Конспирации за Коледа 2022 от 6 до 7 януари, за любов, пари, късмет

Сигурно знаете, че Коледа е не само православен празник. В нейните традиции и ритуали хармонично се преплитат обичаите на предхристиянска Русия, тоест езическа. Преди повече от хиляда години хората през този период положиха основите на бъдещия успех и просперитет.

За това днес се използват конспирации за Коледа. Те са кръстоска между молитва и самопрограмиране, които по принцип са едно и също като цяло.

Какво искате да привлечете в живота си?

  • велика любов;
  • пари и богатство;
  • здраве и защита от заболявания;
  • късмет и защита от вреда.

Ритуални правила

Препоръчително е да вземете процеса сериозно, креативно и искрено. Няма значение дали вярвате в съществуването на магически сили или не. В предколедния период изхвърлете проблемите и притесненията от главата си. Повярвайте ми, те няма да отидат никъде и ако не се върнат по-късно, ще бъдете по-добре.

Важно е да намерите място в душата си за любов към света и хората около вас. Нека само леки чувства се заселят в сърцето за това време. За да направите това, прогонете критични, завистливи, негативни мисли. Във всеки човек, дори и във врага, има божествена частица. Опитайте се да го намерите и приемете. Пожелайте на всички щастие.

Конспирация за голяма любов

В полунощ преди Коледа (6-7 януари) трябва да отидете под открито небе. Ако не ви се иска, отворете прозореца и погледнете в небето. Конспирацията се произнася на звездите. Трябва да се чете седем пъти без прекъсване. Ето защо е по-добре да се разходите, за да не се дразни семейството от течението и да не ги принуждава да задават неудобни въпроси. В края на краищата не е препоръчително да казвате на никого за вашата малка коледна тайна. Думите са:

„В нощта на Коледа звездата свети.
Това осветява живота ми.
Ти, мой ангел, спаси моя мир,
самотата отнема студа със себе си.
Забавни звезди в небето греят.
Те осветяват земята в тъмното.
Сърдечни пътеки, за да могат хората да се намират!
Засияйте по-ярко, донесете ми любов! Амин! ".

Ако имате предвид млад мъж, тогава вместо „аз“ кажете „ние“. И можете също да произнесете имената след тази дума: ваше и вашето избрано. Но това не е задължително. В крайна сметка магията е невероятна сила, която чува не само думи. За него са отворени както мислите, така и чувствата на всеки човек.

Ритуал за пари и богатство

За да забравите за материални проблеми, трябва да поставите гърне с монети под елхата (украсеното дърво). Ще трябва да се подготвите предварително. Саксията не е необходима голяма и не малка. Само задължително глина. Тоест, трябва да го потърсите. И второто условие: трябва да се запълни докрай. Слагат монети в гърнето. Така че представете си колко време ще отнеме да съберете дреболия.

Церемонията се извършва сутрин. Докато ставате на 6 януари, напълнете магическото си гърне. Произнесете заговор над него и го сложете под дървото. Просто не се протягайте и прахосвайте монети. В противен случай паричният късмет ще напусне дома ви. В старите времена беше обичайно тази саксия да се заравя в земята. Но ние няма да направим това. Просто го приберете след една седмица в далечния ъгъл. Оставете го да стои там и да си върши работата. Думи за конспирация:

„Витлеемската звезда светва, душата се изпълва с щастие.
Той ще донесе подаръци, празник в къщата.
То ще стане леко и богато в него!
Колко камбани в Храма бият, праведните хора се радват,
Толкова ми сложиха Ангелите в гърнето със злато. Амин! ".

Коледна конспирация за здравето

Има такава коледна традиция, на празник от 6 до 7 януари да се почерпят роднини и гости с всякакви вкусни неща. Ако, когато предлагате деликатес, прочетете и заговора, тогава здравето на близките ще се провали по-малко. Но те не си го четат.Смята се, че най-голямата домакиня в семейството трябва да говори необходимите думи. Тя е тази, която приготвя и поднася лакомството. Но тази традиция може да бъде напълно променена, направена, както е удобно. Но думите на конспирацията трябва да се научат и да не се бъркат. Те са както следва:

„Нашият Господ Исус се роди, хората се зарадваха и се кръстиха! Бъдете здрави (за тях човек) и щастливи, не тъгувайте напразно! Амин! ".

Вярвате ли в силата на конспирациите?

  • Да, помагали са ми неведнъж.
  • Не, аз не вярвам.
  • Не знам дали да вярвам или не, но за всеки случай ще опитам.

Преглед на резултатите

Зареждане…

Конспирация за защита от всякакви неприятности

Трябва предварително да си купите дебела свещ в Църквата. Запалете го, когато седнете на празничната маса. Първо, средата веднага ще стане духовна и радостна. И второ, на него се чете чар-конспирация. Ако всички дома и гостите не са против подобно „забавление“, тогава ги поканете да изрекат текста в хор. Това ще засили енергията му. Текстът е следният:

„Привличам светлина в къщата с ярки светлини.
Огъвам го с дъга, покривам стените.
Стените са израснали от небето на земята.
Защитете от врагове, защитете спокойствието и тишината.
Свещи, изгаряйте по-ярко.
Стените стават все по-здрави!
Защитете къщата, затворете всички от врагове! Амин! ".

На коледните ритуали може да се гледа със скептицизъм, на смешни шеги. Все пак си струва да опитате. Ами ако наистина работят и подобрят качеството на живот? Късмет!

Интересни статии...