Прогнози на екстрасенсите за 2024 - за, буквално

Хората винаги проявяват интерес към ясновидци, медиуми, екстрасенси, които могат да предсказват бъдещето. В края на краищата всеки човек живее в неизвестното, искайки да знае през какво трябва да премине самият той, родината му и светът като цяло. Ето защо вече е много интересно да се знаят прогнозите на екстрасенсите за 2024 г. - хора, които многократно са предсказвали високопоставени събития в света с невероятна точност.

Ванга

Великата ясновидка вече не е сред нас, но експертните записи на нейните пророчества са запазени за много години напред. Тя каза, че през 2024 г. правителството ще се смени. Президентът Владимир Путин ще напусне поста, но по каква причина, не се уточнява.

В същото време тя отбеляза, че след известно време той ще се върне в обновена Русия и ще я направи още по-могъща. Някои експерти смятат, че Владимир Владимирович ще номинира Дмитрий Медведев на негово място и след това отново ще се върне на власт, както беше преди.

Ванга предсказала и военен конфликт с Украйна, възникнал по вина на сегашния украински владетел - любимецът на народа, който сее смут. Изявлението беше нещо подобно:

Ще започне война на територията на черноморската държава през 21 век.

Според нея мирът ще настъпи през 2024 г., когато нов президент ще поеме властта в Киев. Но кой ще е той, ясновидката не каза. По отношение на Руската федерация Ванга каза, че държавата ни ще стане надежден защитник и застъпник, ще обедини двете страни.

2024 ще бъде повратна точка в историята. Неговата сила и влияние на международната арена ще нарастват, оставяйки Америка зад себе си. Това се признава от други държави, много сили ще искат да си сътрудничат активно с Руската федерация.

Просперитет и спокойствие очакват страната. Но това ще продължи до около 2033 г., когато силно затопляне ще обхване Земята, ледниците ще започнат да се топят по-активно и някои части на планетата ще бъдат наводнени, включително територии. Това ще създаде нови проблеми за обществото.

Буквално предсказанието на екстрасенса Ванга за 2024 г. не може да бъде дадено, то е достигнало до нас в леко модифициран вид. Всеки специалист тълкува думите й по различен начин, но основното остава.

Нострадамус

Нострадамус е уважаван френски философ и предсказател, много от чиито пророчества вече са се сбъднали. Той предсказа собствената си смърт до час. Стотици експерти и хора, които просто вярват в неговата проницателност, работят върху тълкуването на думите от книгата му.

Нострадамус каза, че през 2024-2025 г. в света ще се случат различни катастрофи, по-специално ще започне Третата световна война. Цялостната икономика ще се промени драматично, влиянието ще се измести от САЩ към Китай.ООН ще загуби силата си, друга организация ще осигури мир вместо него.

Има предсказания на екстрасенса Нострадамус за 2024 г. и конкретно за. Според него властите ще укрепят позициите си на световната сцена, икономическото състояние на държавата ще се подобри значително.

Всички предсказания на Нострадамус се основават на астрологията, а не на ясновидството, както той самият посочи в своите писания.

Монах Авел

Монахът Авел имаше дарба на ясновидство и описваше различни исторически събития с невероятни подробности, например той назова точния срок на царуването на Екатерина II, предсказа екзекуцията на кралското семейство. Затова мнозина го слушат.

Старецът каза, че 2024 г. ще бъде важен етап за страната, предстоят кардинални промени. Тя ще заеме водеща позиция в света, ще бъде уважавана и ще стане непоклатим играч на международната арена.

Матрона от Москва

Пророчествата на Матрона от Москва остават актуални за вярващите, защото тя точно предсказа трагедията на царското семейство, Великата отечествена война, икономическите кризи. Хората я наричат Руска Ванга.

За Русия през 2024 г. тя каза:

Народът е сляп, хората живеят в лъжа и мръсотия. Но когато си отворят очите, ще започнат бунтове и безчинства. Гражданите ще останат в тъмнина за дълго време, но краят ще е добър, победата ще дойде.

Тълкувайки нейните думи, експертите казват, че през 2024 г. в Руската федерация ще дойде икономическа криза. Това ще доведе до размирици в обществото, възможни бунтове. Гражданите ще трябва да бъдат търпеливи, защото трудностите винаги свършват и Русия с верния народ ще стане по-силна и просперираща.

Тя също каза, че през този период почти всички ще се отвърнат от вярата, защото животът ще се влоши и ще трябва да избирате между хляба и кръста. Преводачите са сигурни, че тя е имала предвид, че хората ще бъдат принудени да печелят по нечестни начини, за да изхранват семействата си.

Вътре в държавата ще се появи собствено производство, зависимостта от други страни ще отслабне. Руските власти ще придобият много съюзници, ще помагат активно на други страни, чиито жители са пострадали от международната криза.

Василий Немчин

Руският пророк Василий Немчин записва всичките си предсказания, но след това ръкописът му е скрит в някои архиви. Популярният астролог Павел Глоба лично го прочете и частично запомни пророчествата.

Според прогнозата на Василий президентът ще се смени през 2024 г. и ще започне смут, в който ще се появят множество претенденти за трона, които бързо ще се сменят един друг.

Но до края на 2024 г. властта ще премине към определен Велик грънчар, благодарение на когото ще дойде мир и материално благополучие. Новият владетел ще бъде обичан от хората, така че ще остане да управлява до дълбока старост.

Циклите на Александър Чижевски

Александър Чижевски е руски учен, създал известните цикли на слънчевата активност. Той свързва активното положение на небесното тяло с важни събития в историята и открива ясна връзка между тях. Дори периодът на президентството е отразен в този цикъл.

Според неговата работа през 2020-2025 г. ще има различен владетел. Невъзможно е да се даде точна дата, тъй като циклите "плават" малко във времето. Но като се има предвид, че президентските избори ще се проведат през 2024 г., тогава трябва да се появи нов достоен кандидат точно тогава.

Предсказанията на много екстрасенси се сближават, което кара хората да им вярват още повече. Остава само да изчакаме до 2024 г., за да разберем колко верни са пророчествата на великите екстрасенси и астролози.

Интересни статии...