Зимен маникюр 2021-2022 - 70 нови снимки на ноктопластика

Обличането на мода не е достатъчно, намирането на собствен стил и коригирането му в съответствие със съвременните тенденции вече е добре. Но, за да перифразирам известната класика, една жена трябва да бъде перфектна във всичко: дрехи, прическа, грим и, разбира се, маникюр. Модата в областта на ноктопластиката не стои на едно място. Всеки сезон се появяват нови елементи, като се вземат предвид особеностите на сезона. Днес е за това какъв ще бъде зимният маникюр, актуален в началото на 2021-2022. Ще обсъдим цветовете, тенденциите, формите и други характеристики на вашите добре поддържани нокти.

Ярки зимни или модерни цветове за маникюр

Монотонният сив край на есента, съвсем не пъстрото начало на зимата предизвикват тъга и меланхолия. Не забравяйте, че Коледа предстои и променете отношението си към живота с ефектен зимен маникюр.

Наситено зелено

Една от основните тенденции за зимата 2021-2022 е наситените нюанси, включително дълбоките зелени. Цветът на ноктите не трябва да е в хармония с дрехите. Ето защо можете да комбинирате такъв зимен маникюр с всякакви дрехи, особено след като е от новогодишната палитра.

Ефектно червено

Вторият фаворит от новогодишната скала е червеното. Многото тонове на този цвят ще ви позволят да изберете своя вариант за ярка брюнетка, и спокойна кафявокоса жена, и нежна блондинка. Нанесете солидно покритие или го украсете със зимни щампи - модерен маникюр е готов.

Светло син

Спомнете си класическата комбинация от нюанси - студено със студено, топло с топло. По аналогия синьото за зимен маникюр е идеалното решение. Имитирайте цъфтеж на лъскава слана, мразовити шарки върху стъклото. Измислете сами новогодишен дизайн на ноктите или се доверете на своя господар.

Нежно синьо

Пристигането на зимата и очакването на Нова година е чудесна причина да украсите ноктите си с грациозни снежинки, горски пейзажи и забавни снежни човеци. Синият цвят е фон за такива снимки, подсказан от самата природа, а също и добро настроение. Тук сме събрали много идеи за новогодишен маникюр.

Безупречно бяло

На бяла основа, като на празен лист, можете да изобразите всичко, което искате. Изискан зимен маникюр е обемният ефект на прясно паднал сняг, шарки, искри, частично или изцяло. Създайте персонализиран дизайн на един или всички пръсти, в зависимост от ситуацията.

Елегантна позлата

Друга модна тенденция както в облеклото, така и в ноктопластиката е металът. Тази година сребърен тон е подходящ за зимен маникюр - той е приятен и за напускащия White Metal Bull и идващия символ на годината, Тигъра. Избор на рисунки на бял фон, пълно покритие, шарки в стила на наследствени вещи.

Брутално черно

През студения сезон зимата 2021-2022 не е изключение, всички тъмни нюанси са от значение - бордо, шоколад, сиво, графит. Не знаете кой да изберете - играйте в контраст с бял сняг и направете черен зимен маникюр с ефектен декор.

Загадъчно лилаво

Модата на бижутата не е толкова променлива, но все пак съществува. Скъпоценните камъни от люляк, люляк, лилави нюанси са в тенденция сега. Превърнете ноктите си в съкровища с лилав лак, като завършите композицията с контрастни кантове, искри, кристали.

Форма на ноктите за модерен маникюр

Отрежете или натрупайте - не бързайте с действие. През зимата на 2021-2022 г. ще има ниша както за практическите почитатели на късите нокти, така и за любителите на хищни нокти.

Кратък квадрат

Формата е оптимална за работна среда и активно ежедневие. Ако искате да сте в центъра на събитията и да сте в крак с всичко - изберете дължина, която леко покрива подложката на пръста ви. Експертите по изкуство на ноктите го позиционират като най-подходящо.

Удължен правоъгълник

Погрешно е да се смята, че тази форма е в миналото.Това се отнася само за прекалено дълги дължини и остри, прави ръбове. В съвременната интерпретация нокътната плочка изглежда значително скъсена с леко заоблени външни ъгли.

Правилен овал

Актуална и красива тенденция, но не за всички. Естествената форма на нокътя трябва поне да съответства отдалечено, или по-добре - възможно най-близо до идеалния овал. Друго изискване са дългите пръсти и добре изградената ръка.

Заострена форма

Много хора смятат острите, дълги нокти за почти атавизъм. Но от време на време се появяват много интересни дизайнерски идеи за изкуство на ноктите точно за такава форма. Ако това е вашият стил или ако искате да покажете оригиналност, изберете зимен маникюр с дълги нокти.

Не трябва да преоткривате напълно нов велосипед. Слушайте себе си, гледайте нюансите и бъдете стилни.

Интересни статии...