вече ще се сбъднат.

2. Разговор с Вселената

Този обред е подходящ за тези, които нямат ясна представа какво искат. Тези, които нямат много специфичност, но имат заветни желания: едно или две. Всичко, което трябва да направите, е да излезете навън в полунощ и да се разхождате до 3 часа сутринта. Разбира се, спътници не са необходими на тази разходка.

Излизайки на улицата, трябва да се опитате да се настроите на небесната вълна, за да усетите духа на Коледа. Всичко започва с благодарност.

След това, гледайки към нощното небе, можете да поискате най-съкровеното. Това трябва да се прави с искреност, като едновременно се изразява какво добро може да се случи след изпълнението на желанията. Например. Като поискате повишение или добра работа, може да се каже, че тогава може да се плати образованието на детето или да се купят скъпи лекарства за родителите. Разбира се, когато мечтата се сбъдне и това със сигурност ще се случи, тогава ще трябва да изпълните целите си: плащайте и купувайте. Не си струва да отправяте повече от три желания, иначе това вече не е разговор, а „просия“. След разговора определено трябва да благодарите на Вселената за слушането. Застанете няколко минути в мълчание, опитайте се да усетите присъствието на небесната сила.

По време на този „разговор“ можете да използвате и коледни сюжети. Заедно те ще създадат синергичен ефект и със сигурност ще получите това, което сте поискали.

3. Рисунка на ангел

Дори децата могат да се справят с този обред. Те вече знаят какво точно искат. Но и възрастните могат да опитат. Ритуалът се извършва преди лягане. Ще имаш нужда:

 • Малък дебел картон;
 • Молив, флумастер, маркер, химикалка - няма значение

На Коледа, късно вечерта, по-близо до полунощ, трябва да нарисувате ангел. Ясно формулирайте и пожелайте. Кажете го на глас и нарисувайте дясното око. Извадете на уединено място. Щом мечтата започне да се сбъдва, лявото око се рисува върху ангела, те казват „благодаря“ и го използват като талисман.

4. Пламък на свещ

За ритуала ще ви трябват цветни свещи. В древността те са били направени на ръка. Добавят се естествени багрила и се получава цвят. Сега те не правят това и купуват цветни свещи в магазина.

Случва се да няма специални желания, целите са напълно постижими от собствения им труд, материалните облаги са напълно задоволителни, всичко е наред с роднините и няма какво специално да се иска.

Тогава можете просто да поискате защита за следващата година. За да направите това, трябва да изберете най-значимата сфера от живота, да запалите свещ със съответния цвят и да се обърнете към небето.

Цветово съвпадение:

Цвят Стойност
червен Семеен цвят. Придава хармония.
Жълто Бизнес, професионални дейности.
Зелено Здраве
Розов Любов, връзки.
Син Вътрешна сила, спокойствие
Кафяво Решаване на материални проблеми

4. Сила на природата

Никой никога не е спорил с елементите. Хората изобретиха нови богове, създадоха нови религии, но никой никога не поставяше под съмнение природните сили. Вселената е била, когато са живели атлантите, нейните закони са действали, когато Зевс и Перун са хвърляли мълниите си, ацтеките и маите са говорили с небесата. Елементите винаги са съществували за всички. С появата на християнството нищо не се е променило: земя, вода, огън и въздух съществуват от началото на времето. В крайна сметка това е първото нещо, което Бог е създал след Словото.

Обредът на елементите за отправяне на желания е малко скъп в подготовката, но си заслужава. В крайна сметка онова, което е замислено с помощта на природата, винаги се сбъдва със сигурност.

За да извършите ритуала, ще ви трябва:

 • Хартия;
 • Свещи (обикновени, бели и цветни);
 • Ароматно масло;
 • Солена вода;
 • Символи на елементите.

Символи можете да направите сами:

 • Вода - съд с вода;
 • Земята е камък, шепа пръст, пясък;
 • Огън - четен брой бели свещи;
 • Въздухът е птиче перо.

В коледната нощ, на 6 срещу 7 януари, малко преди полунощ, поставете масата в центъра на стаята. Отворете прозорците. Точно в полунощ започнете ритуала с думите:

"Въздух, вода, земя и огън,
Сребърен кон галопи по небето.
Казвам ви моите желания (символите на елементите са поставени върху тези думи),
И ще повторя веднъж на коня:
Моят небесен кон, язди с вятъра,
Прекарайте смело реката на желанията
Изгорете лошото с огнена буря
Да растат силни корени.
Нека всичко се сбъдне както си пожелая.
Ще ви осветя пътя с думата си! "

Подреждането на обектите на масата е както следва:

 1. Маса в средата на стаята;
 2. Поставете обикновени свещи в ъглите на масата и запалете;
 3. Цветно място в центъра на масата. Не запалвайте;
 4. Поставете символите на елементите по периметъра на масата между свещите.

Поставяйте предмети едновременно с четенето на заговора. След това седнете на масата, запалете мълчаливо белите (символът на огъня), след това цветните, които са отговорни за желаната сфера, запишете желанието на хартия. Прочетете го на глас или мислено, като се позовавате на всеки от елементите. Поглеждайки към пламъка на цветните свещи, мислено си представете всички етапи на екзекуцията. Благодаря ти за помощта.

Гасете огъня със солена вода. С него избършете всички предмети, участващи в ритуала, и ги скрийте на уединено място. Премахнете бележката там. На Богоявление, друг невероятен празник, извадете лист и го изгорете.

Ако желанието не се сбъдне

Вселената няма забравени желания. Тя прави всичко, което хората искат. Ако мечтата не се е сбъднала, значи времето не е дошло или ритуалът е извършен неточно. Но не е нужно да се разстройвате. В края на краищата всеки може да пожелае по Коледа, просто трябва да бъдете търпеливи.

Интересни статии...