Новогодишни конфискации за деца: задачи за деца, ученици, тийнейджъри

Известната игра отново става популярна сред групи от хора от различни възрасти. Забавлението е подходящо за големи групи, необходими са минимум 3 участника. От задачите на новогодишните крепости за деца се изисква да съответстват на възрастта и способностите на всеки участник. Играта трябва да е приятна, така че негативните емоции и трудните задачи са неприемливи. Всеки играч има съответна карта или личен предмет. След избора на изпълнителя, водещия или участника, извадил бележка, се озвучава задачата за изпълнение.

Прости задържания за Нова година за деца

Минималната препоръчителна възраст за участниците е 5 години. Но ако по-малкото дете е добре запознато с правилата, то то също може да участва. Основното е, че задачите са прости и разбираеми. Възрастен обикновено е назначен да играе на форфети. На 5-7 години детето е в състояние да казва рима, да рисува картина и да танцува. Важно е да се съсредоточите върху хобитата на участниците. Някои примери за готини и забавни задачи вижте по-долу.

Зайче

Хлапето трябва да стисне малък балон между коленете си и като зайче да скача около коледното дърво.

Художник

Участникът е със завързани очи и е помолен да нарисува коледно дърво. Позволено е да се използват моливи, маркери, бои, пастели.

Високоговорител

Необходимо е бързо произнасяне на усукване на езика, съответстващо на възрастта на детето. Ако речта на бебето все още не е произнесена, не е нужно да се фокусирате много върху това и да изисквате ясно изпълнение на задачата.

Огледало

Участникът трябва да повтори движенията на лидера. Задачата е допълнена с интересна история, например за това как човек отива на разходка или отива на морето.

Локомотив

Фентъзи изпълнителят действа като машинист, а останалите участници застават зад него, държат се за раменете му или кръста. Локомотивът се движи из стаята под музиката, като постепенно ускорява темпото. Целта на играта не е да разрушава нищо по пътя, да се държи един за друг.

Магьосници

Всички играчи участват в този новогодишен фантом. На който задачата е паднала, трябва да изпълни желанието на съседа отдясно. След това и останалите деца правят същото. Важно е да се уверите, че исканията са прости, обидни.

Стихотворение

Изисква се да се разкаже всяко стихотворение за Нова година.

Приказки

Назовете 10 новогодишни приказки. Приемливо е историите да се заменят с песни или карикатури.

Новогодишни загуби за начално училище

Учениците вече са по-независими, посещават допълнителни часове в различни области, поради което са в състояние да изпълняват сложни или тясно специализирани задачи. Водещият може да бъде възрастен или дете. Но е важно да се гарантира, че няма обидни или двусмислени искания, кавги, спорове. Фанта за Нова година 2020 може да бъде свързан с мишки или плъхове.

Може би някой се страхува от тези гризачи, така че няма нужда да принуждавате животните да бъдат докосвани. Същността на играта е да доставя удоволствие, а не стрес.

Кореспондент

Участникът, получил фант, трябва да разкаже интересно за празника след минута. Препоръчително е да споменете гостите, да опишете новогодишното дърво, подаръците, новогодишните лакомства.

Портретист

Участникът е със завързани очи, довежда се до маса или статив с празен лист хартия и се иска да нарисува приятел или собствен автопортрет.

Торба със смях

Много хора познават такава играчка от магазин за вицове. Обикновена торбичка, щракването върху която създава много заразен смях. Играчът, извадил фантома, трябва да се превърне в такава чанта. Трябва да се смеете, за да не може никой да спре да се смее.

Циркът

Участникът е поканен да застане на един крак, да направи лястовица или друго подобно упражнение за 1 минута. Ако балансът не може да се поддържа, се добавят допълнителни 10 секунди. Не е нужно да бъдете прекалено ревностни, това е забавление, а не спортен маратон.

Модно шоу

За да завършите фантазията, ще ви трябват няколко участника и различни атрибути - дрехи, обувки, аксесоари. Могат да се използват няколко шапки, слънчеви очила, чанти, шалове, шалове.

Нови закони

На участника се дава шанс да бъде президент и да излезе с 5 закона, които ще помогнат да живеем малко по-щастливо през следващата година.

Спуснете балона

Затегнете надутия балон между краката си и се опитайте да се спукате. Възможни са и други задачи, чиято същност се свежда до топка, която се пръсва, без да се използват пиърсинг-режещи предмети.

