Рожден ден и коронавирус: как да празнуваме, как да поздравим рожденика

Датата на празника не може да бъде отложена за удобно време, но бих искал да празнувам. Какво ще стане, ако рожденият ми ден падне на карантинния период поради коронавируса COVID-19? Празнувайте разбира се! Условията са се променили малко, според традиционния и познат сценарий, не можете да забележите, но можете да опитате нещо ново и интересно.

Как да отпразнуваме рожден ден в карантина?

Не можете да отидете в развлекателния център, не можете да поръчате вечеря в кафене и не можете да отидете в друга държава за почивка. Ще трябва да разберем как да отпразнуваме толкова важен празник у дома.

Какво да търсите, когато организирате рожден ден по време на пандемията на коронавируса:

 1. Това е празник за възрастен или дете.
 2. Колко строги са ограниченията в града. Има ли карантина или просто препоръчваме самоизолация.
 3. От какви съвременни онлайн услуги се интересувате.
 4. Колко хора живеят с теб.
 5. Лични предпочитания, хобита, хобита.
 6. Кулинарни умения и предпочитания.

Ще трябва да приемем, че по-голямата част от развлеченията по време на карантина са в Интернет. Докато куриерската доставка остава налична, препоръчваме да използвате тази услуга. Дори да не сте закупили необходимите продукти, аксесоари и консумативи преди празника, можете да закупите по всяко време.

Как да организираме парти за възрастен?

Ако не живеете сами, тогава определено няма да бъдете тъжни. Събиране на цялото семейство на празничната трапеза, говорене сърце до сърце, духане на свещите на рождената торта, пеене в караоке, танци - какво по-добро. Дори и да се случи така, че ще трябва да отпразнувате рождения си ден сам, не забравяйте за възможността да говорите чрез видеовръзка. Skype, Viber, Votsapp, VKontakte, Odnoklassniki и много други социални мрежи ще ви помогнат с това. Започнете групово видеообаждане и се забавлявайте.

Каква почивка без вкусна храна. Ако знаете как да готвите, тогава пригответе любимите си ястия, изпечете торта за рожден ден, отворете бутилка вино. Можете също да поръчате храна в ресторант или кафене. Куриерът ще достави всичко до вашия дом. Трябва да се има предвид, че доставките в момента в много страни и градове са износени и много натоварени. За да получите поръчката си навреме, направете я по-рано.

Друга интересна идея е да организирате спа ден, да създадете интересен фотосет, да се трансформирате в стилист и да излезете с нов образ. Като цяло - да правиш това, което е наистина интересно в момента. Особено - да отделяте време на любимото си хоби или да не правите нищо. На рождения си ден можете да си го позволите.

Ако се предвижда почивка за възрастен човек, скъп за вас, който живее отделно, не е необходимо да ходите в къщата му. Ако няма карантина, тогава в условия на самоизолация можете да дойдете с поздравителен плакат под прозорците му и да изпеете празнична песен. Също интересен вариант е да оставите надпис върху асфалта. Не е необходимо да застрашавате здравето на бабите и дядовците и да идвате на гости, но трябва да поздравявате.

Как да отпразнуваме рождения ден на дете под карантина?

Когато детето чака почивка, става малко по-трудно. Не всички деца са наясно със заплахата и също така съпреживяват околните. Тези чувства трябва да се развиват и насърчават в тях. В този случай коронавирусът е идеалният повод да се даде илюстративен пример. Задължително е да говорите от сърце на сърце и да обяснявате настоящата ситуация на детето. Но също така не е необходимо да прекарате неговия имен ден като обикновен ден.

