Новогодишни тостове 2022: Най-добри новогодишни тостове

Тостовете за Нова година 2022 трябва да бъдат подготвени предварително. Празничен празник не е пълен без подготвени тостове или поздравления със собствени думи. Тостът е начин да предадете информация на другите за важни неща, да пожелаете най-важното и да изумите присъстващите с остроумие или красноречие. Дори убедените здрави хора няма да откажат да изразят своите желания на масата със сок или минерална вода.

Събрахме най-добрите новогодишни тостове, които са подходящи за различни поводи. Изберете подходящите опции, за да изненадате и зарадвате тези, които ще празнуват Нова година с вас.

Готини тостове за Нова година на тигъра


Тостовете за коронавируса, разбира се, ще бъдат от значение, но 2022 г. ще бъде годината на Черния воден тигър, така че си струва да се подготвят тостове за покровителя на годината. Селекция от тостове за Нова година на тигъра:

*** ***

Стана известно, че в далечно дефиле ловец застреля голям тигър. И така останалите ловци забързаха в това дефиле. Тогава се появи слух, че втори ловец в гората е убил огромна мечка. Всички ловци отидоха в гората. И тогава в саваната третият ловец уби лъва. Кой е истинският ловец: този, който сам намира плячка или този, който събира слухове? Нека вдигнем очилата си, за да вървим винаги по своя път и да останем истински ловец!

*** ***

На висока планина живеел орел с орел и три пилета. След като получи идеята да провери как орелът може да защити пилетата и гнездото. Орелът се хвана за тигрова кожа, хвърли я върху себе си и започна да се прокрадва към пилетата. Орелът, забелязал тигъра, не беше на загуба и се хвърли към звяра със светкавична скорост. Тя го кълна яростно и бие крила. Орелът нямаше време да направи нищо, тъй като вече падаше от планината. Да пием за нашите роднини, които винаги ни разпознават, независимо в какво състояние се намираме, когато се приберем у дома!

*** ***

Веднъж тигър хвана мъж. Тя му казва: - Дори не знам дали да те ям, или да не те ям. Добре, хайде, ако изпълниш трите желания на друг човек, тогава ще те пусна. Тигърът хвана жената и пита: - Какво бихте искали? Тя отговаря без колебание: - Мъж. Доволният мъж бързо изпълни желанието. Тигърът отново пита: - Какво още искате? Тя: - Искам отново мъж … Мъжът събра сили и изпълни второто желание. Тигърът отново пита: - Какво е последното ти желание? Жена: - И аз също искам мъж. Човекът, като чу това, извика: - Ех, тигър, яж ме скоро! Да пием за това, че желанията и възможностите винаги съвпадат!

Тостове за Нова година 2022 за корпоративно парти

В много организации е прието да празнуват празници с колеги. Вземете предварително забавни и интересни тостове за вашето фирмено парти.

*** ***

Да вземем чашите и да ги вдигнем по-високо. Винаги се стремим към максимални резултати, нали? Май 2022 г. ще стане по-успешен от предишния и ние ще просперираме, ще изпълним плановете за кариера и ще продължим безпроблемно напред. За творчество, професионално развитие и увеличаване на заплатата!

*** ***

Скъпи колеги! Искрено желая на всички присъстващи да отпразнуват празника весело:

  • разходете се от сърце … и утре помнете всичко;
  • спечелете … сила за работа по следващия проект;
  • вземете … неочакван подарък и просто се забавлявайте.

Нека вдигнем очилата си, за да бъде оценена работата ни, за просперитета на компанията, за продуктивното развитие на всички!

*** ***

Най-важното в една компания са хората, които работят за нея. Бих искал да поздравя добре координирания ни екип с Новата 2022 година и да ви пожелая всичко най-добро във вашия професионален и личен живот. Нека продължим да бъдем полезни един на друг и да продължим да вървим напред към нови победи. Приятни впечатления, спокойствие и щедри подаръци от Destiny. Ура!

*** ***

Има личности, за които да пиете. А има и други, които те карат да искаш да се напиеш.Нека вдигнем очилата си на първо място - на хора като нас! Нека винаги да останем първи!

*** ***

Помните ли притчата за гордата малка птица? И морално: така че никой, колкото и високо да е летял, да не се откъсне от отбора. Но си струва да не забравяме, че само пиенето е първата стъпка към алкохолизма. Така че нека просто се напием заедно!

*** ***

Колективният дух умножава успехите и постиженията, но в същото време разделя големите проблеми и трудности на малки задачи. За аритметика!

*** ***

Грехота е да не пиете за сплотен екип, пълен с творческа енергия и грандиозни планове. Нека не бъдем грешници и по-скоро изпразваме чашите си.

Готини тостове за Нова година 2022 за компания за възрастни

Всички обичат забавни тостове. Комичните поздравления са най-популярни във всяка компания, особено при възрастни. Няма значение, в проза или в поезия е хубаво да доставите радост на гостите и да видите усмивки на лицата им.

*** ***

Приятели, позволете ви да отворите нови хоризонти и банкови сметки и да затворите замъка в луксозно имение и очите ви със задоволство.

*** ***

По някакъв начин учениците дойдоха при старейшината. Човек забеляза подкова над входната врата и пита: „Учителю, наистина ли вярваш, че това парче желязо е за късмет?“ Мъдрецът каза с усмивка: „Не вярвам в това, но това не пречи на подковата да ми донесе късмет“. Да пием за късмет. Нека тя винаги вярва, че е необходимо да дойдете при вас, дори ако сте загубили вяра.

