Поздравления за колегите за Новата 2022 година в проза, със свои думи

Обикновено преди настъпващата година има много неприятности и лесно можете да забравите да подготвите поздравления за колегите си за Нова година. Има много възможности за поздравяване на служителите за предстоящия празник: можете да подготвите поздравления в проза, да пишете стихове, да измисляте кратки, смешни пожелания в проза за всеки служител лично. Но е много важно поздравленията за Нова година да са красиви и да идват от сърцето.

Съдържание

  • Поздравления за екипа
  • Поздравления за мъж колега
  • Поздравления за колега (момиче)

Поздравления за екипа

Скъпи колеги! 2022 г. уверено се движи към нас, така че е време да обобщим резултатите от изходящата 2019 година. Искам да ви благодаря за добре координираната работа, координацията на действията и отличното представяне. Тази година постигнахме много, а през следващата ще си поставим по-трудни задачи и ще ги решим с увереност. Нека всички бъдем здрави, щастливи и готови да работим за благото на нашата компания през следващата година. Честита Нова 2022 година!

Колеги! През изходящата година искаме да ви благодарим за вашата отлична работа и високи резултати. Благодарение на вашата работа станахме по-добри и заехме водеща позиция на пазара. Нека да продължим в същия дух през следващата година и да станем лидери в нашата област. Затова ви желаем страхотно здраве, творческо вдъхновение и енергия за достигане на нови върхове! Честита Нова Година!

Скъпи колеги! Така че 2019 г. си отива. Тази година имаше всякакви неща: възходи и падения, успехи и тъжни поражения. Но през следващата година ние уверено ще определим курс за завладяване на нови хоризонти, а опитът, натрупан през изходящата година, ще бъде нашето силно плаване в океана на конкуренцията и счетоводните отчети. Затова ви пожелавам тази година да имате много сила, здраве, енергия и брилянтни идеи! Напред, приятели, през Нова година към нови цели и победи!

Скъпи колеги! От името на ръководството на нашата компания искам да ви изкажа благодарност за отличната работа през изминалата година! Бяхте най-добри в справянето с възникналите трудности, борехте се с конкуренти, подавахте доклади навреме и успяхте да изведете нашата компания на ново ниво! През следващата година нека да покажем най-добрите резултати, да победим всички състезатели и да надминем плановете си! Бъдете здрави, пълни с енергия, сила и нови необикновени идеи за шеметен успех! Честита Нова Година!

Скъпи колеги! Изходящата година беше за нас година на ползотворно сътрудничество, добре координирана работа и постигане на високи резултати. Нека вземе със себе си всичко лошо, всички неизпълнени планове и неоправдани очаквания. От настъпващата година очакваме нови победи, шеметни успехи и страхотни доходи! Искам да пожелая семействата ви винаги да имат уют, топлина, взаимно разбиране и просперитет! Здраве и щастие на близките ви през следващата година!

Скъпи колеги! Идва Нова година, затова искам да го помоля да ни донесе тежки портфейли, лесни задачи, спокойни шефове, активна почивка, дълга ваканция, кратък работен ден, слаби конкуренти и силни партньори! Честита Нова Година!

Колеги, нека всичко да се случи рязко през следващата година: рязко увеличение на заплатите, рязък ръст в кариерата, дълга ваканция, която настъпи внезапно, рязко подобрено здраве и внезапно щастие, но неприятностите и лошото време ще изчезнат внезапно! Честита Нова Година!

Колеги, чувате ли камбаните? Пожелаваме ви всеки месец от настъпващата година такава голяма тълпа пари да чука в портфейла ви. За да не напусне щастието ви дома, трапезата избухваше в изобилие, а здравето не пропадаше!

Колеги, сега е моментът да прекарате 2019! Нека вземе със себе си мрака на шефа, тъгата на главния счетоводител, мрачността на системните администратори и да донесе усмивки на мениджъра, отчитане на пари, смях на програмистите и добро настроение на главата ни през цялата предстояща година. За да може с леко махане на ръката ни да ни вдига заплатите и да изписва бонуси! Честита Нова 2022 година!

