Новогодишно спално бельо - 20 снимки на най-успешните варианти

За да създадат новогодишно настроение, много хора използват различни техники: декориране на стаята, гирлянди и т.н., като напълно забравят за спалнята.

Как, ще попитате, можете да създадете празнично настроение в спалнята си? Всичко е много просто. Правилно подбраното спално бельо ще ви даде не само сладък сън, но и усещане за магия и празник.

Новогодишното спално бельо има съвсем различен дизайн. Това са мотиви за Нова година, интересни щампи, сини и червени тонове. Можете да го изберете за всеки интериор и вкус.

Децата особено харесват такова бельо. Дядо Коледа, снежинки, вълшебни елени и много други ще превърнат мястото за спане на вашето бебе в приказно. Нека детето ви да почувства този прекрасен празник на 100%.

За да украсите спалнята на възрастни, по-добре е да изберете по-класически и сдържани мотиви върху лен. А именно - ивици, снежинки в различни варианти, изискани шарки.

Повярвайте ми, с такова спално бельо спалнята ви ще искри с нови тонове. Усещането за празнуване няма да ви остави, дори когато се приготвяте за лягане. Освен това бельото с новогодишни мотиви може да бъде чудесен подарък за приятели и семейство. Такъв подарък е не само приятен за получаване, но и приятен за използване в бъдеще.

Искате ли такъв спален комплект?

  • Да много!
  • А по друго време на годината, какво да правим с него?
  • Не, не искам.

Преглед на резултатите

Зареждане…

Как да изберем правилния?

На първо място, нека поговорим за цвета. 2022 е годината на Синия воден тигър в източния календар. Ето защо, за да върви всичко добре, трябва да си купите бельо в сини, бели, жълти, пастелни цветове. Но можете да се приближите от другата страна и да придадете пиршество на новогодишния празник, като закупите комплект тигрови нюанси или с ярки новогодишни мотиви.

Сега за плата. Сега пазарът е наситен с различни материали (полиестер, памук, коприна, лен) за производство на спални комплекти, но за да може бельото да служи дълго време, трябва да се вземе предвид качеството. Освен това е важен фактор за добрия сън и релаксация. Ето кратките характеристики на постелките за спално бельо:

Памук

Естествена материя, добре дишаща. Но все пак памукът е различен и е препоръчително да се търси при покупка какво качество е. Ако е добре сресан, тъканта няма да се набръчква, ще се набръчква по-малко и ще поддържа красив външен вид. Тези тъкани са сатен, египетски памук, ранфорс, калико, поплин. Можете да перете при температура от 40 до 60 градуса, но трябва да внимавате с калико, той може да загуби цвят при 60 градуса.

Джърси

Трикотажна материя, мека, топла, хигроскопична. Перфектен за зимния сезон. Трябва да перете при температура от 40 градуса, като използвате течен гел при ниски скорости. По-добре е да гладите с парогенератор.

Полиестер

Евтин синтетичен материал, който в комбинация с памук придава на повърхността на бельото равномерен и гладък вид, не избледнява, е достатъчно здрав, но не „диша“, така че не е много удобен вариант за спане. Когато купувате комплект от полиестер / памук, не забравяйте да обърнете внимание на факта, че синтетиката е до минимум. Измийте при температура не по-висока от 40 градуса.

Спално бельо

Хубава, екологична, леко сурова тъкан (с времето става по-мека), придаваща прохлада. Измива се добре при 40 - 60 градуса, изсъхва бързо, по-добре е да се глади в несъхнала форма.

Коприна

Скъпият, богат материал, добре дишащ, хипоалергичен, изисква деликатно измиване. По-добре е да изсъхне на тъмно място, така че цветът да не се загуби. Някои хора намират коприненото бельо хлъзгаво, но това е въпрос на вкус и навик. Смята се, че коприната има благоприятен ефект върху състоянието на кожата.

Можете да закупите спални комплекти за Нова година както в руски магазини, така и в различни интернет хипермаркети - Aliexpress, Tabao и др. Те продават спално бельо на достъпни цени. Вярно е, че за да сте навреме за Нова година, ще трябва да я поръчате предварително, но можете да спестите много в цената. Приятна почивка!

Интересни статии...