Гадаене през Нова 2022 година за любов и сгодени безплатно

Новогодишното гадаене за любов беше много популярно в Древна Русия. Вълшебни ритуали за преброяване на броя на бъдещите деца, определяне на датата на брака и получаване на съвети за решаване на семейни проблеми се извършвали в навечерието на Нова година, в коледната нощ и по-рядко в други църковни празници.

Ежедневните неща стават задължителни атрибути на начинаещите магьосници: конец за бродерия или парче плат, църковни свещи, разтопена или светена вода, огледало, пастели и въглища. Особено внимание беше обърнато на цвета: вярваше се, че само розовите и червените тонове могат да внесат любов и хармония в живота. Восъкът с добавка на билки и етерични масла ще помогне за засилване на ритуала и настройване на вълната на любовната магия.

Древно, но истинско гадаене

В Русия в навечерието на Нова година момичетата донесоха чинии с вода, пръстени, копринени конци и неща на своите близки на уединено място (в наше време те могат да бъдат заменени със снимка). За да бъдат божествени за един човек, те изчакаха до залез слънце и извършиха следните действия:

 • Снимка се поставяше на перваза на прозореца или мебелите, стоящи близо до прозореца, а отгоре се поставяше чаша студена вода. Взеха пръстен с лявата си ръка, а с дясната завързаха червен конец за него. Ако не знаете името на своя сгоден и се чудите за любовта като цяло, поставете празен лист хартия под стъклото.
 • Поставете пръстена върху снимката на момчето с пръстите на лявата си ръка, насочени надолу. Спуснете бавно конеца с пръстена, докато ви стане студено. Затворете очи и кажете: "Годежен пръстен, дайте ми отговора по-скоро, ще бъда ли щастлив и кой ще ме обича?"
 • Отворете очи и забележете поведението на пръстена. Ако се движи от страна на страна, като махало, тогава не ви е съдено да срещнете любовта в близко бъдеще. Въртенето на пръстена показва близко семейно щастие. Ако гадаенето през новата година е било извършено за конкретен човек, ще срещнете следващия празник заедно. Замръзналото на място или цикличен пръстен показва отказа на висшите сили да говорят сами за себе си. В този случай решението на семейните проблеми или изборът на любим човек зависи от вас. При желание неуспешното гадаене може да се повтори след 7 дни.

Някои хора използват цифрови снимки за ритуала и се чудят защо гадаенето не е проработило. Ако е възможно, отпечатайте цветно изображение на любимия човек. Твърденията на Technomages: магнитното излъчване на смартфони и таблети може да попречи на комуникацията с отвъдни сили.

Ритуалът има добра репутация сред магьосници от цял свят. Именно той е смятан за най-истинското гадаене, благодарение на силната енергия на пръстена и връзката с любим / любим чрез снимка. Не се препоръчва да използвате нещата на непознат или завистник - негативната енергия може да попречи на церемонията и да отплаши сгодените.

Най-добрият вариант: сватбеният пръстен на майката или бабата по женска линия.

Святата или студена течаща вода ще помогне да се изчисти пръстенът от енергията на миналия собственик - задръжте го над потока за 10 секунди, като си представите как целият негатив се оттича с водата. Ако имате дълги къдрици, вместо конец може да се използва коса - това ще ви даде по-точен отговор на въпроса.

Обичайте гадаенето на карти

В съвременната езотерика картите често се използват за гадаене за Нова година. Всяка колода ще направи, с изключение на покера (в този случай премахнете карти под 6 и жокери). Забранено е да се играе с карти за гадаене - неуважението към силите, които покровителстват прогнозите, може да донесе неприятности. Ако знаете как да работите с колода Таро, използвайте славянската версия на карти или специални комплекти „Пирамида на любовта Таро“, „Вълшебно таро на любовта“ и т.н.