Честита Нова година за мъж колега

От жена

Скъпи мой колега! С вас е приятно и лесно да работите! През следващата година искам да ви пожелая спокойствие на семейството, вкусни вечери и приятен уикенд, бърза промоция!

Скъпи колега! Искам да ви благодаря за рамото на вашия силен мъж, което толкова често ми помагаше. Искрено желая през следващата 2022 г. да срещнете онова единствено и красиво момиче, с което ще създадете семейство. Искам шефът ви да види потенциала ви и да ви възнагради с нова позиция и висока премия! Всичко замислено и планирано определено ще бъде изпълнено през 2022 г.!

Колега, през изминалата година бяхте мой помощник, другар в магазина и просто добър приятел. Искам да благодаря много за търпението и чувствителността, които имате! Нека настъпващата година да ви зарадва с отлично здраве, голямо щастие, шеметен късмет и сладка любов!

Е, скъпи мой колега, беше трудна година, но се справихме. И всичко това благодарение на вашата изобретателност, способност бързо да намерите правилните решения и брилянтен ум. През 2022 г. оставете вашите конкуренти да останат далеч назад и вие ще летите с пълни платна към нови победи, успехи и постижения, като вземете със себе си добра позиция, висока заплата, благоволение от шефа си, отлично здраве и зашеметяващ оптимизъм! Честита Нова Година!

На моя колега в магазина искам да пожелая през следващата година той винаги да има дебел и голям портфейл, безпроблемна и надеждна кола, вярна и разбираща съпруга, добър и разбиращ шеф! Честита Нова Година!

От мъж

Скъпи мой другарю! Отлетя още една година и ние с вас, като другари по оръжие, всеки ден щурмуваме планини от документи. Нека джобовете ни да са пълни с пари през следващата година, къщите ни са пълни с деца, тялото - бодрост и здраве, резервоарът на колата - безплатен и висококачествен бензин, а хладилниците - вкусна и екзотична храна. Честита Нова Година!

Скъпи мой партньор! Много се радвам да работя с вас. Вие сте страхотен приятел и отговорен работник! През следващата година оставете мечтите си да се сбъднат, плановете ви се сбъднат и портфейлът ви няма време да се изпразни! Бъдете щастливи през следващата година!

Другарят ми по оръжие! Ние с вас рискуваме живота си всеки ден, за да защитим близките си. Нека настъпващата година ви донесе късмет, здраве, спокойствие и тихо небе над главите. Нека топлина, уют, вкусна вечеря и любяща съпруга винаги чакат у дома. Честита Нова Година!

Другарю мой! Вие сте страхотен партньор и добър приятел! Искам настъпващата година да ви донесе изпълнението на всички ваши желания, голям късмет, спокойствие на работното място, ранно повишение и добро момиче, достойно за вас! Бъдете щастливи през следващата година!

Скъпи колега! Нека през следващата година да има по-малко грижи, проверки, пътувания до упражнения и командировки, храната в столовата ще бъде по-вкусна, заплатата е по-висока, има повече почивни дни, а ваканцията е по-дълга! Честита нова 2022 година!

Другарю, пожелавам ви през следващата година да не се притеснявате за нищо, да бъдете успешни, уверени във възможностите си, да получавате добра заплата, да имате мечтана кола, красива умна съпруга и да се отпуснете на отвъдморските плажове! Честита Нова Година!

Поздравления за жена колега

От жена

Скъпи мой колега! Винаги си красива и свежа! Нека настъпващата година ви даде добро настроение, пролетна лекота, прекрасни моменти и увеличена заплата! Нека всички мъже се обърнат по следите ви и вие винаги ще бъдете неотразими! Честита Нова 2022 година!

Скъпи мой партньор! Излизащата година не беше съвсем проста и лесна за нас, но ние преодоляхме всички трудности благодарение на постоянството и силата на волята. Така че нека настъпващата година да не ни плаши с предстоящите трудности, да ни радва с прекрасни моменти, да ни изненадва с големи награди и да подарява приятни изненади!

