Новогодишната брада е нова тенденция при мъжете, 30 снимки 2022

Брадата стана много модерна през последните няколко години. Мъжете са креативни с нейното израстване и се грижат много за нея. Дори има нова тенденция в изкуството, най-добре представена от приятелите Брайън Делауренти, Джатан Дал и други създатели на тенденции в техните акаунти в Instagram.

Не само момичетата мислят за образа за новогодишното парти. Новогодишната брада може да бъде страхотна характеристика за образа на нейния собственик. Творческият подход към въпроса ще го превърне в центъра на вниманието на всяка партия и ще ви позволи да си спомняте забавни времена дълго време, гледайки снимката.

Ето няколко идеи как да украсите брадата си за Нова година.

  1. Изкуствен сняг - бял или други цветове. Сребърни, златни или всякакви метални тонове ще изглеждат особено празнично. Брадите на мъжете изглеждат ярки и необичайни, разделени на 2 части: една червена, втората зелена - символичното оцветяване на Нова година.
  2. Малки пластмасови снежинки на бяла брада от изкуствен сняг. Поради сковаността на косата на това място и къдравите ръбове на бижутата е лесно да се фиксира.
  3. Коледни топки - по-добре е да изберете малки и леки, за да не е тежък за носене. Многоцветни или едноцветни - зависи човек да реши. Ефект уау ще се получи от предварително боядисана в зелено брада с тоник за коса или брада, която бързо се отмива със суха боя. Ще получите коледно дърво, което винаги е с вас.
  4. Лъкове - те са леки, продават се с лесни за фиксиране жици и различни дизайни. Предимството на този метод е, че няма нужда да се прави тъкане и декорацията се премахва лесно и бързо.
  5. Гирлянд с фенери от всякаква форма и цвят - той е вплетен в брадата и допълнително украсен с играчки и новогодишни фигури по ваш вкус. Разбира се, препоръчително е да вземете батерии. Всяко момиче ще ви помогне да оправите бижутата без излишно заплитане.
  6. Лак за коса с блясък. Ако има малко блясък, можете да го поръсите отгоре с всякакви лъскави фигури отделно, докато изсъхне. В тандем с тях ще изглежда изгодно декоративна сладкарска пудра, която също трябва да се нанесе върху влажна от лак брада - и тук имаме ходеща фойерверка.
  7. Чорапите на Дядо Коледа могат да бъдат фиксирани с фиби на брадата и там също можете да събирате малки сувенири от приятели.
  8. Където без традиция - мишурата от всякакъв цвят и размер лесно се втъква в косата на лицето и създава невероятен празничен вид.

Простотата и достъпността на предлаганите бижута не могат да оставят безразлични хумористите брадати мъже, дори и най-бруталните. Между другото, декорациите, използващи цвят, сняг или лак, могат лесно и бързо да бъдат премахнати чрез измиване с всеки шампоан и топла вода. Надяваме се, с помощта на нашите съвети, Нова година 2022 ще бъде забавна и необичайна за смели брадати мъже без комплекси!

Интересни статии...