Новогодишни празници 2020 - как се отпускат учениците?


Ваканцията е любимото време на всяко дете на планетата. Няма нужда да изучавате уроци, да носите тежък портфейл и като цяло да ходите на училище. Родителите са особено щастливи от подобно събитие, защото училището е много трудно за тях.

На новогодишните празници, от 1 до 11 клас, всички деца прекарват със семействата си. Дните на новогодишните празници 2020, всяко училище организира по свое усмотрение. Децата могат да бъдат освободени на 25 декември, а по-големите деца понякога се пускат в навечерието на Нова година, всичко зависи от сложността на училищната програма. Понякога учениците също могат да се разделят с „мързелив“ по различно време. Някой почива две седмици, някой само 8 дни и на 9 януари, като щик, трябва да се появи в училище.

Например на север, където има люти студове, децата много често пропускат уроци и те трябва да жертват времето си за почивка, така че дните им на почивка се изчисляват както за възрастни - от 1 януари до 9 януари.

В по-топлите региони празниците могат да бъдат от 28 декември до 12 януари. По съветско време това не беше така, децата имаха стабилна почивка в продължение на две седмици: ходеха на шейни, кънки и ски, имаха време да се разболеят от възпалено гърло и да се възстановят. През 2020 г. организацията на ваканциите е по преценка на училищната администрация, останалите трябва само да се приспособят.

Интересни статии...