Коледна украса за маса 2018: ястия, майсторски класове и идеи за снимки

Когато кани гости в дома си за празнична новогодишна нощ, всяка домакиня иска да направи най-доброто впечатление. Красиво сервирана маса вече е половината от успеха. Искаме да предложим на вашето внимание майсторски клас, благодарение на който можете не само да изненадате приятелите си, но и да спечелите титлата на истинска майсторка.

Новогодишното дърво е символ на празника. Така че защо да не създадете това чудо на празнична трапеза с плодове и зеленчуци? В края на краищата те са неразделна част от всяко тържество и като ги представите по нов начин, можете приятно да изненадате гостите си.

За да украсите трапезата на Нова година, ще ви трябва:

  • любими зеленчуци и плодове;
  • дълга тънка пръчка;
  • Apple.

Можете да използвате половин малка ябълка за основата на вашето дърво. Благодарение на това вашият шедьовър ще бъде стабилен. И така, като сложите половината плодове на шиш, поставете коледното си дърво в чиния. Сега трябва да направите клонки. Нарежете краставици, филийки сирене и всякакви други зеленчуци в продълговата форма. Поставете ги на шиш в кръг, колкото по-високо се изкачвате, толкова по-малки използвате резените. По този начин трябва да имате импровизирана коледна елха. Не забравяйте да украсите горната част на главата, върхът на сладък пипер или краставица е идеален за това.

Направете няколко варианта на тази новогодишна закуска. Плодно дърво е идеално за деца, зеленчуково дърво за парти, с добавка на сирена и колбаси, използвайте въображението и кулинарните си умения. Комбинирайте зеленчуци и плодове, не се страхувайте да експериментирате, защото това е шанс да покажете своята креативност.

За бебешки плодов десерт можете да използвате следното:

  • клечки за зъби;
  • морков;
  • Ябълка;
  • всякакви плодове и плодове.

Отрежете малка част от ябълката и я сложете в чиния. Както в предишния майсторски клас, той ще бъде основата.

Вземете морков и го нарежете обратно, за да наподобява конус. Използвайте клечки за зъби, за да закрепите морковите за ябълката.

Сега трябва да направите клонки от клечки за зъби. Това е достатъчно просто. Те трябва да бъдат разположени по целия периметър на багажника.

Това е всичко. Коледното дърво е готово. Остава само да поставите плодове и плодове на клоните.

Не забравяйте за плочата, върху която ще бъде поставен вашият шедьовър. Украсете го красиво със зеленина или създайте сняг, като втриете яйчен белтък върху фина ренде. Разпръснатите семена от нар са подходящи за плодов състав. Повярвайте ми, тази порция плодове и закуски ще изглежда много впечатляващо на празничната ви трапеза.

Интересни статии...