Новогодишни снимки със символа на 2024 г. с Дракона - за Нова година

Подготовка за предстоящите зимни празници, предлагаме безплатно изтегляне на красиви новогодишни снимки, календари и пощенски картички със символа на 2024 г. - Дракона.

Зелен дървен дракон - символ на 2024

Според източния календар Зеленият горски дракон ще влезе в сила в нощта на 9 срещу 10 февруари 2024 г. и ще патронизира до 28 февруари 2025 г.

Всеки от петте китайски дракона е специален, защото неговият характер е повлиян от определен елемент.

Дървен дракон е спокоен мечтател с безкрайно любопитство, остър ум, както и безброй творчески таланти, които му помагат да вдъхне живот на най-невероятните идеи.

Ето защо за Нова година 2024 си струва да вземете сладки и мили снимки с усмихнат дракон.

Възможно е да подчертаете, че 2024 г. идва при нас, като изпратите такова оригинално изображение на нов символ като подарък на приятел.

Традиционен китайски дракон

Тъй като традицията да се избира едно от 12-те животни като символ на годината идва от Китай, можете да зарадвате приятели и близки с изображение на нов символ в традиционен китайски стил.

В Китай Драконът е символ на императорска власт и мъдрост, обещаващ богатство.

В навечерието на китайската Нова година можете да подарите не обикновени снимки с дракони, а специални картички, проектирани в стила на ориенталски празник.

Дракон и Заек

Символът на отиващата си 2023 г. беше Черният воден заек, така че картината на предстоящата зима може да изобрази двама представители на китайския зодиакален хороскоп - Черният заек и Зеленият дракон заедно.

Анимационни дракони

Децата ще харесат особено забавни коледни картинки със сладък анимационен символ на 2024 г. - Дракон.

Нова 2024 година тъкмо наближава, което означава, че нашият Малък дракон все още е съвсем бебе, както в тези сладки анимационни рисунки.

Най-близкият брат на китайския дракон, който отдавна живее в приказките, е Змията Горинич, което означава, че поздравявайки деца и възрастни за 2024 г., можете да добавите страхотно пожелание със снимка на нашия домашен дракон .

Дракон календари

Ако обикновена снимка изглежда твърде банална, изпратете на приятел оригинален календар с нов патрон.

Всеки показан вариант съдържа всички празници и почивни дни през 2024 г., въз основа на одобрения производствен календар за петдневна работна седмица.

Можете да изтеглите календара, който харесвате, и да го отпечатате на цветен принтер, създавайки със собствените си ръце красив и полезен декор за вашата стая или офис.

Ако нямате цветен принтер под ръка, можете да подарите на приятел или любим човек ръчно изработен календар, като го отпечатате на обикновена черно-бяла заготовка и го оцветите по свое усмотрение.Предлагаме ви интересни идеи за творчество - оцветяване на календари с дракон (ориенталски и фентъзи стил).

Между другото, такъв календар може да бъде допълнен с поздравления в стихове - можете да намерите идеи за оригинални пожелания в статията "SMS Честита Нова година 2024" .

Коледни картички

Ако не сте готови да прекарвате много време в отделно избиране на поздравления и снимки, ще ви помогне оригинална новогодишна картичка с изображение на дракон, надпис „Честита Нова година!“ и топли пожелания.

Струва си да се има предвид, че вертикалните пощенски картички изглеждат по-добре на екраните на смартфони, както и в социалните мрежи.

Важно! Всички снимки и картички с образа на Дракона, представени на страниците на сайта, могат да бъдат изтеглени напълно безплатно за лична употреба - поздравления за приятели, роднини, колеги за настъпващата 2024 г.

Интересни статии...