Гадаене за брак през Новата 2022 година - ново правдиво

Популярна ли е темата за гадаенето в наши дни? Разбира се. И дори когато Нова година 2022 е на прага, хората остават хора със своите човешки слабости, една от които е любопитството. И какво по-интересно от това да гледаш бъдещето си?

Именно поради простото любопитство гадаенето остава търсено и до днес. Най-правдивите по всяко време са януарските новогодишни гадания, защото точно през този месец границата между реалния и нереалния свят става много тънка. Магически сили се спускат на земята, за да изпълнят желанията си или да отворят завесата в бъдещето. И, разбира се, най-популярното гадаене беше и ще бъде - гадаенето за брак.

Гадаене с помощта на "сребърна" вода

Нова година е вълшебен празник, в който се извършват различни чудеса. За да получите "сребърна" вода, следва три дни преди новогодишната нощ, поставете сребърни предмети в съд с чиста вода и оставете на тъмно място. Тази течност не само отлежава със сребро, но има и магически свойства.

Гадаене на клонки

За това действие ще ви трябва:

 • 7 трески,
 • 7 клона,
 • "Сребърна" вода в 7 малки чаши,
 • Червен конец.

В полунощ запалете 7 свещи и ги поставете в кръг с купа в центъра. Разстелете клонките зад огнения кръг и прочетете следните думи:

„Зад седем светлини, седем дървета, седем води е моята дългоочаквана съдба. Докато светлините угасват, докато водата се изпарява, съдбата ми ще дойде, моите сгодени ще се появят. И това ще се случи не по-късно от седем месеца. Нека бъде както казах. "

Свещите трябва да изгорят до самия край и течността да се изпари, дори ако трябва да престои няколко дни. Съберете клонките, завържете ги с конец и ги изгорете, но за това те трябва да стоят. Ако клонките бързо се запалят, значи сте обречени да се ожените в рамките на една година. Ако те стоят повече от седем секунди, това означава, че не ви е съдено да се ожените тази година.

Гадаене за няколко момичета

Пригответе сребърни предмети (колкото млади), вода, отворени съдове, според броя на гадателите. Първо, ще трябва да приготвите малко вода за всяко момиче, да я излеете в купички (в равни количества), да свалите личните й бижута, да я оставите за няколко дни. След това, в навечерието на Нова година, всеки трябва да седне пред купата си и да си прочете:

„Моята годеница, аз те чакам, ела при мен възможно най-скоро, бъди с мен дълги години, ела при мен, ела преди други, ела за брак!“

През нощта трябва да поставите контейнери под пейката и да запомните нивото на течността. На сутринта веднага, без измиване, погледнете под пейката: кое момиче се е изпарило по-бързо, тогава е предопределено да се ожени по-рано от всички останали.

Любовна прогноза

Ще ви трябва чаша вода, празна чаша и напръстник.

Преди да започнете, пожелайте да се ожените или да срещнете любовта си в рамките на една година. Необходимо е да излеете вода от една чаша с напръстник в друга, като същевременно не губите и капка. Момичето, което го прави без пролива, определено ще се ожени тази година.

Новогодишно гадаене за брак

В навечерието на Нова година, под камбанките, младо момиче трябва да се постави на прозореца, да вземе пълна чаша вода и с 12 удара да направи точно 3 кръга около стаята. Ако не се разлее капка вода, то тази година тя е предназначена да се омъжи.

Гадаене за брак с предмети

Често, за да разберат бъдещето ви, за да разберат кой е сгоден, те използват различни предмети от ежедневието.

В полунощ, под камбанките, изсипете шампанско върху огледалото, след което го сложете на масата. На чиния изгорете лист хартия, на който трябва да напишете: "Какво ме очаква тази година?"Разтрийте пепелта в ръцете си, изтръскайте ги върху огледалото, леко притиснете с длан и след това ги издухайте. Тълкуването ще бъде следното, ако има:

 • пръстени - това означава, че тази година ще има брак;
 • венци - тази година или ще направите запознанство, или годеж;
 • кръстове - кръстопът, плюнка;
 • ивици, дълги и прави - път, командировка, пътуване, но не ваканция;
 • вълни - предсказвайте приключения, романтични срещи;
 • много точки - внимавайте за здравето си;
 • прекъсвания и пукнатини - прекалено много наранявате себе си и съдбата си, помислете за това.

Такова огледало се съхранява една година, като го увива и скрива.

Прогнози за боров крак

В полунощ откъснете първото стъпало, което попадне от смърч, с размера на безименния пръст на дясната ръка, пребройте броя на иглите върху него. Четното число предсказва ранен брак, нечетното - обратното.

Гадаене на сгодените във водата

Подгответе: купа с вода и косата си. Ако вече знаете името на човека, когото харесвате, тогава под камбанките трябва да се повтори точно 12 пъти, като се добави към името „Моят сгоден кукер“.

След това вземете купата, извадете малко коса и я хвърлете в купата, като я разклащате леко. Ако чифт коса се свърже в рамките на минута, свържете се с вас тази година като чифт. И ако не, тогава няма да има брак. И в двата случая косата е най-добре изгорена.

Гадаене за годината на Тигъра

За гадаене в годината на Синия воден тигър ще ви трябва предмет, изобразяващ символа на тази година. Най-добре е да закупите малка фигурка, изобразяваща пухкаво тигърче в магазина. В идеалния случай, ако символът на годината е направен от сребро, всеки друг материал ще свърши работа.

След полунощ вземете ново тесте карти и отстранете четирите царе от него. Смесете ги добре. Поставете фигурата Тигър в главата на леглото и поставете двете карти на Кралете, с шарка надолу, в горната и долната част на фигурата. След това лягайте.

Проверете го сутринта.

На самия връх:

 • цар пика - тази година ви очаква приятна романтична среща, за която е по-добре да не разказвате на никого;
 • крал на клубовете - ще срещнете човек, с когото искате да прекарате по-голямата част от времето си;
 • цар на сърцата - любовта на вашия сгоден ще направи лоша услуга;
 • тамбура - прекарвайте времето си в забавни компании колкото е възможно по-често, тук ще срещнете готин човек.

В долната част на фигурата:

 • връх - постоянен фен ще ви преследва;
 • клабиране - дребни кавги и недоразумения често ще съпътстват връзка с новото ви гадже;
 • сърце - очаква ви загадъчно запознанство с прекрасен и щедър мъж;
 • тамбурина - струва си да задържите конете тази година с развлечения, обърнете внимание на близките си.

Новогодишното гадаене и гадаене за брак изискват от нас не само пълна вяра, но и отговорност. Искате други сили да ви обърнат внимание и това се очаква да бъде възнаградено. Не пропускайте да отидете на църква в коледната нощ и да запалите свещи за всички светии. Давайте милостиня, когато напускате Църквата. Ако по някаква причина не можете да направите това, направете безвъзмездно добро дело.

Интересни статии...