Персонализирани поздравления от Дядо Коледа през 2024 г. - видео повикване

Нова година е времето, когато приказка идва във всяка къща и мечтите се сбъдват. Подарете на детето си малко вълшебство през 2024 г., като организирате персонализиран поздрав от Дядо Коледа. Много е лесно да направите това, защото има много безплатни функции и редица евтини, но много интересни услуги, които ще обсъдим подробно в тази статия.

Отговорете на Дядо Коледа на писмо от дете

За повечето семейства новогодишното писмо до Дядо Коледа от дете е забавна традиция. В призива си към добър магьосник детето може да анализира изминалата година, да говори за своите постижения и добри дела, както и да говори за това какъв подарък иска да намери под коледната елха.

Представете си насладата, която ще предизвика ярък и цветен отговор у син или дъщеря, в който Дядо Коледа ще нарече бебето по име, ще похвали постиженията му и ще обещае, че в навечерието на Нова година заветното му желание ще се сбъдне!

Добрият магьосник е в крак с времето и отдавна се е научил да поздравява децата не само с класическо писмо на хартиен носител, но и по имейл. Кой метод ще бъде уместен във вашия случай зависи от това как детето ще изпрати съобщението си - чрез пощата или през интернет.

Хартиено писмо

Хартиените писма се препоръчват да се изпращат на адрес: 62390, Русия Вологодска област Велики Устюг, поща на Дядо Фрост.

Всички деца, които изпращат поздравления за добрия магьосник на този адрес, със сигурност ще получат отговор.Вярно е, че такива съобщения не са оригинални и не са назовани, така че родителите могат да вземат нещата в свои ръце и да зарадват бебето с по-оригинален отговор.

През 2024 г. можете да създадете оригинален персонализиран поздрав във формат на класическо писмо от Дядо Коледа по различни начини:

 • въз основа на цветен модел;
 • генерирани чрез специални онлайн услуги;
 • направено от мен в Word и отпечатано;
 • купуване на готов плик с пощенска картичка.

По-добре е да отхвърлите последния вариант веднага, защото е много вероятно приятелите на бебето да получат точно същото писмо за Нова година.

Имейл

Дядо Фрост има няколко цифрови пощенски кутии, защото в допълнение към централния офис в село Велики Устюг, магьосникът има много регионални офиси.

Децата могат да изпратят своите поздравления на e-mail:

Във всички случаи отговорът на децата също е гарантиран (разбира се, не е назован).

Можете сами да създадете цифрова версия на номинален отговор на детско писмо. Много е лесно да се направи, защото дори не е нужно да разпечатвате писмото и да го изпращате по пощата.

Достатъчно е просто да генерирате красиво номинално поздравление за Нова година 2024 от вълшебния Дядо Коледа, като посочите името на детето, неговите постижения, желания подарък и други важни точки, а след това просто изтеглете резултата в удобен формат. Някои услуги предоставят и възможност за изпращане на поздравление на имейла, посочен от клиента.В този случай имейл адресът на Дядо Коледа ще бъде показан в колоната "подател" .

Услугата се предоставя от услуги:

 • pochta-dm.ru;
 • mail Santa Claus.rf;
 • pismishko.ru;
 • ginger-cat.ru;
 • 3d-galleru.ru.

Някои от сайтовете ви позволяват да създавате персонализирани поздрави от Дядо Коледа безплатно, а някои са определили номинална такса през 2024 г. за генериране на персонализирани картички и писма.

Персонализирано видео

Още един невероятен и наистина вълшебен подарък, който със сигурност ще се хареса на всяко дете, е персонализиран видео поздрав от Дядо Коледа, който може да бъде поръчан евтино през 2024 г. в Интернет.

Новогодишното видео е интересно преди всичко със съдържанието си и възможно най-широката персонализация:

 • Дядо Коледа и Снежанката ще се обръщат към бебето по име;
 • ще държат в ръцете си писмо, написано от дете, разглеждайки изпратената в него рисунка;
 • магьосникът ще запомни добрите дела и постиженията на детето през изминалата година;
 • ще ви покани да се разходите из резиденцията и ще ви запознае с вашите асистенти;
 • ще покаже истинска магия.

Предлагаме да гледате демо версия на такъв уникален видео поздрав в момента:

Разбира се, възрастен трябва да планира предварително създаването на новогодишно видео и да подготви всичко необходимо за това. Когато създавате видеоклип чрез videodedmoroz.ru, ded-moroz.site, morozko.tv или друга подобна услуга, ще ви трябва:

 • посочете: името на бебето, неговите хобита, постижения, списък с добри дела;
 • качи снимка: самото дете, неговите писма, снимки за Дядо Коледа.

Освен това на етапа на създаване можете да изберете формата на самото видео и неговото съдържание.

Преглед на поздравления е достъпен безплатно, но за да изтеглите висококачествени видеоклипове, трябва да платите за услугата в размер на 700-1000 рубли. Цената зависи от продължителността, сюжета и съдържанието на видеото.

Между другото, в такива онлайн услуги можете да поръчате не само поздравителни видеоклипове за Нова година, но и да създадете страхотни поздравления за деца за техните рождени дни и други празници от любими анимационни герои.

Телефонно обаждане

Ако празникът наближава, но поради редица причини не сте имали време да подготвите всичко предварително, зарадвайте детето си с възможността да общувате с любезен магьосник под формата на телефонно обаждане.

Можете да поръчате персонализирано обаждане от Дядо Коледа точно тук, като изберете името на детето в уиджета за онлайн поръчки.

Можете също да разговаряте с Дядо Коледа, като наберете номера на някой от неговите регионални офиси, които работят в различни региони от много години.

За семейства, празнуващи Нова 2024 г. в чужбина, Дядо Коледа предлага и възможност за телефонно обаждане. Но си струва да запомните, че такава комуникация ще бъде таксувана според условията на тарифата на вашия телекомуникационен оператор.

Използвате ли подобни услуги? Хлапето хареса ли новогодишните поздравления? Каним ви да споделите в коментарите опита си от създаването на новогодишна приказка за деца.

Интересни статии...