Покана за новогодишно парти, елха в детска градина 2022

Нова година е най-любимото време за децата. В детската градина подготовката за нея започва много преди празника. Малките артисти се готвят да представят на утрото, за да угодят на родители и баби и дядовци.

Възпитателите и родителският комитет също имат трудна задача - да подготвят всичко за тържеството, както трябва: да украсят групите и актовата зала, да решат въпроса с костюми, да нарисуват плакати и съобщения.

За да се притеснявате по-малко, подготвихме четири шаблона за новогодишни покани за вас.

Един от тях е в стихове, в останалите трябва само да въведете датата и часа на събитието. Текстовете са адресирани както към родителите, така и към децата. Преди да заведете детето си на елхата в театъра или цирка, поставете дискретно поканата в пощенската кутия. Няма да има ограничение за наслада!

Всички шаблони с висока разделителна способност в jpg.webp формат можете да изтеглите, като щракнете върху червения бутон. В прозореца, който се отваря, щракнете върху стрелката в горната част на страницата. Нека създадем чудо със собствените си ръце и нека Нова година 2022 да бъде радостна!

Интересни статии...