Схеми за кръстосан бод за Кучета - 40 новогодишни шарки

Годината на Жълтото куче е точно зад ъгъла. Тя е много приятелски настроени и любящи хора, определено ще донесе семейно щастие във всеки дом. В замяна тя ще поиска само уважение към нейната символика:

  • наличието на топли нюанси на цветове от бежово до кафяво в дрехите;
  • преобладаване на меките тъкани и козината;
  • подаръци със снимка на куче;
  • категорично отхвърляне на "котешки" отпечатъци.

Символът на 2018 обича уюта, така че ще хареса всички ръчно изработени предмети. Кръстосаното зашиване на изображения на кучета върху салфетки и други предмети от бита е отлична възможност за поставяне на празнична трапеза и последваща употреба. Такива сувенири са идеални за подарък за хора от всякакъв пол и възраст. В допълнение към кухненските и декоративни салфетки, можете да използвате бродерия върху калъфи за телефони, дрехи, тетрадки, играчки, стенни картини и където и да ви отведе въображението.

Модели за кръстосани шевове за всеки вкус са събрани в тази статия. Те са лесни за използване, разбираеми и достъпни дори за начинаещи в областта на ръкоделието. Всички снимки са с висока разделителна способност, можете да изтеглите схемите безплатно, като кликнете върху кучето, което харесвате.

Пожелаваме ви честита Нова година и кучето да ви донесе много лоялни хора!


Интересни статии...