*** ***

Наскоро прочетох препоръките на изтъкнат астролог. Той е сигурен, че тези, които посрещнат годината на тигъра в топла компания, ще имат късмет, любов и щастие през цялата година. Със сигурност не съм астролог, но ще добавя. Онези, които срещат Нова година (не само Тигъра, но и други покровители на годината), заобиколени от скъпи и близки хора, вече са най-успешните, обичани и щастливи. За нас!

*** ***

Бих искал да пожелая всички на тази маса да имат страничен ход! За бизнес и секс! Или за успех в работата и любов в семейния живот!

*** ***

Алкохолът е наш враг. Нека през 2022 г. да нямаме други врагове. И ние някак ще се напрегнем и ще победим този враг. Ние унищожаваме врага, приятели!

Кратки и забавни наздравици за Нова 2022 година

Краткостта е душата на остроумието. Тази истина се отнася и за тостове. За да не уморявате гостите с дълги речи, пригответе смешни и кратки тостове. Намерете най-добрите примери в тази колекция:

*** ***

Да пийнем по едно питие, така че догодина да сме в хармония с всички, и най-вече със себе си!

*** ***

Нека вдигнем чашите за вино, за да има с кого да споделяме и тъга, и радост!

*** ***

Животът винаги е красив! Нека вдигнем очилата си така, че ако сълзите текат по бузите ни, то само от щастие.

*** ***

Да пием, за да може през 2022 г. животът да излезе като пъзел: щастие, здраве, финансово благополучие и любов!

*** ***

Нека всички проблеми да бъдат толкова краткотрайни, колкото и промяната от една година на друга.

*** ***

Нова година се празнува с шампанско в ръка по някаква причина. Да пием, за да направим живота през 2022 г. като чаша скъпо вино: вълнуващо, богато, вкусно и преливащо!

*** ***

Да вземем пример от Дядо Коледа и Снежанка. Изминаха десетки години, но те не са болни, не остаряват и нямат проблеми с парите за подаръци. Да пием, за да сме като тях!

*** ***

Нека имате всичко през Нова година. Но в рамките на закона!

*** ***

Казват, че няма щастлив живот, има щастливи дни. Пожелавам ви 365 дни необуздано щастие и забавление през следващата 2022 година.

*** ***

Нека вдигнем очилата, приятели, така че 2022 г. е много по-добра от 2021 г., но много по-лоша от 2023 г.!

Красиви тостове за Нова година за семейството и приятелите

Когато цялото семейство се събира на една маса, това е истинско щастие. Важно е да разберете и оцените, че няма по-близки хора от семейството и няма да има. Не можете без тост за семейството си! Вземете красив тост за семейството. Тостове-притчи или обикновени тостове с поздравления ще направят, основното е думите да са искрени.

*** ***

Нова година е време на чудеса и магия. Нека винаги има хора, готови да ни създадат приказка и чудеса по всяко време на годината!

*** ***

Докато минаваме през 2021 г., нека му благодарим за всички хубави неща, които се случиха. Нека новата година бъде подкрепяща нашето семейство и всичко ще стане само по-добро, по-светло и по-богато при нас!

*** ***

Погледнете чашите за вино в ръцете си. Те се състоят от купа и висок крак. Чашата е багаж от знания, умения, практика, победи. Кракът е опората и опората. Презареждането на стъклото не е нищо, ако основата се повреди. Нека да пием за нашето семейство и да ви благодарим, че се имаме.

*** ***

Идва Нова година! 365 невероятни възможности да променим живота към по-добро, 365 ярки впечатления, емоции и неочаквано приятни срещи ни очакват. Нека всеки ден бъде изпълнен с радост!

*** ***

Както великият класик написа: „Щастливите семейства си приличат и всяко нещастно семейство е нещастно по свой начин!“ Нека не бъдем оригинални! За нашето приятелско щастливо семейство!

*** ***

Смятате ли, че е по-добре да имаш и да губиш или никога да нямаш? Да пием за факта, че всички присъстващи никога не губят любовта и никога нямат проблеми. Нека има повече щастливи моменти!

Как да се науча да казвам тост

Нова година е коледно дърво, весела компания, много вкусна храна и тост. Всеки е запознат със ситуацията, когато разговорът на масата е прекъснат от нечий радостен възклицание: „И сега нашият скъп приятел ще каже тост …“ И вие чувате името си. Всички се взират в теб, което кара мислите да свършват още по-бързо. Какво да кажа? "Щастие, здраве, да пием да обичаме?" Значи те вече пиеха!

Така че, особено за празника, надеждна и печеливша печеливша рецепта. Нека си го представим под формата на диаграма: мисъл, същност, действие.

  1. Мисълта е афоризъм или цитат. Изберете и научете няколко цитата.
  2. Същността е идея или морал, които извеждате от разказания афоризъм. И тук идва нюанс. Смятате ли, че основното в тоста е мисълта? Не, тълкуването е по-важно. Например казвате: „Мълчанието е злато, а думите са сребро“. Предложете да пиете до солидна мъжка тишина; че и златото, и среброто трябва да бъдат в изобилие сред всички присъстващи; за прекрасните дами, които, макар и не често мълчаливи, все още са златни. И подгответе още десетина варианта.
  3. Действай Тук не са необходими коментари. Призив за действие: „Да пием“, „Ура!“, „Вдигнете очилата си“, „За нас“. Основното нещо е да получите цялостен дизайн.

Използвайте тази схема, за да изумите публиката с оригинални, мъдри и трогателни тостове.

Дългоочакваната новогодишна нощ идва скоро, така че е време да подготвите тостове за Нова година 2022. Да правите новогодишни тостове, за да бъдете чути, е цяло изкуство. Важно е не само как казвате речта, но и какво. Уверете се, че поздравителните думи са едновременно смислени и хумористични.

Интересни статии...