Коледни рамки за Photoshop - безплатен комплект за изтегляне

През Нова година можете да създадете празнична атмосфера по различни начини - украсете коледното дърво, красиво подредете празнична маса, изберете унифициран стил на облекло за цялото семейство и гости или подредете декорации в къщата. А защо не и декорация, например няколко снимки на компания или семейство, събрани на скрин или на стена?

Самите фотографии, разбира се, ще зарадват окото и ще събудят радостни спомени, свързани с уловените моменти, но Нова година е специален празник, което означава, че фотографиите трябва да бъдат специални. За хората, които познават основите на компютърната обработка, новогодишните рамки за Photoshop, представени в този раздел, могат да помогнат.

Не е трудно да „вмъкнете“ снимка в такава рамка, след което да я отпечатате и окачите в стая с маса, но това ще донесе много повече яркост и атмосфера на принадлежност към празника. Можете дори да дарите такава снимка като ръчно изработена новогодишна картичка - основното е да изберете правилната рамка. Имате вълшебна нова година!

Рамки поздравления за възрастни

Интересни статии...