Нова година в интернет: празнуваме празника виртуално!

Така се случи, Интернет и джаджи нахлуха в живота ни и го поеха изцяло. Сега, след като току-що си отвориха очите, мнозина се втурват към телефони, компютри или таблети, за да проверят пощата, социалните мрежи и онлайн игрите.

Ето защо не е изненадващо, че тенденцията за празнуване на Нова година в Интернет постепенно набира скорост.

Кой прекарва новогодишната нощ в интернет?

Животът е способен да разпръсне много хора в различни части на планетата. Някой е принуден да замине в командировка в чужбина. Други отиват на зимни почивки до морето или ски курортите. Някои живеят в други страни, далеч от роднини и приятели. Въпреки възможната разлика във времето, можете да срещнете Нова година в интернет, като видите своите близки и роднини, дори и на практика. Само си представете, възрастни родители в заснежена Русия празнуват Нова година с възрастните си деца, като ги виждат чрез видео разговор в Skype на плаж в горещия Тайланд.

Фенове на социалните медии

Феновете на V-kontakte, Odnoklassniki и други социални мрежи предпочитат да останат онлайн, за да поздравят моите приятели от списъка с контакти в първите минути на Нова година и дори да им дадат виртуални подаръци. И колко нови видеоклипа се появяват в youtube, понякога и най-непредсказуемите!

Няколко думи за геймърите

Понякога изглежда, че феновете на онлайн игри или, с други думи, геймърите, в реалния живот няма да се срещнете. Сред тях, голям брой, празнуват Нова година точно в режим на игра, поздравявайки своите съюзници и дори съперници чрез лични съобщения или аудио комуникация. В допълнение, желанията могат да се отправят чисто към играта, например увеличаване на нивото на даден герой, закупуване на нов резервоар или богата реколта в следващата ферма.

Ами ако интересен познат?

Редовните сайтове за запознанства и чат стаи няма да пропуснат шанса да не се срещнат с някого. Освен това причината за запознанства е отлична, нямате нужда от баналното: "Здравейте, как сте?" Достатъчно е само да поздравите човека, който харесвате, за Нова година и да пожелаете всичко най-добро. Нещо повече, кой знае, може би точно през Нова година в сайт за запознанства можете да срещнете съдбата си.

Шопохолиците също не са забравени

В силно конкурентна среда онлайн магазините трябва да държат пръста си на пулса, като предлагат нови функции за привличане на клиенти. Маркетинговият трик, който ви харесва, са максималните отстъпки в навечерието на Нова година. Много модата отказват да гледат поздравленията на президента, за да закупят маркови обувки с 90% отстъпка. Освен това можете да получите безплатна доставка, подаръци, карти за отстъпки, сертификати за подарък и много други приятни бонуси за покупки.

Всяка година все по-малко хора изглеждат изненадани, когато става въпрос за празнуване на Нова година в интернет. Може би защото е необичайно и дори забавно за някои.

Интересни статии...