Коледна декорация на прозорец, 30 фото идеи за декориране 2022!

Нова година е най-важният ден от календара! Това е времето, когато правим равносметка на изходящия период, поглеждаме назад и може би ще съжаляваме за нещо. Но в същото време това е вълшебен момент, когато е възможно да се пожелае каквото и да е.

Приказката прониква в живота ни, обгръщайки го с издълбани снежинки и меки снежни преспи. Природата украсява всичко наоколо, превръщайки града в голям бял дворец. И е много по-приятно, когато къщата е изпълнена отвътре с очарователна светла почивка. За това са необходими бижута или по-скоро ръчно изработени занаяти. Най-лесният и забавен начин да създадете новогодишно настроение е да украсите прозорците.

Прозорецът винаги се вижда, като очите на къща. Ако ще декорирате голям прозорец със сложна форма като прозорец на залива, тогава използвайте игра на светлина за това. Можете да комбинирате електрически гирлянди и обикновени свещи. В крайна сметка ще получите голям блестящ панел. Много е новогодишно и празнично!

За отвор, който е по-малък и по-дълбок, висящите хвърлящи топки, свещници и звезди работят добре. Гирляндите могат да бъдат заменени с няколко масивни свещи. Това ще създаде уютно усещане. В такава среда е приятно да се пенсионирате с най-близките някъде в страната от влажната и шумна суматоха на града.

Но ако празнувате празник във вашия апартамент, тогава тук, напротив, струва си да фантазирате малко за гората. Смърчови клони, имитация на мразовити шарки върху стъкло и изкуствен сняг ще създадат най-добрата обстановка за северната природа. Градският сняг не често се гордее със своята чистота и снежна белота, докато люспите на панела ви ще създадат впечатление за свежест, истински мраз и усещане за предстоящите новогодишни празници.

Можете да украсите прозорци за Нова година с народни играчки. Потърсете кукли в костюми, ръчно изработени мечки или дървени тотеми в местните магазини за сувенири. Те са символи на дълбока връзка с корените, които могат да бъдат допълнени от модерни електрически факли и гирлянди.


Ще украсите ли прозорците?

  • Да, определено ще го направим!
  • Не, това забавление е за тези, които имат деца.
  • Нямам деца, но все пак ще бъда.

Преглед на резултатите

Зареждане … Ако подредите растения в еднакви вази, които контрастират на цвят с прозорците, това ще даде на стаята част от аскетизъм. Големите подутини ще засилят ефекта. Еднородността на материалите и цветовете изглежда страхотно в болница, търговски център или офис, но ще изглежда твърде отдалечена в хола или детската стая.

Опитайте се сами да направите играчки за коледно дърво. Този процес е забавен за цялото семейство и възнаграждаващ начин да изразите себе си. Основните мотиви на новогодишните орнаменти са звезди, елени, шишарки и ядки. Те могат да бъдат изваяни от гипс, направени от папие-маше или просто да завържат панделки за това, което вече е там, и да висят красиво по цялата дължина на завесата.

Ако времето тече, но все пак искате да направите приятни изненади за децата, опитайте се да включите истински ядки и плодове в състава. Те ще изглеждат добре и тогава можете просто да ги изядете. Важно е всички продукти да са пресни. Не искате вкусът на горчиви лешници да остане в паметта ви, а не панел от златни ядки, изпълняващи желания. Същите ядливи лакомства могат да се използват за украса на коледното дърво.

Первазът на прозореца е сцена, на която всеки, влизащ в къщата, неволно обръща внимание. Следователно тук можете да разширите целия сценарий, като използвате обикновена хартия като материал. С помощта на шаблон от него се изрязват различни фигури, които след това се излагат в определена декорация.

Инвестирайте частица от вашата топлина и любов в новогодишната декорация на прозорци и декорация на дома и вашите близки със сигурност ще го оценят.

Интересни статии...