Мандарини като новогодишен декор - 60 идеи за снимки

Преди Нова година винаги искате нещо специално: тайно желан подарък, неочакван късмет, приятна изненада от любим човек или необичайно вкусно лакомство. Душата чака чудо и малко магия. Бих искал къщата да е необичайно красива и празнична и да мирише на мандарини и портокали.

И така, каква е сделката? Ето няколко идеи за това. Остава само да го вземем и да го направим, но чудо, той няма да може да мине и определено ще погледне в къщата, където го чакат, и има аромат на цитрусови плодове, борови иглички и подправки.

Проста композиция от резенчета портокал, пръчици канела и звезди от анасон, поставени в прозрачен съд, ще изпълнят къщата с цитрусови аромати и ще създадат празнично настроение.

Необичайно коледно дърво, направено от шишарки, игли, канела, плодове от офика и цитрусови плодове, ще ви отведе до приказна гора, където мирише вкусно на портокал и сладкиши (канела).

Пирамидата с рибена кост от ярко жълти лимони ще даде слънчево настроение и ще освежи интериора.

Можете да украсите масата за сервиране по оригинален начин, като замените обичайната мишура с венец от лимонови и горски клони.

Този състав пленява със своята простота и оригиналност.

Ярък венец от сочни плодове ще зарадва окото и ще даде слънчево настроение.

Долу сивите тонове в интериора! Празникът трябва да е светъл. Нека добавим малко цвят дори към стълбите.

Най-естествената и вкусна декорация.

Такъв красив венец на вратата ще напомни на всички членове на домакинството и гостите за предстоящия семеен празник.

Прозрачна ваза, пълна с мандарини, плодове от офика и смърчови клонки, като малък ароматен фенер, създава атмосфера на уют и празник в къщата.

Оригиналният венец от смърчови крака, сушени резенчета портокал, шишарки и сушени плодове е много ярък и красив - отлично решение за новогодишната украса.

Невероятно вкусен аромат на мандарина, жълти капчици плодове на снежнобяла маса, свещи. Ето как може да бъде романтичната новогодишна нощ.

Зелена мандарина, оранжев портокал, жълт лимон. Техните ярки цветове ще озарят стаята и ще я изпълнят с топлина, а снежинките, осеяни с карамфили, издълбани върху кората на плодовете, ще ги превърнат в ароматни коледни топки.

Еко-стил на дървото. Приказно и изобщо не скучно.

Ароматна топка мандарина и карамфил. Ммм … каква миризма!

Оригинална декорация за прозореца. Мъниста, нанизани на конец, като малки парченца лед, резенчета портокал, като светлини. Студено и топло. Зашеметяващ контраст.

Вярно ли е, тези малки кръгли дървета по клоните на коледно дърво изглеждат като весели слънца? Така че в къщата от тях ще бъде радостно и празнично.

Сушени филийки от портокал са готова играчка за коледно дърво.

Такава сладка декорация на плота е проста и лесна за изпълнение. Тя ще украси всяко място в къщата и ще ви напомни за предстоящия празник.

Магически кът, където окото се радва, мирише на сладки мандарини и всички проблеми са забравени, защото всичко това казва: скоро идва новата година, всичко ще се промени към по-добро.

Новогодишният декор от цитрусови плодове създава истинско празнично усещане в къщата. Това е необичайно и светло. Не е трудно да го направите, просто трябва да събудите художника в себе си. Нека тази Нова година определено ще успеете.

Интересни статии...