Красиви поздрави за Весела Коледа 2022

На Коледа искам да даря на близките си светъл празник с надежда за бъдещето. Ето защо, за да удължите усещането за магия и радост, е важно да кажете искрени и мили поздравления на близките. За такъв момент са подходящи красиви поздрави с весела Коледа. Не е нужно да ги запомняте, просто трябва да усетите смисъла и настроението.

Кого ще поздравяваме?

 • Всички наведнъж и всеки;
 • Колеги;
 • Родители;
 • Приятел;
 • Приятелка;
 • Възлюбени;
 • Възлюбени;
 • Деца.

Универсални коледни поздравления 2022

Такива топли думи могат да бъдат казани във всяка ситуация, ако нищо по-оригинално не ви хрумне. Основното е, че казвате поздравления със свои думи и от чисто сърце.

 • Желая ви весела Коледа! Иска ми се вашата водеща звезда да ви помогне да посочите правилния път във всяка трудна ситуация. И чудотворното ще почука на вратата ви само. Коледна приказка със сигурност ще донесе щастие, взаимна любов и топъл уют в къщата.
 • На този прекрасен празник искам да ви пожелая красиво щастие и доброта, уют в дома ви и просперитет, интимност и разбиране на близките, топлина на душата. Оживете своя мир, любов и щастие.
 • Поздравления за всички вас за магията! В такъв специален момент ви пожелавам да не забелязвате лошото сред хората около вас, а да внимавате само за положителното. Дайте на близките си надежда, не забравяйте да сбъднете личните си мечти. И също така вярвайте на близките си, не забравяйте за простото човешко щастие в семейството. Оценявайте всичко, което вече съществува в живота, и се наслаждавайте на всяка минута, без да отлагате нищо за по-късно.
 • Снежинки прелитат покрай прозореца, а сланата украсява прозорците с кристалните си рисунки. На улицата зимата цари върховно, но в сърцето е радостно, удобно, топло и уютно. Коледа ни дойде на гости - може би най-сладкият и благоговеен празник. И е чудесно, когато имате с кого да го споделите. Честит празник на вас, най-скъпите и най-обичаните ми!
 • Иска ми се в специална нощ на небето да светне светлият витлеемски звезден пътеводител по пътя на живота. Пожелавам ви да имате повече топли, искрени и радостни дни в живота си. И нека зимната коледна нощ изпълни живота с магия, нека снежната виелица помете неуспехите и очертае голяма любов, постоянен късмет и просперитет. Имате вълшебна Коледа!

Красиви поздравления за колеги

 • В зимен коледен ден, позволете ми да ви поздравя и да ви пожелая вяра в чудеса и магия, изцеление на психическо и физическо. Също така пожелавам Витлеемската звезда постоянно да ви показва пътя и да ви предпазва от всякакви неприятности и трудности в живота!
 • Скъпи приятели, освен поздравления, позволете ми да ви пожелая и духовна среща с малкия Исус. Нека живее в сърцето на всеки от вас! И във вас ще започне духовно прераждане. Пожелавам ви среда с невероятна доброта и искреност, да ви се случат добри чудеса.
 • Скъпи колеги! Весела Коледа на всички вас! Тъй като този празник олицетворява духовното равновесие, пожелавам ви търпение и сила. Иска ми се да сте заобиколени само от онези хора, които ви оценяват и разбират перфектно.
 • Когато дойде този празник, ние очакваме магия от него, сякаш все още има малки деца! Пожелавам да се случи чудо на всеки от нас поне веднъж в живота ни, давайки ни дългоочакваното и заслужено щастие, заобиколено от нашите съмишленици. Иска ми се да нямате разочарования в скъпи хора и в живота като цяло!
 • Поздравявам ви за празника и искрено желая да го срещнете в близък и приятелски семеен кръг. Нека в къщата ви звучи забавен и избухващ смях, присъства само добро настроение.Желая ви много здраве, мило и искрено щастие!