Интересни идеи за празнуване на детски рожден ден по време на карантината за коронавирус:

 1. Пригответе и украсете заедно торта за рожден ден.За целта е достатъчно да изпечете висока бисквита и да я нарежете на торти. Смажете с всякаква сметана, например бита сметана или смес от заквасена сметана и кондензирано мляко. И направете декорации по свое усмотрение, в зависимост от наличните продукти и креативност. В краен случай е достатъчно търкане на шоколад отгоре.
 2. Направете слуз, проведете прости експерименти, организирайте шоу със сапунени мехурчета. Това е особено забавно, ако детето не е само. Можете също така да започнете да излъчвате онлайн в Instagram или да поканите гости на видеообаждане по Skype и да забавлявате всички с уреденото шоу.
 3. Децата обичат аниматорите. В самоизолация поради коронавируса можете да поръчате шоу онлайн. Интересни оферти вече се появиха на ниска цена.
 4. Не забравяйте да подарите на детето си. Няма значение какъв ще бъде той - дългоочакван комплект Lego, конзола за игра или нещо, направено със собствени ръце. Научете го с пример да проявява внимание и грижа към близките.
 5. Разгледайте заедно бебешки снимки. Ако имате време, подгответе трогателно видео със снимки на детето, красива песен и добри пожелания. Можете да използвате всеки безплатен онлайн редактор и да подарите на рожденика незабравим, запомнящ се подарък.
 6. Имате ден за мода и обличане. Ако едно момиче празнува рождения си ден, тогава темата за принцесите ще бъде много полезна. Момчето ще предпочете да се облече като пират или индианец.
 7. Подредете търсене, за да намерите подарък. Интересни задачи и вълнуващ сюжет ще завладеят рожденика за дълго време.

Благодаря на вируса за новата услуга - "Animators Online"

Във връзка с последните събития се появи услуга - поръчване на аниматор онлайн. Засега тази посока само набира скорост. Основните предимства са възможността да поздравявате детето по ярък и необичаен начин, достъпната цена на услугата и най-важното е, че няма опасност от инфекция.

За да поръчате услугата, ще трябва да се обадите на организаторите, да обсъдите какви герои са необходими за вашия рожден ден, в кой ден е планирано тържеството, кой друг ще присъства. Също така, не забравяйте да направите поръчка предварително, така че желаната дата да не бъде заета от други клиенти.

Какъв подарък да подарите на рожден ден?

Ако е възможно да се направи без използването на услуги за доставка, препоръчително е да го направите. Трогателна видео поздрав, готина видео поздравителна картичка или домашна торта ще бъде идеалният вариант за рождения ден на вашето дете. Ако рожденикът иска да получи конкретен подарък, използвайте всяка възможност да го представите. Детето така или иначе ще трябва да се откаже от обичайния начин на прекарване на празника, не го лишавайте и от тази радост.

Когато няма специални желания по отношение на подарък, изберете подходящ подарък в съответствие с хобитата и интересите на детето.

Честит рожден ден поздрав срещу коронавирус

По време на карантина и самоизолация е препоръчително да подбирате поздравителни думи с голямо внимание. Значението на съобщението може да бъде трогателно, подкрепящо, забавно, забавно. Това е особено важно, ако човек е подложен на стрес. Тогава правилно подбраните думи могат да имат лечебен ефект.

Пожелания в проза

Поздравления за честит рожден ден по време на коронавирусния период могат да бъдат вашите собствени думи. Изглежда искрено, естествено, показва близостта между хората. Можете да изберете думи, които ще бъдат разбираеми за този конкретен човек.

Примери за пожелания за рожден ден в проза, вижте по-долу:

Скъпи приятелю! Поздравявам те за рождения ти ден! Нека вашата красота никога не избледнява, интелигентността и мъдростта се увеличават и пазят добро здраве от всички вируси по света. Бъди щастлив!

Брат, честит рожден ден! Запасът от елда, водка и тоалетна хартия е завършен. Можете да заключите вратите и да седнете самоизолирани. Пожелавам ви, че никоя карантина не би ви натъжила, наблизо винаги имаше роднини и близки и настроението беше най-доброто!

Здравейте! Днес е такъв прекрасен ден! Честит рожден ден! Пожелаваме ви много здраве, нереална приспособимост към променящите се условия и голям късмет. Честит Рожден ден!

Бързаме да ви пожелаем честит рожден ден. Разбира се, бих искал да го направя лично, но ще трябва да изчакам малко. Междувременно искаме да ви пожелаем всичко най-добро! Нека мечтите се сбъднат, щастието се умножава и здравето става по-силно всеки ден.

