Кратки поздравления за Нова година 2022 в проза

Изглеждаше, че декември току-що е започнал, но само след няколко дни ще дойде най-прекрасният, вълшебен и дългоочакван празник - Нова година. И най-вероятно всеки ден зад суматохата на подготовката е все по-трудно да усетите радостта и магията на наближаващия момент. Така че нека да дадем на нашите приятели, колеги, родители, баби и дядовци, лели и чичовци, синове и дъщери, внуци и внучки малко от нашата топлина и любов чрез кратки, искрени и искрени поздравления в проза. Честита Нова Година!

 • Нека годината на Синия воден тигър ви донесе само успех, късмет, радост, нови запознанства и нови открития. Нека проектите се сбъднат, мечтите се сбъднат, инвестициите се изплатят. Нека новата година бъде интересна и ползотворна!
 • Честита Нова Година! Иска ми се мечтите да се сбъднат, проектите да се проектират, да се планират планове и да се финансират финанси!
 • Нова година е още един шанс да започнете отначало, да се съберете и да живеете живота, който искате, а не живота, който някой друг е измислил за вас. Пожелавам ви да не отлагате нищо друго, да сбъднете мечтите си сега, да смените работата днес, да не се подлагате на диета не от понеделник. Като цяло, пожелавам ви по-малко пропуснати шансове през Нова година!
 • На тази Нова година ви пожелавам да погледнете на всичко през очите на малко дете, когато светът беше пълен с магия, когато безусловно вярвахте в силата си, когато не се страхувахте от нищо и всичко беше по силите ви.
 • Желая ви 365 дни щастие, радост, обич, изненада, приятни изненади и неочаквани срещи. Честита Нова Година!
 • В Испания в навечерието на Нова година всички ядат 12 грозде за успешна година. Пожелаваме ви възможността да замените 12 грозде с 12 лъжици червен хайвер. Стабилна Нова година!
 • Честита Нова Година! Пожелаваме на вас и вашите близки просперитет, радост, хармония. Нека следващата година бъде по-успешна, по-значима от предишната. Нека в него има внимание, грижа и любов!
 • Оставете кораба на вашия живот да се втурне с пълни плавания към бреговете на плодородие, богатство, домашен уют и бурни страсти. Нека нито бурята, нито спокойствието ви плашат. И ако внезапно платната се счупят, не забравяйте, че винаги има гребла. Честита Нова Година!
 • В навечерието на Нова година искрено ви пожелавам да оставите в миналото всички съмнения, разочарования и недоволства, може само увереност в победата, във вашите сили и мечти да ви очакват през следващата година. Нека само приятни, позитивно настроени хора ви заобикалят, внасяйки положително в живота ви, жажда за нови открития, знания и емоции!
 • Честита Нова Година! Пожелавам ви усещане за безгранично щастие и магията на празника. Искам искрено да вярвам, че нощта е време на магия и всичко е възможно. Нека най-смелите, най-безразсъдните, най-неосъществимите мечти се сбъднат през следващата година!
 • На тази Нова година ви желаем всичко, което е обичайно да желаете: здраве, щастие, много години … И освен това, ние също искаме да намерим щастлив билет, да можем да се разпореждаме с тях правилно, да хванем тази синя птица, нека златна рибка попада в мрежата ви, което може да ви усмихне.
 • Честита Нова Година! Иска ми се новогодишното щастие да не свърши със салата Оливие, червен хайвер и шампанско. Нека издържи през цялата година, приемайте различен външен вид - храна, спорт, хоби, любими хора, книги, театър, автомобили - и никога не скучайте.
 • Пожелавам ви през Нова година планина от подаръци под дървото, вкусна храна на масата, звън на чаша, ярки впечатления и заразен смях! Нека вашата година бъде пълна с приятни изненади, радостни срещи и нови приключения!
 • Пожелаваме ви през Нова година бяла, снежна, вълшебна зима, навременна топла зелена пролет, светло радостно горещо лято и красива цветна есен! Нека животът ви бъде хармоничен и разнообразен като сезоните!
 • Честита Нова Година! Пожелаваме ви да изпитате магията на този празничен зимен период. Имайте време да се заредите с енергията и положителността на ярката светлина на цветни светлини и сладко шампанско, радостта на близките, приятни емоции, подаръци и свободно време!
 • Честита Нова Година! Нека шампанското да тече като река във вашия живот, купички за салати, пълни с хайвер, и радост и смях в очите ви!

Интересни статии...