Черно-бял новогодишен декор: 60 лаконични идеи на снимката

Кой каза, че комбинацията от черно и бяло изглежда прекалено строга и изобщо не е подходяща за новогодишния декор? Разгледайте тези идеи: правилните акценти върху бяло или черно ще направят стаята да изглежда не само стилна и елегантна, но и наистина празнична, особено на Нова година!

Бялото винаги се свързва с пухкав сняг, студени ледени висулки и падащи снежинки пред прозореца. И черно - с клони на замръзнали дървета и заспала за зимата земя.

Стая, залята от светли, искрящо бели снежинки върху смърчови клони, ледени висулки, удобни столове, наподобяващи меки снежни преспи в гората - истински кът на зимна гора.

Малко снежнобяло коледно дърво, увито в сняг. Колко строго и елегантно изглежда с такава семпла, изящна декорация в една и съща цветова схема!

Тази комбинация ще бъде истински оценена от любителите на скандинавския стил, които предпочитат сдържаност и изискана простота на интериора.

Заменете обичайните си бижута с букви или цифри. Преобразете коледното дърво в истинска азбука и помогнете на детето си да научи азбуката с интерес и радост. Залепете вкусно лакомство или малък оригинален подарък върху буквата на гърба и ви гарантираме вълнуваща новогодишна игра!

Ако все пак искате нещо повече, просто добавете няколко златни панделки към дървото или вълшебните фенери. Можете да направите такова дърво със собствените си ръце, като свържете черни конуси заедно и залепите звезди, изрязани от бяла хартия върху тях.

Дървото не трябва да е голямо. Докато бебето ви спи, поставете малко коледно дърво в стаята му и му предложете да играе букви, когато се събуди.

Добавянето на златни и сребърни елементи към новогодишния черно-бял декор ще го направи луксозен и приказно богат, най-важното е да се спазва чувството за мярка.

Вижте колко реалистично е дървото! Бял сняг го уви отгоре, а дядо Мраз го обсипа отдолу. Той дойде да остави подаръци и докосна клона на елегантната красавица със своя тояга.

Доста лесно е да направите оригинални декорации за коледни елхи сами или с децата си. Купете празни топки в занаятчийски магазин, вземете четка и използвайте черна акварел, за да превърнете белите топки в необичайни новогодишни снежни топки.

Можете просто да поставите малки черни точки, да използвате шаблони, за да създадете по-сложни рисунки или да нарисувате абстрактни линии. Представете си и странно!

Черно-бялото опаковане на подаръци ще изглежда много елегантно.

Вероятно така трябва да изглежда пакета от Дядо Коледа. Как тя беше покрита със сняг, докато той я носеше в шейната си.

Черно-белият цвят изглежда оригинално не само на коледното дърво, топки, опаковане на подаръци, но и във всички останали елементи от новогодишния декор. Вижте как можете да използвате черно-бяла украса в настройките на масата, текстила или обичайния коледен венец на вратите си.

Черни топки, увити в бяла мрежеста панделка с прикрепени към тях снежинки, изглеждат много елегантно и изискано на входната врата. Снежнобял венец, подобен на голяма пухкава снежинка, ще украси всяко място в къщата.

Този адвентски календар с малка изненада вътре е много лесен за правене и изглежда като истински съобщения от Дядо Коледа. Хрупкави бели покривки, свещи, прозрачни кристални чаши, миниатюрни коледни елхи на масата - тази сервировка на маса, използваща черно-бял декор, внася елемент на тържественост и значение на предстоящия празник.

Сега сте убедени, че черно-белият дизайн на новогодишния интериор може да бъде красив и оригинален.Създайте празнична и уютна атмосфера в дома си с тези идеи.

Интересни статии...