Как да си пожелая Нова година 2022, за да я сбъдна

Как да си пожелая Нова година 2022, за да я сбъдна? Много хора задават този въпрос в навечерието на празника. Нашите предци са били сигурни, че ако пожелаете нещо в новогодишната нощ, то ще се сбъдне. Но за да се сбъднат мечтите, е важно не само да искаш и да вярваш, но и да можеш да гадаеш правилно. Нека да разберем как да си пожелаем Нова година 2022, за да я сбъднем.

Как да си пожелаем правилно пожелание за Нова 2022 година, така че то определено ще се сбъдне


Не бива да се подценява правилността на формулировката. Как правилно да формулирам желание за Нова година 2022, така че да се сбъдне? Придържайте се към следните правила:

 1. Преди да формулирате, помислете внимателно, за да не мислите за нещо ненужно.
 2. Направете предположение за това, което искате за себе си, а не за някой друг.
 3. Не забравяйте, че не всяка мечта си струва да бъде изпълнена. Това, което задоволява амбицията и алчността, не води до нищо добро. Една добра мечта със сигурност ще се сбъдне!
 4. Помислете за сън в сегашно време. Озвучете мечтата така, сякаш вече се е сбъднала, например: „Имам …“
 5. Не използвайте израза „така беше“ - това означава преминат етап.
 6. Освен това избягвайте фразата „може би“, бъдете уверени в мечтата си.
 7. Ако има много желания, тогава можете да ги направите всички. Напишете всичко по ред на лист хартия, за да не забравите нищо. И докато камбаните звънят, прочетете този списък.
 8. Не забравяйте, че мислите са съществени, така че премислете всичко до най-малките подробности. Опитайте се да почувствате чувствата, които ви обзеха в момента на изпълнението на желаното.
 9. Изразявайте мислите си ясно и недвусмислено, без метафори и алегории. В противен случай Вселената може да не направи всичко така, както бихте искали.
 10. Не предполагайте датата, когато мечтата трябва да се сбъдне.
 11. Преди да изразите мечтата си, благодарете на Вселената за това, което вече имате.
 12. Когато формулирате, не използвайте частиците "нито", нито "не". Желанието „да не се разболявате“ ще работи обратното. По-добре да мислим „да бъдем пълни със сили и здраве“.
 13. Уверете се, че в заявката не попадат отрицателни твърдения. Например „Искам да се оженя на всяка цена“. Помислете, че цялата фраза ще се сбъдне.
 14. Неуместно е да се използват глаголите „трябва“ или „ще“. Те приличат по-скоро на заповед или обещание, отколкото на заветна мечта.
 15. Не използвайте израза „поне“. Например „Поне кола на Хонда“. Поискайте това, което искате, а не само какво. Но в същото време не бъдете взискателни и категорични.
 16. Познайте какво идва от сърцето, а не какво е „необходимо“ по някаква причина.
 17. Не можете да желаете лоши други. Не забравяйте за закона за бумеранга: това, което изстреляте във Вселената, ще ви се върне. Затова нека всички ваши обещания бъдат любезни и леки.
 18. По-добре не искайте пари, просто познайте за какво ще ги похарчите.
 19. Заредете желанието с добра енергия. Усмихвайте се и останете позитивни.
 20. И основното е да вярвате, че всичко, което пожелаете, ще се сбъдне.

Списък с желания за Нова година


Не всички хора имат мечти. Често можете да намерите такива хора, които казват, че имат всичко. Може би вие сте един от тях. След това опитайте да намерите нещо в следния списък, което би ви интересувало:

 1. Направете пътуване до …
 2. Всеки ден се събуждайте и заспивайте до любимия човек и говорете с него за любовта.
 3. Намери любовта си.
 4. Създайте силно семейство.
 5. Да има домашен любимец.
 6. Санирайте апартамента.
 7. Купете къща и се преместете в нея.
 8. Отидете на почивка с приятели и се забавлявайте.
 9. Влезте в университета за желаната специалност.
 10. Започнете собствен бизнес и го направете успешен.
 11. Започнете да ходите на фитнес и да влезете във форма.
 12. Отървете се от лошите навици (пушене, алкохол, сладкиши).
 13. Преодолейте страха (височини, публично говорене и т.н.).
 14. Отървете се от комплекса (малоценност, жертва и т.н.).
 15. Сменете работата и се наслаждавайте на това, което правите.
 16. Научете се да готвите вкусно.
 17. Купете нова кола.
 18. Научете се да снимате.
 19. Отидете на романтично пътуване.
 20. Заведете хлапето в Дисниленд.
 21. Да напиша роман.
 22. Да участва във филма.
 23. Отидете на романтично пътуване.
 24. Запознайте се с изгрева или поръчка край океана.
 25. Скочи от парашута.
 26. Да науча английски.
 27. Покорете планински връх.
 28. Отървете се от някаква болест.
 29. Посетете фестивала.
 30. Стигнете до концерта на любимия си изпълнител.