Fants за Нова година 2020 за тийнейджъри

Задачите са по-трудни, отколкото в предишните случаи, но те също трябва да останат забавни и забавни. Тийнейджърите могат да изпълняват разширени упражнения или да решават пъзели. Някои задачи изискват участието на няколко души едновременно.

Основното е, че форфетите не водят до появата на обидни прякори, не представляват заплаха за живота и здравето на участниците.

Жонглер

Играчът жонглира с топки, мандарини, портокали или ябълки. Първо се взема един обект, след това 2, 3 или повече, ако е възможно да се държи едновременно.

Скулптор

Тийнейджър, който си е паднал на фант, ще трябва да си спомни няколко известни паметника. След това, с помощта на други участници, да изобразите скулптурите възможно най-реалистично.

Урок по хореография

Играчът става учител по танци, показва на участниците интересни движения, следи точното изпълнение.

Visagiste

Да рисува професионално един от участниците в събитието като холивудска актриса. Fant "Фризьор" се извършва по подобен начин, когато трябва да направите косата си.

Куест "Истина"

Трябва да разкажете една от тайните си, която другите хора не знаят. Позволено е да си припомним забавна история от детството или някакво недоразумение, случило се наскоро.

Актьор

Напишете на фантома няколко забавни изображения, които участникът ще трябва да изобрази. Например, ездач на кон, снежен човек се учи да ходи, мечка се събужда от хибернация.

Певица

Всяка новогодишна песен се изисква да се пее в хип-хоп или рап стил. В същото време е препоръчително да танцувате подобаващо. Допустимо е да се използват текстове:

 • Гората вдигна коледно дърво;
 • Песен за коледно дърво;
 • Кажете на Снежанка;
 • Какво е Нова година;
 • Играчки за Нова година;
 • Бели снежинки;
 • Ако нямаше зима.

Глас от публиката

Според заданието тийнейджърът трябва да каже на глас: „Хо-хо-хо!“ На всеки 5-10 минути през цялата игра.

Фанта в поетична форма

Нова година форфети в стихове звучат най-празнично, забавно и забавно. За детско парти можете да използвате следното:

Малки деца

Fant падна за теб, приятелю,
Скоро ми кажете рима.
Застанете на пейката
Поклон пред всички като актьор.

Да караме хоро на хоро
Покани приятелите си.
Станете около дървото
Ще бъде по-забавно.

Ученици

За да е по-забавно
Изпейте ни песен възможно най-скоро.
И ние ще помогнем от сърце,
Само ти ни разсмиваш.

Очакваме запалително танго от вас,
Вълнуващо и привлекателно.
Вземете смело за партньори
Този прекрасен моп.

Тийнейджъри

Направете сандвич от прости продукти,
За да бъде красива и вкусна отвътре.

Опитайте се да покажете всяко животно
И нашата задача е да го познаем.

Спомнете си още добри и забавни приказки,
Която майка ми четеше.
Помогнете ни да се върнем към детството, дайте им имена,
Сигурни сме, че знаете много приказки.

Обадете се на клиента и си направете прическа,
Вижте, не чупете четката за коса на къдриците.

Купете готов комплект или го направете сами?

Купуването на кутия с фантоми е оправдано, когато партито започне след няколко часа и няма време да се приготвите.В интернет и в магазините има много комплекти по възраст, както и интересни универсални комплекти. Най-популярните от тези игри:

 • Новогодишни идеи;
 • Шоу на Оливие;
 • Гримаси;
 • Новогодишен маратон;
 • Зимни форфети за деца;
 • Весели форфети за Нова година.

Ако остане малко свободно време преди тържеството, тогава можете сами да приготвите всичко необходимо. Бележките с задания се пишат на цветни парчета хартия или се отпечатват на принтер. След това заготовката трябва да бъде сгъната в буркан, кофа, шапка, кутия или друг контейнер.

Независимо дали сте закупили набор от форфети или сте направили собствените си ръце, важно е да знаете за задачите, съдържащи се в бележките. Някои се нуждаят от допълнително оборудване, като лъскави дрехи, предмети от бита, хартия, химикалки, моливи, музика, козметика.

Играта на форфетите е една от най-подходящите за празнуване на Нова година. Той е подходящ за деца от различни възрасти. Децата са в състояние да изпълняват прости задачи, а учениците и юношите са готови да изпълняват трудни. Развлеченията позволяват едновременно участие на играчи от различни възрасти.

Интересни статии...