Новогодишни прически за момичета, 100 идеи за снимки 2022

Създаваме магията на Новата година главно със собствени усилия. Децата започват да разбират, че празник идва не само защото говорим за него, но в началото на новогодишната суматоха. Тоест, колкото и да казвате, че утренята скоро ще се забавлява, децата започват да усещат участието си в събитието, когато става въпрос за подготовка на новогодишни костюми и тоалети.

Но красивата новогодишна рокля за момиче не е всичко. Тук трябва да помислите за всички нюанси, за да накарате красавицата да се почувства като истинска принцеса. Прическата играе изключително важна роля. Особено за тези с дълга коса.

  • Малко за късата коса
  • Новогодишен стайлинг за момичета за средна коса
  • Детски прически за дълга коса

Много по-лесно е за момичетата с къси прически. Оформете косата си, взехте елегантна лента за глава или фиби - и готово. Открива се много повече място за творчество, ако къдриците са достигнали (или са се спуснали под) раменете.

Новогодишни прически за средна коса

Първата стъпка е да помислите за практичността на вашата идея. Момичето ще играе, танцува, ще се движи. Следователно, къдриците трябва да бъдат фиксирани, за да не развалят шедьовъра в началото на празника. Не се препоръчва лак, който помага на възрастните жени да поддържат впечатляващ външен вид. Детето ще се чувства сковано, което означава, че няма да получи никакво удоволствие от празника.

Какво тогава да измислим? Можете да започнете с навиване. Красивите къдрици все още не са развалили външния вид. Ако те се объркат по време на игри, това е добре. Няколко движения с четка и отново поръчка.

Детските новогодишни прически, базирани на опашки, фиксирани с тънки еластични ленти, изглеждат много красиви и елегантни. С тяхна помощ можете да разделите цялата глава на косата на "сектори" и след това да тъчете заедно с една коса или опашка.

Косата със средна дължина може да остане разпусната, тя е красива само с един елемент, например плитка, стилизирана като обръч.

Правите къдрици могат да бъдат оформени в сложен кок, декорирайки го с естествена или изкуствена плитка.

Асиметричните прически изглеждат много впечатляващо и елегантно. С нея момичетата ще се чувстват като елегантна дама.

И, разбира се, не забравяйте за обикновените плитки. Те могат да бъдат стартирани на различни места на главата, след което се преплитат къдриците, така че да получите истински шедьовър.

Прически с дълга коса

Дългата коса дава още повече възможности в новогодишните прически. Те могат да бъдат навити и оставени на свобода, което, разбира се, е красиво, но не много удобно.

Но създаването на обемни плитки от дълга коса е грандиозен и празничен вариант. А обикновените тънки плитки от често къдрици ще помогнат да създадете прекрасно настроение и да консолидирате останалата част от косата. Ако решите да сплетете тънки пигтейли, тогава ги закрепете с гел или лак. Така те няма да бъдат разрошени в първите минути на утренята.

Различни тъкания на плитки също не губят своята празнична актуалност. Тази техника винаги показва високия вкус на „любовницата“ на стайлинга.

Коланите изглеждат страхотно, както винаги. Те придават на момичето специален чар и стил. Освен това, с умение, можете да ги направите флиртуващи или нагли. В зависимост от вида на косата, плитките могат да се комбинират или с опашка, или с плитка.

На романтичните натури се препоръчва да не забравят за очарованието на обикновения възел. Такава прическа за Нова година може да бъде украсена с усукана плитка или елегантна фиби. Къдравите къдрици в този случай ще създадат прекрасен ореол около лицето, а правите - прекрасен празничен ред.

Коя да изберете за момиче е въпрос на вкус. Не забравяйте, че основното не е рокля или прическа, най-важното е младата дама да получи истинско удоволствие от празника!

Интересни статии...