Карикатури през 2024 г.: списък на най-очакваните

Очакваме с нетърпение нови анимационни филми, които трябва да излязат през 2024 г. - подготвихме за вас списък с най-очакваните премиери от най-добрите световни аниматори (Pixar, Universal, Disney, Sony, Marvel и др.)

Прокленият аз 4

Оригинално заглавие: Despicable Me 4

Държава: САЩ

Компания: Universal Pictures, Illumination Entertainment

Жанр: Комедия, Приключение

Сценаристи: Кен Даурио, Синко Пол

Световна премиера: 03.07.24

Премиера: 03.07.24

Рейтинг на очакванията: 90%

Анимационните филми за приключенията на добрия злодей Гру намериха много почитатели сред деца и възрастни, така че не е изненадващо, че анимационният филм „Прокленият аз 4“ веднага попадна в списъка на най-очакваните нови продукти през 2024 г. Все още не се знае какви приключения очакват главния герой и дали миньоните ще участват в това, но едно е сигурно - зрителите ще намерят много забавни и вълнуващи моменти.

Гарфийлд

оригинално име: Garfield

Държава: САЩ

Компания: Alcon Entertainment, Double Negative, Sony Pictures Animation, Sony Pictures Entertainment

Жанр: комикс, комедия, приключение, семеен

Световна премиера: 16.02.24

Премиера: 16.02.24

Рейтинг на очакванията: 70%

През 2024 г. любимите анимационни филми за приключенията на джинджифилова котка на име Гарфийлд, базирани на комиксите на Джим Дейвис, ще продължат. Новият анимационен филм обещава да бъде не по-малко ярък и весел, тъй като нови приключения очакват очарователната джинджифилова котка.

Пъзел 2

Оригинално заглавие: Inside Out 2

Държава: САЩ

Компания: Pixar Animation Studios, W alt Disney Pictures

Жанр: комикс, комедия, приключение, семеен

Световна премиера: 14.06.24

Премиера: 14.06.24

Рейтинг на очакванията: 95%

Зрителите очакват продължението на историята за сладкото момиченце Райли, което постоянно се нуждае от ярки емоции. Първата част разказва за нейното детство, а новостта от 2024 г. ще разкаже за приключенията, които очакват Райли като тийнейджър.

Кой уреди заека Роджър 2

Оригинално заглавие: Who Framed Roger Rabbit 2

Държава: САЩ

Компания: ImageMovers

Жанр: детектив, комедия, криминален, приключенски

Световна премиера: 2024

Премиер: 2024

Рейтинг на очакванията: 70%

Както много анимационни филми от последните години, тази новост първоначално се очакваше през 2023 г., но премиерата беше отложена за 2024 г. Въпреки това, всички, които харесаха едноименния анимационен филм от 1988 г., очакват с нетърпение продължението на детективската история за Роджър Заек. Кога точно ще е премиерата все още не е известно, няма подробности и за сюжета на новия анимационен филм.

Кунг Фу Панда 4

Оригинално заглавие: Kung Fu Panda 4

Държава: САЩ

Компания: DreamWorks, Universal Pictures

Жанр: екшън, комедия, приключение, фентъзи

Световна премиера: 08.03.24

Премиера: 08.03.24

Рейтинг на очакванията: 98%

Пандата на име По, известен като Драконовия воин, неговите приятели (богомолка, тигрица, жерав, маймуна и пепелянка), както и наставникът и учител майстор Шифу са готови за нови предизвикателства.Техният път ще бъде дълъг и труден, а вълнуващи приключения очакват младите зрители, много победи и битки, както и, разбира се, ярки и забавни моменти.

Муфаса: Цар Лъв

Оригинално заглавие: Mufasa: The Lion King

Държава: САЩ

Компания: W alt Disney, Fairview Entertainment

Жанр: Драма, Мюзикъл, Приключенски, Семеен

Световна премиера: 07/05/24

Премиера: 05.07.24

Рейтинг на очакванията: 98%

Много зрители смятат, че Муфаса, бащата на лъвчето Симба, който се появи в анимационния филм "Цар Лъв" като второстепенен герой, заслужава отделна история. И така Дисни решиха да разкажат как е израснал Муфаса и колко труден е бил пътят му от осиротяло лъвче до силен, самоуверен и непобедим лидер на прайда.

Елио

оригинално име: Elio

Държава: САЩ

Компания: Pixar, W alt Disney

Жанр: фентъзи, драма, комедия, приключение, семеен

Световна премиера: 01.03.24

Премиера: 01.03.24

Рейтинг на очакванията: 80%

Картината разказва невероятната история на 11-годишно момче на име Елио. В ръцете на извънземни по невероятна грешка той заема мястото на междугалактическия посланик. Ще успее ли да представлява планетата Земя и да се справи с всички опасности, които го очакват в космоса?

Печелиш или загубиш

Оригинално заглавие: Win or Loose

Държава: САЩ

Компания: Pixar, Disney Animation

Жанр: сериал, приключенски, семеен

Световна премиера: 2024

Премиер: 2024

Рейтинг на очакванията: 70%

Сериалът проследява гимназиален софтболен отбор и се стреми да спечели шампионската титла. Всеки епизод ще покаже как един от играчите на отбора вижда този път, какъв принос има за постигането на целта и че понякога личните „победа“ и „поражение“ изобщо не са това, което виждаме.

Зоотопия+

Оригинално заглавие: Zootopia+

Държава: САЩ

Компания: Pixar, Disney Animation

Жанр: сериал, приключенски, семеен

Световна премиера: 2024

Премиер: 2024

Рейтинг на очакванията: 80%

След успеха на пълнометражния анимационен филм със същото име, Pixar и Disney Animation решиха да започнат нов проект, създавайки цяла поредица за ярките герои на Zootopia. Датата на пускане на новостта все още не е одобрена, а сюжетът се пази в най-строга тайна.Остава да изчакаме премиерата на официалния трейлър. По правило повече за карикатурите от 2024 г. ще стане известно през втората половина на 2023 г.

Запалка

оригинално име: Lightyear

Държава: САЩ

Компания: Pixar, Disney Animation

Жанр: екшън, приключенски, семеен

Световна премиера: 2024

Премиер: 2024

Рейтинг на очакванията: 80%

Ако сте харесали анимационните филми от поредицата „Играта на играчките“, определено ви препоръчваме да гледате спин-офа на историята на Бъз Лайтър от Pixar през 2024 г. Компанията не бърза да разкрие сценария, но днес вече е известно, че главният герой на новостта ще бъде Баз, който чака нови невероятни приключения.

Зомби Марвел

Оригинално заглавие: Marvel Zombies

Държава: САЩ

Компания: Marvel

Жанр: анимационен сериал, супергерой, приключение

Световна премиера: 21.06.24

Премиера: 21.06.24

Рейтинг на очакванията: 89%

Картината ще привлече вниманието на феновете на комикса за епичната битка на супергероите с живите мъртви. Известно е, че действието на анимационния сериал ще се развива в оригиналната реалност на комикса.

Предлагаме да добавите към нашия списък, ако знаете какви други карикатури ще излязат през 2024 г. Определено ще намерим допълнителна информация и незабавно ще добавим предложените от вас снимки към нашия списък с най-очакваните карикатури за 2024 г.

Интересни статии...