Какви желания е по-добре да не се правят преди Нова година

Нова година е вълшебно време, когато се случват чудеса и има място за приказка. Но няма място за негодувание, завист, вражда и зли намерения. Освободете се от обидите и простете на онези, които ви нараняват. Можете да познаете всичко, но има неща, които е по-добре да не правите:

 • Не правете проблеми на другите, за да не се обърне всичко срещу вас.
 • Не използвайте любовни магии. Заклинанията за любов с намерение да разделят двойка са особено забранени.
 • Не искайте нещо нереално. Например Вселената няма да възкреси човек. Искането за това е грешно.
 • Желанието да получите много пари. Вместо това е по-добре да помислите за повишение или нещо, за което да харчите пари.

Колко време ви трябва, за да си пожелаете Нова година

По традиция е прието мечтите да се пускат във Вселената в полунощ, докато камбаните бият. Това е вълшебно време, когато една година се сменя с друга. За тези 12 секунди концентрацията на магия преминава през покрива. Но има и други опции, когато можете да озвучите това, което искате, така че определено да се сбъдне.

Помогнете да сбъднете мечтите си преди новогодишните празници. Спомняте ли си как децата пишат писмо до Дядо Коледа много преди празника? Така че седнете и напишете списък с всичко, което искате.

Не се обезсърчавайте, ако не сте успели да направите желанието си през нощта на 31 декември срещу 1 януари. През старата Нова година ще има възможност да помолите Вселената да изпълни заветна мечта.

Пожелание за Нова година 2022 под курантите


Как да си пожелая Нова година, за да я сбъдна? Следвайте тези препоръки:

 1. Запишете желанието си на лист хартия.
 2. Вземете чаша и завържете лист хартия на стъблото му.
 3. Качете се на стола и скочете от него по време на последния удар на камбаните.
 4. Откачете лист хартия с пожелание от стъклото и го поставете в малка бутилка. Напълнете лист хартия с шампанско. Затворете бутилката и я съхранявайте, докато мечтата ви се сбъдне.
 5. Изсипете напитката в мивката с думите: „Това, което ми дойде, нека остане и ми донесе радост“.

Други популярни начини:

 1. Пригответе 12 грозде и 12 кратки пожелания. С първото натискане на часовника трябва да произнесете това, което искате да получите, и да ядете грозде. И така 12 пъти. Основното нещо е да направите всичко бързо, за да сте навреме.
 2. Веднага щом часовникът започне да отбива 12, качете се на стол и си представете сбъдната мечта. След като часовникът удари, скочете от стола си и продължете да маркирате.
 3. С първия удар запалете искри и кажете какво искате. Изчакайте, докато огънят изгори, но не изхвърляйте пръчката, запазете я, докато мечтата се сбъдне.
 4. С поразителните камбани запалете свещ и кажете какво искате. Не бързайте да духате пламъка, оставете свещта да гори.
 5. В полунощ отидете на балкона или двора и, гледайки към небето, разкажете на Вселената за мечтата си.

Бъдете благодарни и доброжелателни, тогава със сигурност ще се случи чудо.

Начини за отправяне на пожелания в навечерието на Нова година

За да сбъднете желанието си, има много различни начини:

 1. С лист хартия и шампанско. Най-популярният начин. Напишете сън на лист хартия, изгорете го в полунощ и хвърлете пепелта в чаша и изпийте шампанско до дъното. Важно е да имате време да направите всичко това, докато часовникът бие 12 пъти.
 2. С шампанско и фризер. Вземете бутилка шампанско. Напишете на лист хартия какво искате, поставете листче в бутилка, затворете го и го изпратете във фризера. Не вадете бутилката, докато желанието ви се сбъдне.
 3. С играчка за коледно дърво. Опция 1.Купете нова коледна топка. Напишете какво искате на лист хартия. Внимателно пъхнете бележката вътре в топката и я закачете на дървото. Всеки ден, докато коледното дърво не бъде демонтирано, вземете тази топка в ръце и помислете за мечтата си. След празника поставете балона отделно от останалите играчки. Вариант 2. Когато премахвате коледното дърво, дръжте в ръцете си последната играчка за коледно дърво. Опитайте се да направите възможно най-ясно, че мечтата се е сбъднала.
 4. С хоровод. Пожелайте си с кръгъл танц с гости около дървото. Докато танцувате, помислете за желанието. Колкото повече хора участват в това, толкова по-добре.
 5. С червена свещ. Когато часовникът започне да бие, запалете свещ и мислено кажете какво искате. Не гасете свещта. Ако то се разтопи напълно преди края на тържеството, тогава желанието ще се сбъдне тази година.
 6. Съобщение от Вселената. Купете китайски фенери предварително. Напишете им пожелания и ги пуснете в небето в навечерието на Нова година.
 7. С фойерверки. Завържете бележка на желание за фойерверките. Запалете фойерверките и докато експлодира, помислете за желанието.
 8. С грахово зърно пипер. Ако успеете да дъвчете зърна пипер в полунощ, докато си пожелаете, то скоро ще се сбъдне.
 9. С мандарини. Обелете мандарината предварително и я изядете преди да удари часовникът. Мечтата ще се сбъдне, ако в мандарината има поне една кост. Костта трябва да се дъвче. Колкото повече семена има, толкова по-скоро желанието ще се сбъдне.
 10. Със сок. Можете да си направите желание под камбанките, като пиете сок. Препоръчително е напитката да е от вашето собствено приготвяне.

