20 идеи за създаване на вълшебна Нова година


Нова година е семеен празник, от който искате да изчакате вълшебни моменти и празнично настроение. Но понякога няма достатъчно въображение, как да украсим къща, как да подредим празнична трапеза. И какво толкова интересно да измислите, за да направите настроението на Нова година вълшебно? Измислихме 20 идеи за създаване на вълшебно новогодишно настроение.

1. Подгответе ръчно изработени картички. Може би това ще бъде обикновена снимка, украсена с цветна хартия или залепена със стикери. Или ще бъде създадена в електронна форма на презентацията или изпратена по имейл. Или видео - поздравления.

2. Създаване на уникално опаковане на подаръци. Струва си да използвате най-необичайните материали: салфетки, стари вестници, опаковъчна хартия. Възможни са и стандартни опции, основното е да покажете въображението си.

3. Можете да играете играта „таен подарък“. Подаръците трябва да се разменят тайно. За да направите това, трябва да подготвите кутия с парчета хартия, върху която са изписани имената, и да изчертаете името на човека, който след това трябва да излезе и да направи подарък.

4. Новогодишна трапеза. Ако вие двамата празнувате, не е нужно да поставяте пищна маса и да готвите много ястия, просто се ограничете до няколко от любимите си ястия и още няколко закуски.

5. Уникалността на декорацията на елхата. Изберете специфичен стил на декорация за новогодишната красота. Може би това ще бъде стилът на „Пепеляшка“ или „Междузвездни войни“ или може би нещо по-интересно, което измислите.

6. Театър от членове на семейството. Изберете сценарий за Нова година и намерете роля за всеки член на семейството. Също така си струва да го заснемете.

7. Запасете се с вкусна храна! По новогодишните празници наистина не искам да готвя и да ходя до магазина и такъв запас може да ми дойде по-удобно. Ето списък на продуктите за Нова година.

8. Скрийте изненадите в целия апартамент, така че семейството и приятелите да имат интересна възможност да ги търсят. Тази идея ще заинтригува всички.

9. Измислете споделен подарък за цялото семейство. Един страхотен подарък за цялото семейство. Например това ще бъде лодка, на която можете да отидете на общо пътуване, или туристическа палатка, или велосипеди за всеки член на семейството.

10. Изберете филми за семейно гледане. Намерете няколко различни филма, подходящи за цялото семейство. Необходимо е да се вземат предвид вкусовете на всеки член на семейството, така че всеки да има какво да види. Също така пригответе крутони, сода и вкусни закуски, докато гледате.

11. Закупете фойерверки и салюти. Без тях всеки новогодишен празник ще изглежда „бърз“.

12. Водете разговор на тема: „Най-добрите моменти от изминалата година“. Можете да направите това както писмено, така и просто да си кажете.

13. Нова играчка. Струва си да купувате нова играчка за дървото всяка година. Такава играчка трябва да бъде закупена въз основа на някакво събитие, което се е случило през дадена година. Например, играчка във формата на медал ще ви напомня за малките победи на децата в спортни състезания.

14. Започнете да украсявате апартамента си в първия ден на декември! Така че ще бъде по-интересно да изчакате Нова година. А настроението ще бъде предварително новогодишната нощ предварително. След празника не трябва веднага да премахвате всички декорации, оставете новогодишното настроение да остане в апартамента или къщата ви още малко.

15. Новогодишни песнопения и бръмчене. С настъпването на Нова година, с камбанките, си струва да ги използвате.

16. Съберете гирлянд със снимки от изходящата година. Закачете го на стената или на друго видно място, гостите или вие сами ще им напишете пожелания.

17. Измисляне на уникална семейна традиция. Струва си да се съгласите с цялото си семейство какво ще правите всяка новогодишна нощ. Например духане на свещи, пеене на химн заедно на камбанките, правене на снежен човек.

18. Кажете сбогом на изминалата година.Например, съберете всички неща, които са довели до неуспех, и ги изхвърлете, или ги изгорете.

19. Обещайте си нещо, например, откажете се от лошите навици и го правете, без значение какво.

20. Помогнете на децата от домове за сираци. Подарете подаръци или просто организирайте новогодишни представления, децата ще го харесат!

Всички тези методи, разбира се, ще помогнат да прекарате перфектно Нова година, но най-важното е все пак топла семейна атмосфера, любов, среда на близки и надежда за най-доброто през новата идваща година.

Интересни статии...