Новогодишно парти шоу 2022 - кого да поканим?

Новата 2022 година наближава със своите надежди, радости, приятни домакински задължения. Големите и малките компании са заети с организиране на корпоративни събития, но те ще се провеждат по различен начин за всички.

Елементарната скука може да превърне новогодишното парти в банално пиршество. Опитите на особено активни служители да забавляват себе си или колеги понякога водят до непредсказуеми последици. Приказките и анекдотите за подобни събития вече се превърнаха в класика на жанра. Не искате екипът ви да изпитва шок или разочарование - мислете и действайте креативно. Идеите за оригинални представления за новогодишно корпоративно парти ще направят празника наистина положителен и незабравим. Почувствайте общото настроение, изберете какво ще се хареса на мнозинството и ще изненадате най-известните скептици. Нова година е време на чудеса и за възрастни също.

Поп звезди и музика на живо

Известни артисти и популярни групи са скъпо, но желано явление на новогодишно корпоративно парти. По-малко известните изпълнители са по-евтини, но ефектът от техните изпълнения е много по-скромен. Използвате класическия сценарий - изберете една от опциите и кой да поканите зависи от бюджета. Ако предпочитате оригиналността - подредете нещо феерично.

Lookalike шоу

Ще има само един художник, който да забавлява гостите цяла вечер, но как! Представете си по напълно различни начини, пейте с мъжки и женски гласове, изпълнявайте звездни хитове от всички времена и поколения. Тези, които желаят, ще имат снимка със звезда за спомен, а невинна фалшификация ще бъде малка тайна.

Саксофон или барабан

Музиката на живо винаги създава специална атмосфера. Малък оркестър, пианист, весел акордеонист ще може да поддържа степента на забавлението на правилното ниво. Цигулка или соло за саксофон ще очароват и събудят душите на мнозина. Ако искате наистина да включите тълпата, изберете барабанно шоу - етнически и модерни мелодии в огнеен ритъм.

Танцувайки като екшън и спектакъл

Музиката рано или късно ще извика да се премести. Някои ще танцуват, докато не паднете, други от време на време, а някои ще гледат отдалеч. Така че нека професионалистите от шоу балета демонстрират красив спектакъл. Изборът на програми е огромен:

  • кабаре;
  • джаз;
  • фламенко;
  • Източен танц;
  • давай давай;
  • пластмаса на тялото;
  • шокиращо представяне.

Много групи практикуват смесване на стилове. Шоуто на кабаре може да се превърне в пикантен акцент на вечерта. И истинският цигански хор е песни и танци в най-искрящото им проявление. Акробатично или паркур шоу е чудесен източник на адреналин и огнени емоции.

Пожар и пиротехника

Отпразнувайте пристигането на 2022 г. със зрелищни фойерверки или фойерверки. Това е добра причина да излезете навън, да се освежите, развеселите и да се потопите в забавление с нова сила. Не бива да се запасявате с петарди, поверете въпроса на специалисти. Пиротехническото шоу от професионалисти е истинско чудо. Ако искате още повече екзотика - всичко е във вашите ръце.

Огнено шоу

Ритуални танци с огън, магьосничество на древни магьосници, появата на митичен дракон - всичко това се вижда в мистериозно и хипнотизиращо огнено шоу. Съзерцанието на необузданите, но опитомени елементи оставя незаличимо впечатление. Работата на художниците и пламтящата мозайка от огнени отражения зареждат с невероятна енергия.

Лазерно шоу

Новогодишно парти с дим не е вашият вариант - заменете коварния огън с абсолютно безопасни, но не по-малко цветни светлинни ефекти. Дъговата феерия на лазерното шоу е вълнуваща гледка, особено когато се комбинира с музика и танцови програми от професионалисти.

Магията на картините и забавното творчество

Нарисувайте Нова година - защо не? Добро забавление за спокойна компания за възрастни и за мнозина напълно неочаквано. Изненадайте колегите си с необикновени творчески изкушения.

Светлинни картини

Лазерният лъч е способен да създава 3D изображения и футуристични специални ефекти. Изкуството, дошло от Япония, потапя зрителите в един приказен свят. Рисунка в реално време се появява, изчезва, сюжетите се сменят, завладявайки с неописуема игра на светлина.

Шоу на пясък

Изграждането на къща от пясък е нереална задача, но рисуването на картина е напълно възможно. Насипният материал в ръцете на майстор е нещо. Цветните изображения се трансформират за една секунда, плавно променят контурите и изумяват със своята непредсказуемост. Художникът работи върху маса, а проекцията на голям екран ви позволява да видите всичко в най-малките детайли.