Как да сбъдна едно желание за 1 ден или нощ

Как да си направя желание правилно, за да се сбъдне бързо? За най-нетърпеливите това са препоръките:

 1. Пожелайте през нощта, когато ударите камбани, под елхата.
 2. Формулирайте ясно.
 3. Думите на благодарност са най-доброто ръководство за осъществяване на мечтите. Не забравяйте да благодарите на Вселената.
 4. Закачете картината, която ще илюстрира съня, на видно място, за да можете постоянно да мислите за него.

Пожелания на децата за Нова година


Научете детето си да прави желания правилно от детството. Напишете предварително писмо за Дядо Коледа заедно. Научете се да не се спирате на материала. Нека всички мечти са добри и светли. Научете да правите тези желания, които могат да бъдат изпълнени, например да станете принцеса или фея не е подходящо желание. С помощта на родителите детето бързо разбира как да си пожелае.

Можете да проектирате мечтите на бебето си така:

 1. Вземете малък сандък. Завържете връв към него, за да можете да го окачите на дървото. Напишете мечтата на детето на лист хартия, поставете листчето в кутията и закачете кутията на елхата.
 2. Вземете хартия за ватман и боя. Помолете детето си да нарисува това, за което мечтае. В навечерието на Нова година оставете хлапето да разгледа рисунката и да сбъдне мечтите си.
 3. Дайте на детето си лист хартия и химикал. Напишете писмо до Дядо Коледа заедно. Сгънете писмото в плик и го подпишете. Обещайте да изпратите писмото по пощата.

Комични желания за Нова година 2022

За да направите вашата празнична нощ още по-забавна, подгответе се предварително. Напишете комични желания върху стикерите и ги поставете в шапката си. Дайте на всеки от присъстващите да извади лист хартия и да им даде глас:

 • Искам да видя корема под топката си.
 • Искам да пътувам от хладилника до дивана и обратно.
 • Искам да се науча как да летя с метла.
 • Искам да коленича и да говоря за греховете си.
 • Искам да продам сладки на минувачите от парчето.
 • Искам да тичам на четири крака, казвайки „Аз съм в резервоара“.
 • Искам срамежливо и срамежливо да си призная любовта.
 • Искам да направя на всички масаж на краката.
 • Гладен и жаден съм като домашен любимец.
 • Искам да призная, че съм сладкодумна дебела буза.
 • Искам да ям цял лимон със сол и черен пипер.
 • Искам да направя пътека от брашно и да я подуша.
 • Искам да кажа: "Я, да, гледач, май фюрер!"

Това е просто забавна игра, не е нужно да правите нищо. Предупредете гостите да не приемат сериозно написаното от вас.

Прегледите на тези, които имат новогодишните желания се сбъдват


Ако не мислите за нещо неосъществимо и правилно формулирате желание, то със сигурност ще се сбъдне. Приемете отговорно процеса на догадки. За много хора желанията, направени на Нова година, бяха въплътени в реалността.

Например Мария искаше да замине в чужбина, но финансовото й състояние остави много да се желае. Момичето не беше сигурно, че желанието й ще се сбъдне. Но тя по чудо спечели билети за двама до Турция.

Има и други отзиви:

Светлана мечтаеше да има бебе. Три години тя не можеше да забременее. На Нова година тя, заедно със съпруга си, заченаха раждането на първото им дете. Два месеца по-късно тя направи тест и видя две ивици.

Желанията не винаги се изпълняват бързо, понякога се налага да правите планове няколко поредни години.

Например, Олег наистина искаше собствен дом. Но той не искаше да получи ипотека. Две години по-късно той се жени и родителите дават на младоженците апартамент за сватбата.

Със сигурност във вашата среда има и хора, които са решили в новогодишната нощ и това се е сбъднало.

Идването на Нова година се очаква както от деца, така и от възрастни. Това е специално време, когато приказките и чудесата се сближават, време, когато всичко е възможно. Не забравяйте, че да мечтаете за нещо неосъществимо е безсмислено упражнение. По-добре е да измислите нещо истинско, за да се сбъдне със сигурност.

Сега знаете много начини да си пожелаете Нова година 2022, така че не пропускайте момента. Ако искате да реализирате желанието си с цялата си душа, тогава Вселената определено ще ви помогне. Докато не се сбъдне, не стойте без работа: работете върху себе си, полагайте усилия и се стремете към целите си. Тогава вероятността да получите това, което искате, ще стане още по-близка.

Интересни статии...