Прически за новогодишно корпоративно парти 2022 - 100 най-добри снимки

Времето тече бързо, наближава Нова година, а с нея и поредица от приятни събития, едно от които е забавно корпоративно парти. Това е чудесна причина да излезете от обикновения дрес код, да се покажете в най-добрата светлина, да създадете нови познанства или да сближите отношения с някой от колегите си. Рокля, обувки, дамска чанта, грим - всичко има значение, но неподредената коса може да отмени усилията и да съсипе дори най-атрактивния образ.

Прическа за новогодишно корпоративно парти трябва да бъде избрана с голямо внимание. Добре е, ако е проста в изпълнение, креативна и малко несериозна, с една дума, съответстваща на мястото, времето и празничното настроение.

Бъдете отгоре и отговаряйте на момента

Красив стил в началото на вечерта и безформено "гнездо" в края - абсолютно не comme il faut. Разбира се, искам новогодишната прическа да запази формата си и да изглежда перфектно по време на цялото парти. Но не се увличайте със създаването на пищно лакирани монументални конструкции. Те са подходящи на някакво особено тържествено събитие, годишнина, сватба и по никакъв начин не са свързани със забавна, безразсъдна Нова година.

Вторият важен момент зависи от идеята за новогодишното корпоративно парти, което вашето ръководство е реализирало. Ако планирате банкет в кафене или ресторант, можете да мечтаете с различни къдрици, пигтейли, артистично разстройство, допълнителни аксесоари. Офис партитата и бизнес приемите с партньори изискват строг стил, изящни черупки или изящни големи къдрици.

Тематичните вечери са специална категория, основното тук е сценарият. Допуска се и дори се изисква това, което се комбинира с избраната посока. Можете също така да създадете всичко на главата си, от умишлена небрежност до перфектен стил, ако отивате в приятелска компания, която не се ангажира с нищо. Не бива да бъдете ревностни с прекалената претенциозност, но известна граница на безопасност няма да навреди, защото ще танцувате и ще се забавлявате, а няма да скучаете сами в ъгъла.

Дълга коса: нека играем приказка

Нова година е вълшебен празник и собствениците на дълга коса могат да заемат идеята за прическа за корпоративно парти от приказни героини. Помислете за техните шикозни къдрици, луксозни плитки, елегантен кралски стил. Изберете - големите къдрици на Малвина, разпуснатата дълга коса на Рапунцел, грациозната обвивка на Снежната кралица или леко разрошена, като тази на Пепеляшка, просто отиват до бала.

Пигтейлите отварят широко поле за дейност. Можете да създадете абсолютно всяко изображение:

 • наивно ентусиазиран - комбинация от гладки елементи и нежни тъкания,
 • весел и нагъл - неправилни форми, умишлено пухкавост,
 • романтична женствена - стилизиране около главата,
 • палава младост - рибешка опашка, цветни нишки.

Печеливша, несравнима и очарователна по своята простота опция - прически в гръцки стил.

Новогодишни прически за средна коса

Ако имате средна дължина на косата, считайте се за късметлия. Можете само леко да промените обичайната си прическа и да получите отличен резултат. Например:

 • създайте леки къдрици,
 • направете бунтовни къдрици и оставете гладки бретончета,
 • сменете мястото на раздялата,
 • повдигнете и забийте леко небрежна бабета в короната или задната част на главата,
 • увийте направо "шиповидни" краища навън или навътре.

Много красив, младежки и лек вид се получава, ако нанесете малко стилизиращо средство, разпуснете косата си с пръсти и я оставите да изсъхне естествено.

Къса коса - смели решения

Новата 2022 година ще бъде водена от Синия воден тигър.Играйте заедно с оживения собственик на годината и създайте истинска артистична, креативна и дръзка бъркотия от късата си коса.

Разрошената права коса без ясно разделяне ще ви направи по-млади с няколко години. И така, че прическата да не губи формата си, използвайте специални средства, за да добавите обем в корените.

Не сте готови за такъв смел вид, след това направете леки къдрици върху цялата или част от косата си, а останалите оставете прави. Ще се получи романтично, нежно и загадъчно.

Проучете селекция от снимки, опитайте, опитайте различни изображения и стилове, но не забравяйте - часовникът тиктака, а Нова година е на път.

Какво избра?

 • Вариант с плитки.
 • Разпусната коса.
 • Гръцка прическа.
 • Оформяне на миди или опашка.

Преглед на резултатите

Зареждане…

Интересни статии...