Новогодишен боди арт

Нова година в маски е отлично решение не само за детски утренник, но и за корпоративно парти за възрастни. Ако във вашата компания има творчески служители, поканете художник, който работи в техниката на боди арт или фейс арт. Изисканите и забавни рисунки на лица са причина да се забавлявате, а рисуването на лица е лесно да се измие.

Детско забавление за възрастни

Продължавайки детската тема на новогодишното корпоративно парти, са две оригинални представления, които ще ви помогнат да забравите за сериозния си статус и наистина да се отпуснете.

Bubble Parade

Танцуващи дъгови топки с различни размери, от мънички до гигантски, се подчиняват на ръцете на господаря, сякаш са живи. Те се обединяват във фигури, разпръскват се с ярки фойерверки, зареждат с ободряващ позитив. Възможно е да се чувствате като Алиса в Страната на чудесата или да изглеждате вътре в сапунен мехур с размерите на човешко същество.

Хартиено шоу

Пускане на лента с лента, конфети с нестинарки, шепа изкуствен сняг - добре дошли, но в световен мащаб. Още по-добре, потопете се в локва хартиени люспи, забавлявайте се или се бийте на шега. Палаво представление ще създаде атмосфера на непринуденост, забавление от сърце и снежна приказка, надничаща на светло.

Поръчахте ли факира?

Хора с диаметрално противоположни интереси се събират в пъстра компания и не знаете кого да поканите, за да съберете екипа? Намерете добър илюзионист. Създадени от човека чудеса ще превърнат скучните събирания на масата в весело новогодишно пътешествие из магическа земя.

Триковете са ловкост, шарлатанизъм, други общи дефиниции работят само от разстояние и по отношение на доморасналите полуобразовани факири. Професионалните илюзионисти организират своите изпълнения под формата на вълнуващи шоута, където повечето зрители стават участници в представлението.

Циганска магия

Ще се сбъдне ли - няма да се сбъдне, обича - не обича, какво очаква, правителствена къща или дълго пътуване? Циганинът има отговор на всички въпроси. Такъв характер на корпоративно парти е просто божи дар, особено в голяма компания. Просто потърсете екстравагантен гост не в обществото на професионалните гадатели, а сред артистите от оригиналния жанр.

Интелигентно забавление

Тестовете с трудни въпроси за ценителите на корпоративни събития са вчера и абсолютно лоши маниери. Направете истинска мозъчна експлозия, зарадвайте мистиците и накарайте реалистите да повярват в чудеса.

Научно шоу

Кой каза, че науката е скучна. Виждате вулканично изригване в миниатюра, държите горещ лед в ръцете си, пускате страхотен джин от бутилка, отглеждате вълшебен кристал - всичко това е само малка част от уникално изпълнение. Всеки ще получи удоволствие. А най-активните ще могат да направят сувенир със собствените си ръце.

Презентация на Тесла

Великият Никола Тесла стана известен със своите изобретения, а шоуто, кръстено на него - с необикновени забавления и луксозни специални ефекти. Укротено електричество, като диво животно, послушно на човешките ръце, но гъделичка нервите и ги поддържа в постоянно напрежение.Бонус - страхотни снимки за спомен, заобиколени от футуристична мълния.

Радост за възрастни

Добрият алкохол и вкусната храна в умерени количества са източник на изключително положителни емоции. Трудно е да се спори с това и е лесно да се организира корпоративно парти, което да не се поддава на аскетизъм или лакомия.

Шоу на барман

Виртуозът в бара жонглира с чаши и бутилки, подрежда мини фойерверки, приготвя вкусни коктейли за секунди и светва като възрастен. Воля или не, искам да издигна консумацията на алкохолни напитки до ранга на изкуството. Ако искате да научите умението - шейкърът е във вашите ръце. Урокът от гуруто е комплимент за коктейла.

Обслужване на висока нота

Пеещите сервитьори са креативни, забавни, вълшебни. Ролята на придружителите се изпълнява от артисти. Гостите се включват в играта, участват в новогодишното представление и просто нямат време да скучаят. Можете да организирате подарък от готвача - кулинарен майсторски клас или възможност да приготвите вкусно ястие сами.

Но какво да направите, ако шоу за новогодишно корпоративно парти не се вписва в бюджета или във вашия град е трудно да се намери нестандартна артистична група? Не се отказвайте, апелирайте към талантите на колегите, наемете професионален режисьор за постановка на каскади.

Правейки това предварително, ще спасите ситуацията. Който има повече късмет и изборът е почти неограничен, също е по-добре да не отлагате въпроса до последния момент. Ранното поръчване на артисти ще спести пари и ще намери най-добрия вариант.

Честита Нова година и най-забавното корпоративно парти за вашата приятелска компания!

Интересни статии...