Скъпи Лена и Максим, поздравяваме ви с рождения ден на Сонечка! Нека вашето бебе винаги да е здраво, умно, красиво, успешно и щастливо! Пожелаваме й да намери своето призвание в живота и така, че нито един коронавирус да не причини вреда.

Мила бабо! Днес сте на 95 години! Много ви обичаме и ви желаем да живеете възможно най-дълго! Наистина искам да бъда с теб сега, да те прегърна и целуна силно. За съжаление това все още не е възможно, но възможно най-скоро цялото семейство ще дойде на гости! Бъди щастлива, скъпа! Много здраве и непоколебим оптимизъм!

Поздравления в стихове

Поетичната форма се запомня по-добре и звучи интересно. Поздравления за честит рожден ден по време на коронавируса в стихове също могат да бъдат както красиви и трогателни, така и забавни, забавни, с хумор.

Рожденият ти ден падна в труден момент,
Много проблеми, карантина и притеснения.
Но този вирус не беше лесен,
Седнал вкъщи, липсваше работа.
Но искам да ти пожелая
Усмихвайте се въпреки всичко
Опитайте се да не падате духом
И никога не се срещайте с COVID.

Скъпа моя, за съжаление
Няма да стигна до рождения ти ден
По ясни за всички ни причини -
Ние сме под карантина.
Но наистина се надявам, че много скоро
Всички наши приятели ще могат да се срещнат.
Нека вдигнем чашите си с вино,
За да предотвратим проникването на болестта в дома ни.
Пожелавам ви да поставите под карантина
Не е скучно и забавно, дори ако сте сами.
Насладете се на вашата компания
Легнете на дивана с радост.

Честит рожден ден, приятелю,
Сега сме, разбира се, стегнати.
Няма да се мотаем в клуба
Все още седим вкъщи.
Нищо, остана само малко
Най-много, надявам се, малко.
Животът продължава
Слънцето се усмихва.
Нека здравето не ви разочарова
И епидемията ще отмине.

Пожелавам ви добро настроение
Лесно е да оцелееш под карантината,
Погрижи се за себе си, приятелю,
Знайте, че сте сами.
Не забравяйте да си сложите маската
Не просто излизайте на разходка.
Погрижи се за себе си, скъпа,
Не забравяйте, че психически съм с вас.

На рождения ден духат свещи
Пожелавайте
Те получават много подаръци,
Но имахме тест.
Тази вечер няма да има гости
Пожелания чрез Интернет.
Но се опитайте да бъдете по-забавни
След тъмнината идва зората.
Ще преживеем този удар
Тогава почти не си спомняме
И много скоро с вас сам
Нека отбележим как сме мечтали.
Желая ви здраве
Във всичко и винаги късмет,
Милион искрени усмивки
И добро настроение.

Поздравителни картички

Във връзка със самоизолацията и карантината поради пандемията на коронавирус Covid-19, картите за рожден ден, които могат да бъдат изпратени в незабавни съобщения или социални мрежи, са особено подходящи. Изберете най-подходящите и ги изпратете на рожденика. Това могат да бъдат стандартни красиви снимки с топли пожелания или откровени шеги, които подобряват настроението ви.

Традиционни картички за рожден ден:

Забавни и оригинални снимки за коронавируса.

Не всеки разбираше значението на маските:

Вече не сме доволни от колети от Китай, както преди:

Е, как да дойдете на любимия си за рождения й ден без цветя:

Модерен трон:

Интересни видеоклипове

Можете да гледате видеоклипа за полезни идеи и образователни материали относно рождения ден в карантина.

Как да хостваме въпреки коронавируса:

Не е необходимо гостите да влизат в къщата. Който иска да поздрави, ще намери начин да го направи без риск за здравето:

Пример за поздравления от видео аниматори:

Положително видео за детския рожден ден:

Това са някои интересни идеи, които могат да се използват при организиране на рожден ден за възрастен или дете. Не позволявайте на рожденика да скучае на празника, направете събитието забавно и запомнящо се. Ако не е възможно да поздравите лично рождения ден, изпратете пощенска картичка или видео поздрав в социалните мрежи.

Интересни статии...