Шаблон-vytynanka "Нова година къща": 20 парчета за изрязване на хартия

Чакането на Нова година е време на чакане на чудеса и магия. Искам да видя приказката навсякъде: у дома и извън прозореца. И ако всеки може да украси интериора празнично, тогава дори и най-опитният дизайнер няма да може да украси гледката извън прозореца. Наистина ли трябва да забравите за приказката? Въобще не. Някой гледа на света през розови очила, някой през приказни прозорци с изпъкнали. Само няколко ножици и хартиените листове ще се превърнат в изискана коледна украса.

След като сте избрали подходящ шаблон за изрязване, прозорецът може да бъде украсен със силуети на заснежено село, древни градове с часовникови кули, непревземаеми замъци и магически царства. Просто трябва да отпечатате и изрежете шаблоните на къщите, които харесвате. Това занимание е подходящо и за деца, които знаят как да използват ножици. Почти невидими през деня, вечер, витинанките на прозорците буквално оживяват, сякаш изобщо не са направени от хартия, а се появяват в резултат на истинска магия.

Оформените новогодишни къщички на прозореца ще донесат усещането за предстоящо чудо в къщата. И кой знае, може би на тази Нова година 2022 чудеса няма да заобиколят къщата, на чиито прозорци са сгушени такива сладки зимни къщи.

Интересни статии...