Новогодишни кадри 2022: изтеглете безплатно! Най-добрият избор!

Нова година, като празник, е просто великолепна! Носи много вълнение, предварителна подготовка, занимания в детска градина и училище, корпоративни партита по време на работа. В процеса на подготовка на ваканционни сценарии и събития е полезно такова интересно нещо като кадри.

Какви са тези новогодишни кадри и на кого са му необходими?

Какво е кадри, знаят видеографите и видеоредакторите. Това са специални видео файлове, които съдържат нередактирана сурова снимка, обикновено изображение или анимирано изображение. Такова изображение се обработва в процеса и с него се създава видеоклип, просто движещо се изображение за общ проект или като отделно произведение.

Такива интересни вложки се използват за подобряване на емоционалното и артистично въздействие на сценария върху публиката. Кадрите са добри в умерени количества, не могат да се използват всяка минута, защото ще имат обратния дразнещ ефект.

Новогодишните кадри са много ярки и разнообразни. Можете да избирате от нас за всеки вкус и идея на режисьора, както и да го изтеглите безплатно.

Видове специални ефекти

Futazhi са разделени на няколко типа: прости анимирани (без възможност за използване на фон), с алфа канал (с прозрачност) или вариант с хроматичен бутон:

  • Обикновените кадри са готови фрагменти, които просто се редактират в режим на видеофон за заглавия или въведения, или прекъсвания.
  • С алфа канал - такива опции с прозрачен променлив фон. Те обикновено се използват, когато се наслагват върху основния ви видеоклип, за да се подобри ефектът. Този тип включва заглавия, насложени маски, преходи.
  • Кадрите с фон с хроматичен ключ са много подобни на предишната версия, но в тях трябва да премахнете и замените фона с желания.

Как да използваме кадри за Нова година 2022

Завършените стокови видеоклипове не изискват допълнителна обработка. Новогодишните кадри се използват при редактирането на сценария според собственото им разбиране. Това спестява много бюджет и време.

По-сложните опции ще имат малко работа. Представяме на вашето внимание интересни и красиви опции за новогодишните видеоклипове, които можете да изтеглите безплатно и да ги използвате за подготовка за Нова година:

  • Красива - видеото използва сцени от зимна природа, покрити със завихряне на сняг. Звучи вълшебна въздушна мелодия.
  • Поздравления - видеото съдържа поздравления за честита Нова година. Думите изскачат на екрана една по една с различни специални ефекти. Не забравяйте да използвате весела новогодишна музика или известни новогодишни песни.
  • Хумористични - кадри от тази посока съдържат забавни забавни сцени с участието на Дядо Коледа и Снежанката. Такива сцени са забавни, носят усмивка и просто ви развеселяват.
  • Деца - новогодишните кадри за детски утренник включват много ярки и необичайни специални ефекти, които изумяват децата и ги отвеждат в света на новогодишната приказка.
  • Симулирани валежи - падащ сняг, виеща виелица или снежни топки, летящи в лицето, разбиващи се на малки частици. Ще изглежда страхотно в драмата на новогодишното представление.

Красивите новогодишни кадри са незаменимо нещо за модерния дизайн на представление, всеки друг сценарий. Видео вложките са избрани според значението и ние също можем да ги изтеглим безплатно.

Интересни статии...