Красиви думи за родителите

 • Искрено ви поздравявам, мили мои, с Весела Коледа! Нека този празник, изпълнен с магия, изпълни живота ви с радост и светлина, топлина и грижа от нас, вашите деца. Бих искал също така да пожелая взаимна любов и доброта, както и семеен уют на вашия дом. Позволете на ангела пазител да ви предпази от всякакви несгоди, които се появяват в живота.
 • Родители, желаем ви силна и взаимна любов за Коледа. Живей щастливо до края на живота си. Искам да ни поканите на златната сватба. Нека слънцето осветява вашия съвместен път, а луната от небето показва самия път. Пожелавам ви да бъдете пазени от ангел-пазител и Господ по пътя към вашия дом, така че да прогонят всички несгоди от вас!
 • Мили, мили, родителите ни! Позволете ми да ви пожелая весела Коледа и да ви пожелая невероятно щастие и топлина на душата в този ден. И също така ви желаем силно семейство и взаимна любов, изпратени от небето. За да направите безпрецедентно малко чудо за вашето силно семейство в Коледната нощ. Весели празници!
 • Скъпи мои, поздравявам ви от сърце за прекрасен празник! На този ден, през януари, се роди Исус Христос, нашият спасител. Оставете го да предпази дома ви от лошо време и недоброжелатели. И той ще изпрати мир и щастие, ще изпие в душата ти. Желая да се сбъднат най-силните желания, честит празник!
 • В навечерието на Коледа, преди празника, в къщата светват много светлини, миришеме примамливо на пресни сладкиши. Сърцето става радостно и леко! Бих искал да прегърна целия свят в този момент! Няма много такива моменти в живота. Така че приемете моите поздравления за този благословен празник, честита Коледа!

Поздравления приятел

 • На празника Рождество Христово нека Витлеемската звезда ви покаже правилния път в живота и сърцето ви да се изпълни с спокойствие. Желая любовта и грижите на Дева Мария да изпълнят дома ви с невероятно щастие, взаимно разбиране и комфорт.
 • Когато празникът светне с ярки звезди, ви пожелавам изпълнението на вашите заветни желания. И нека този празник ви предаде разбиране за смисъла на живота, както и визия за добротата и тялото, които ви заобикалят. Иска ми се отминалите моменти да идват на ум само с хубави спомени. Но настоящето ще бъде успешно във всички начинания и няма да донесе разочарования! Честито!
 • Бързам да ви пожелая весела Коледа! Нека силата на вълшебния празник да помогне да се намери загубеното, да се получи това, което особено липсва. А също и да хвърлят негодувания срещу приятели и да се научат да ги уважават, независимо какви са те. Нека душата намери мир и спокойствие.
 • Преди много поколения Господ дойде в нашата земя и я благослови с раждането на своя син - Исус. Нека Божията благодат се появи във вашата къща на този празник. Позволете на гостите да се смеят силно и весело във вашата къща, а щастието да не напуска прага ви и да вкарва скръбта и несгодите в снежна буря.

Поздравления за вашия приятел

 • Скъпи приятелю, днес е Коледа, вълшебен празник! Той е най-благословеният в нашия свят. Затова позволете ми да пожелая сърцето ви да се стопли от вяра и надеждата да защити душата ви. Семейна топлина за вас, духовно и домашно щастие, както и благодат на близките ви, честит празник!
 • Ясна звезда падна от небето! И бих ви пожелал за Коледа, за да се сбъднат не едно, а всичките ви желания. Така че Господ ще ви даде безоблачен и дълъг живот, изпълнен с интересни събития. И щастливите родители и вашият значим друг биха ходили до вас в живота.
 • Весела Коледа, скъпа моя приятелко, щастие за теб! Същата витлеемска звезда, която даде обща благодат на нашата планета, отново бе осветена в небето. Пожелавам в сърцето си да запазя намеренията за доброта, искрени мисли, мир в къщата и силно семейство. И също така може да ви обичат взаимно, много здраве и творчески постижения, честит празник, скъпа!

