Прозрачни коледни топки и начини за тяхното декориране, ярки идеи за снимки

Декорирането на къща за Нова година е старателна задача, тъй като всеки детайл е важен. Ето защо е по-добре да използвате ръчно изработени декорации, за да придадете уютна новогодишна атмосфера.

Днес ще научим как да декорираме прозрачни балони, така че да изглеждат сладки и празнични. За декорация трябва да си купите специални топки. Те обикновено се продават в креативни и удобни магазини и са евтини.

Най-лесният начин са акрилните бои

Снимката показва опция, използваща синьо.


Акрилната боя се излива в топката на тънка струйка през тясна шийка и, обръщайки топката в различни посоки, боята се разпределя така, че да покрива цялата вътрешна повърхност на топката.

Тук можете да проявите креативност и да смесите всякакви цветове, да добавите искри, надписи и други декорации.

Фантазираме с "пълнежи"

Можете да измислите по-интересни варианти за декориране на прозрачни топки. Абсолютно всякакви "пълнежи" са подходящи за това.

Поставете малки смърчови шишарки, клонки, сухи цветя в топка. Изглежда празнично.

Отличен вариант за декориране на прозрачна топка е изкуственият сняг, който може да се комбинира с други декорации - малки коледни елхи, фигури на Дядо Коледа и снежен човек и т.н.

Декориране на прозрачни балони с панделки

Такива коледни топки ще изглеждат не по-малко цветни и празнични на дървото. Всяка игленица винаги има на склад голямо разнообразие от панделки, които могат успешно да се използват за бижута.

За да създадете такива бижута, са ви необходими само няколко вида красиви сатенени панделки, ножици, пинсети за полагане на панделки вътре в топката.

По този начин поставяме парче лента вътре в топката.

Въздушни и леки балони

И тук има опция за декорация с пера.

Съгласете се, от такива новогодишни топки директно духа ефирност и лекота. Създаването на такава декорация не отнема много време и пари.

Купете готови прозрачни балони и няколко вида фалшиви пера от креативен магазин.


Сега поставете 1-3 пера във всяка топка, като внимателно ги поставяте с пинсета.

Необичайна прозрачна топка за коледно дърво е готова само за няколко минути. Дори едно дете може да направи такива декорации и това е друга причина да прекарвате време със семейството.

Интересни статии...