Оформлението трябва да се направи през първите 5 минути след полунощ. Проветрете стаята, приглушете светлините и затворете очи.Седнете удобно, така че умората да не ви отвлича вниманието от ритуала. Препоръчителна поза: крака заедно, но не кръстосани, ръце на колене.

Поемете дълбоко въздух, докато визуализирате енергията на земята, издигаща се от краката ви до стомаха. Издишайте бавно, мислено преминавайки лунна светлина през короната на главата си. Повторете упражнението няколко пъти, докато почувствате, че тялото е напълно отпуснато.

Запалете тамяна и си представете конкретен човек или образ, за който ще бъде извършено гадаене. Усетете неговото докосване, мирис, глас върху вас. Нека любовта ви изпълни и отвори очите ви.

Разбъркайте картите, докато държите тестето в дясната си ръка. Наляво, направете оформлението, което знаете. Например можете да изберете 9 от 36 карти: по 3, за да опишете миналото, настоящето и бъдещето и да интерпретирате според системата на Ленорман. Отговорът на конкретен въпрос ще ви помогне да получите метода на две карти: премахнете чифт от тестето, ако първата карта е по-малка от втората, тогава отговорът е "да", ако повече - "не". Ако две еднакви карти са паднали, обърнете внимание на костюма. Различен цвят (например сърца и пики) подготвя, че няма точен отговор и всичко зависи само от вас, и същото - гадаенето трябва да се повтори.

След като зададе повече от 5 въпроса, палубата трябва да бъде сглобена и разбъркана. За колодата Таро се прави оформление за 3, 4, 9 и 12 карти, описващи ситуацията във времето. Тълкуването на карта от любовен комплект, като правило, е посочено в инструкциите за тестето. Ако използвате класическата или славянската версия, преведете стойността на картата в сферата на любовта. Така че колелото на късмета ще означава късмет в любовта, а колелото на справедливостта е труден етап във връзката.

Напълно безплатно гадаене

Това новогодишно гадаене за любов няма да изисква финансови инвестиции. За следващия ритуал ще ви трябват неща, които вероятно имате у дома или са лесни за получаване, а именно:

 • Парче плат в бяло или светло розово.
 • Тънка нишка, за предпочитане червена.
 • Суха трева.
 • Запалка или кибрит.

Процедура:

 • Увийте куп трева в плат, затворете очи и си пожелайте.
 • Завържете получената торба с алена нишка, оставяйки част от тревата открита.
 • Поставете на сигурно място и го запалете. Ако огънят е ярък и тревата изгори напълно, желанието ви ще се сбъдне. Умиращ и повторно изгарящ лъч показва трудностите при постигането на плана. Обърнете внимание на цвета на конеца след гаданието - ако почернее, значи на вашия път има съперник.

Специално любовно гадаене за годината на тигъра

2022 е годината на Синия воден тигър. Отдавна се смята, че гадаенето за любов, направено тази година, има особена достоверност. Също така, хората вярват, че човекът, който е роден в годината на Тигъра, е любимецът на съдбата. Следователно през 2022 г. можете спокойно да гадаете и да придобивате потомство.

Едно от необичайните и стари гадания за любов в годината на Тигъра е следното. Вземете нишки в черно, червено, жълто и бяло. Завържете три възела на всеки от тях. Конци с възли символизират говежди опашки, по които ще отгатнем.

Представете си в съзнанието си млад мъж, към когото е насочено гадаенето ви. Направете подсъзнателно на Съдбата и собственика на годината - Тигър - само едно желание, свързано с този тип. Поставете завързаните струни под възглавницата си и си легнете.

На сутринта, първо, пропълзете под възглавницата с ръка и извадете първата нишка в ръката си.

 • Ако нишката е черна, отговорът е отрицателен.
 • Жълт конец - желанието ви ще се сбъдне в края на годината.
 • Червен конец - желанието ви ще се сбъдне, но радостта от това ще бъде краткотрайна.
 • Бяла нишка - съдбата ви облагодетелства, така че желанието ви определено ще се сбъдне скоро.

Интересни статии...