Знаеш ли, партньоре, няма да поемаш волята, енергията, интелигентността и красотата! Нека следващата година само да умножи предимствата ви и да направи недостатъците напълно невидими и да ги превърне във вашите акценти. По време на работа нека нека ви очакват доброто настроение, приятните клиенти и бързата промоция! Честита 2022!

Скъпи мой служител! Цяла година работихте като пчела в полза на нашата компания, а през следващата 2022 година искам да ви кажа това: пазете се, защото сте очарователни, ценете себе си, защото сте много умни и способни, отдайте се моменти на нежност, защото вие го заслужавате, обичайте се и бъдете обичани! Честита 2022!

Моят партньор и колега! 2019-та година е към своя край и нека той вземе със себе си всички онези тъжни, горчиви и лоши моменти, които бяха тази година. Бих искала 2022 г. да ви донесе само радост, море от ярки и незабравими емоции, щастие до краищата на косата ви и необичайно красива и чиста любов! Честита 2022!

От мъж

Моят прекрасен служител! Нека станете още по-красиви през следващата година, бъдете още по-щастливи, заемете позицията, за която винаги сте мечтали, и ни радвайте с неустоимата си усмивка през цялата 2022 година! Честита Нова Година!

Необичайно сладък и мил мой партньор! Изходящата 2022 г. беше трудна и стресираща за нашия отдел, но ние я успяхме благодарение на вашия оптимизъм, лъчезарна усмивка, доброта и енергия. Нека настъпващата година да умножи силите ви, да даде море неизчерпаема енергия, да изпълни старите ви мечти и да ви възнагради с почивка в най-луксозния курорт! Честита 2022!

Скъпи мой колега! Дори да имаме само работни взаимоотношения, нямаше как да не кажа, че сте прекрасно момиче! Искам да не спирате да мечтаете през следващата година, да останете същите оптимисти, доброжелателни, сладки и уверени в себе си! А на работа нека през новата година ви очаква приятно увеличение на заплатата и назначение на нова длъжност!

Скъпи мой служител, през 2022 г. искам никога да не се обезсърчавате, да гледате напред, да ходите с вдигната глава, да ни радвате с красивата си усмивка, да получите скъпо повишение и да намерите своя принц! Честита 2022!

Скъпи мой колега! Нашата услуга е едновременно опасна и трудна, но вие успявате да запазите своя чар и красота. Май 2022 г. ще ви донесе радост, успех, семеен комфорт, самореализация в работата и още повече уважение от колеги и шефове! Бъдете щастливи през следващата година!


Кратки новогодишни поздрави за колеги

Колеги, нека новата година ни обещае добра заплата, местонахождението на шефа и пълното отсъствие на конкуренти!

Другари, нека направим предположение, за да може през следващата година скъпият ни шеф рязко да ни повиши заплатите, да намали работния ден, да дава бонус всяка седмица и да ни радва! Честита нова 2022 година!

Колеги, май 2019 да вземе със себе си лошо настроение, ниски заплати и нечестни конкуренти, а 2022 ще донесе надеждни партньори, големи поръчки, високи заплати и изпълнение на желанията! Честита Нова Година!

Нека идващата година ни донесе много, много добри клиенти, големи поръчки и надеждни доставчици. Нека, уважаеми колеги, през следващата година ще има много щастие, успех и късмет!

Колеги, бъдете сигурни, че през следващата година определено ще излезем сред лидерите, ще изпълним заложения план след шест месеца и ще изпреварим всички наши конкуренти. И за това трябва да бъдем силни, здрави и уверени в своите способности през новата година. Смейте, приятели! Честита Нова Година!

Нека изходящата година бъде забавна, печеливша и запомняща се, вярваме, приятели, че 2022 г. ще бъде още по-забавна, радостна и печеливша! Нека вдигнем очилата си до прекрасна следващата година!

Поздравленията за колегите ви за Нова година могат да бъдат сериозни или забавни, в поезия или в проза, но най-важното е, че трябва да бъдат искрени и да звучат сякаш „по ваши думи“. Тогава няма да има значение под каква форма е желанието, адресатът ще го хареса много и ще достигне до самото сърце.

Интересни статии...