Поздравления за Кръщението Господне в проза 19 януари 2022 г.

Кръщението Господне е един от основните православни празници, който ви позволява да забравите за неразположенията и да се покаете за греховете, както и да възстановите топли отношения с роднините. От особено значение в този ден е връзката с близки хора.

Как да намерим точните думи за близките си? Красивата и трогателна проза работи най-добре за това. Допълнете поздравлението с нежна пощенска картичка и радост със сигурност ще отлети

Кратки SMS поздравления за Богоявление

Бързам да ви поздравя за кръщението Господне! Нека водата отмие всички нещастия и нещастия в този ден. Господ ще спаси и ще помогне във всички начинания.

Поздравявам те за Богоявление и ти желая щедрост и просперитет в живота, добро сърце и непобедимо здраве, които Бог ще изпрати за добри дела.

На този свят празник на Господното кръщение ви пожелавам много здраве, спокойствие, любов и просперитет във всичко.

Бързам да ви поздравя за вашето Богоявление! Позволете на кръщелната вода да охлади душата и да очисти от негодувание и безпокойство, а чистата любов ще стопли и донесе благодат.

На голям и светъл празник ви пожелавам чисти мисли и изпълняващи очаквания, несломима вяра и добро здраве. С Богоявление Господне!

В деня на Господното Кръщение искрено пожелавам всеобща благодат и лично щастие, истинска любов и сърдечна доброта.

Искам да пожелая в този свещен ден мислите да се пречистят, душата да намери покой и сърцето да се изпълни с доброта. Нека кръщелната вода отмие лошото време и скръбта и ви изпълни със здраве и жизненост. Честито Кръщение!

Днес е страхотен празник - Богоявление! Искрено желая само щастие, радост и добро настроение. Молете се на Бог и го помолете за здраве за себе си и семейството си и нека вярата ви се укрепва всеки ден.

Поздравления за Богоявление Господне! Въпреки сланите, християнската душа ще се потопи в ледената дупка, ще подобри здравето си и ще се пречисти. Желая ти духовна вяра, светли мисли и сърца, обичащи.

В този ден на Богоявление ви пожелавам огромен прилив на сила, богат живот и силна вяра. Нека водата отмие всички скърби и недоволства, да се очисти от неприятности и болести.

Трогателни поздравления за Кръщението Господне

Веднъж годишно, на 19 януари, всички православни християни празнуват празника на Кръщението Христово. Най-важното действие е осветяването на водата. Всеки християнин, потопен или окъпан в свещения шрифт. Поздравявам те с този свят ден и ти пожелавам искрено здраве, безгрешие и психическо равноденствие. Нека скръбта и отчаянието да изчезнат от живота ви, а щастието ще идва всеки ден и ще носи само радост. Пожелавам ви да не се разстройвате за малките неща. Пожелавам ви благополучие и голяма любов!

Богоявленските слани остават едни от най-силните от година на година. Най-вероятно заради непокорената крепост на Исус. Днес, на този най-голям празник, бързам да ви поздравя от сърце и искрено ви пожелавам безоблачно небе, всеобщ мир и просперитет. Нека осветената вода ви дава сила и увереност, прочиства ума ви и внася доброта и любов в душата ви. Щастието може да не напусне дома ви и да го изпълни с радост и забавление. Господ ще ви съхрани и защити, всичко най-добро за вас!

И така дойде универсалният християнски празник - Кръщението Господне. На този ден водата се пълни с лечебни свойства, което означава, че е в състояние да лекува и да предпазва от всички нещастия. Поздравявам те за този прекрасен празник. Бързам да ви пожелая семейно щастие, финансово благополучие и късмет във всичките ви начинания. Нека само надеждни и честни хора ви придружават през живота, те ще заобиколят всички мъки и къщата ще бъде изпълнена с щастие и любов. Не губете вяра в Бог и той определено ще ви помогне.

Днес, 19 януари, камбаните бият навсякъде. Мразът и чистият въздух изпълват душата с чистота.Искам да ви поздравя с този светъл празник. Нека вашият дом бъде изпълнен с щастливи мигове, радостни дни и незабравима любов. Пожелавам сърцето ти да бъде обхванато от доброта, душата ти да е спокойна и умът ти чист. Нека бедите и разочарованията ви заобикалят по жизнения ви път. Бог да ви дари здраве и радост.

В тази мразовита прекрасна сутрин бързам да ви поздравя за Кръщението Господне. Днес, след като сте се потопили в светена вода, можете да очистите душата си от злини и грехове, да спечелите здраве за цяла година. Желая ви чудесно настроение, нека усмивката никога не ви напуска, къщата ще се изпълни с щастие и всички желания със сигурност ще се сбъднат. Господ ще ви помогне във всичките ви начинания, не губете вяра. Много здраве, любов и всичко най-добро!

Поздравяваме те за Богоявление! Нека животът ви е изпълнен с хармония. Искрено желаем да се радваме на всеки миг, в който живеем, така че всеки ден да е радостен и светъл. Бъдете по-добри и по-толерантни към хората, вярвайте и се надявайте и Бог определено ще ви помогне. Няма значение, че навън е студено, той е специален и ще замрази всички мъки и разочарования, а светената вода ще облекчи неразположенията и ще даде сила и увереност. Бъдете отворени и споделете любовта си с другите!

Днес е празник, който е известен сред християните по целия свят. Навсякъде се къпят в ледена дупка, за да прочистят душата и ума. И ние искаме да ви поздравим за този прекрасен празник. Нека само най-добрите и мили събития се случат на този ден. Господ със сигурност ще прости греховете и ще помогне в трудни начинания. Нека вашите близки и роднини бъдат здрави, дълголетие и успех на всички вас!

Бързаме да ви поздравим с този велик празник - Богоявление! И ние искаме да пожелаем само щастливи и хубави моменти в живота. Нека подаръците, които съдбата е приготвила, бъдат най-добрите, житейският път ще бъде без остри завои и скали и най-близките хора да ви подкрепят във всичко. Вярвайте в себе си и всичко ще се получи! Любов, щастие, здраве!

Смешни поздрави за 19 януари 2022г

  • Значи дойде Кръщението! Дълго време хората плуваха в ледената дупка и прескачаха огъня, за да се стоплят. Тъй като нямаме нито едното, нито другото, пожелавам ви да се потопите в морето на страстта и да се слънчеви бани на кладата на любовта! Господ да те защити.
  • Искам да ви поздравя за Богоявление и да ви пожелая здраве и щастие повече от останалите. И в дупката да хванете златната си рибка, която ще изпълнява желанията ви през цялата година.
  • С Кръщението Господне! Нека този празник ви донесе цяло море от щастие, животът ще бъде като в приказка и всеки ден ще започва с мохито!
  • Поздравявам за Богоявление и искам да удавя всичките си тъжни дни, обиди и скърби в дупката. Изплувайте като нов човек без проблеми и притеснения!
  • Честит православен празник! Пожелавам ви да се потопите в ледената дупка и да се чувствате весели през цялата година, не бъдете палави и ще бъдете щастливи!

Красиви официални пожелания в проза

  • Искрено ви поздравявам за този светъл празник! Всеки се чувства духовно очистен в Кръщението. Този велик ден е насочен към добри дела, напомня за доброта, мир и честност. С цялото си сърце пожелавам на Господа просперитет, спокойствие и дълголетие.
  • Кръщението се почита по същия начин като Рождество Христово. Празнува се със специални молитви, светена вода и къпане в свещени шрифтове. В този прекрасен ден ви пожелавам спокойствие, запазване на вярата и спазване на основите. Мир и доброта на вас!

Интересни статии...