Красиви коледни думи за любим човек

 • Позволете ми да ви поздравя, скъпа, с ярка и вълшебна Коледа! И можете да си пожелаете да сте били заобиколени само от искрени хора, които ще помогнат за запазването на царството на мира и мира около вас. Иска ми се съдбата да е била благосклонна към вас и да е дарила здраве, щастие с мен и земна благодат.
 • Скъпа моя, пожелавам ти весела Коледа. Пожелавам ви да не губите вяра в себе си, да не оставяте огъня на смелостта и смелостта в сърцето ви да угасва. И също така ви пожелавам да бъдете винаги на закрила на близки и скъпи за вас хора, да променяте света около вас само към по-добро. И, разбира се, винаги оставайте истински и мъдър човек. Честит празник на вас!
 • Поздравявам прекрасния си мъж със светъл празник. Желая ви искрена гордост и благодатна радост, безкористна любов и неизчерпаема надежда, постоянен успех и просперитет. Нека вашият оптимизъм и мъжка сила ви помагат да вървите уверено по пътя на живота, постигайки целите си.

Поздравления за любимата жена, момиче

 • Мило и уникално момиче! Най-прекрасната и желана жена за мен! Искрено ви поздравявам за светлия празник Коледа. Вземете от мен щастливите моменти от съвместния живот и неугасимата пътеводна светлина на нашата любов. Нека съзвездията от късмет и късмет светят в небесата на този празник. А самата Коледа ще ви даде среща с най-скъпите и близки хора за вас.
 • Любими мои, скъпи, много те обичам! В коледната нощ направих най-важното желание: да бъда с теб винаги до теб. Наистина се надявам да се сбъдне, защото всички заветни желания се сбъдват в коледната нощ.
 • Скъпи и желани, най-прекрасните и обичани, искрено ви поздравявам за светъл празник, Коледа! Пожелавам ви в този ден да изпитате моменти на щастие, грация и добри надежди до мен. Нека този празник озари ярка звезда на успеха на небето и да събере около вас само вашите скъпи и обичани хора!
 • Поздравявам любимата и скъпа жена с Весела Коледа! Искам да ви пожелая на този ден усещане за невероятна топлина в душата ви, така че голямото ви сърце да се изпълни с благодат. За да може ярката небесна светлина да изпрати и на нас силна и неизчерпаема любов!

Поздравления за нашите деца

 • Скъпо мое бебе! В крайна сметка вие ще бъдете малки за мен на всяка възраст. Нека светлината на Витлеемската звезда ви стопли в мразовития студ, а зимната зора ще ви даде вяра и надежда за утрешния ден. Усмихвайте се искрено на всички по света и те ще ви отговорят с усмивка. Мир и доброта на вас, скъпа!
 • Блаженият свят ще се радва! Небето весели! Днес е Коледа, запознайте се, деца! Поздравете този ден с песни, коледни песни и страхотни забавления с разходки с влакчета. Нека душата ви се възроди като кърмачка. Нека благодатта засенчи дома ви и родителите ви и няма да ви напусне всички до следващото празнуване на Коледа!
 • Моето слънце! Днес, по Коледа, дори снежинки се вихрят във въздуха с необичайно величествен вид. Пожелавам ви да повярвате в малко чудо в такъв вълшебен ден. Нека чувството и увереността дойдат при вас колко много ви обичаме, как оценяваме вашето мило и безкористно сърце. Пожелавам ви да намерите торбички с радост, щастие и любов под елхата. Весели празници!

На такъв светъл и вълшебен празник като Коледа е обичайно да се събирате в семеен кръг и да ходите на църква, да се срещате с приятели. Когато на огромна празнична маса седят не само членове на семейството, но и близки приятели, е подходящо да подарите на всички присъстващи красива поздрав с Весела Коледа 2022 г. и малък коледен подарък. Творческият човек може да измисли красиви и трогателни думи в движение. В противен случай можете да използвате нашите препоръки и да дадете на близките си малко от вашата топлина.

Интересни статии...