Хороскоп за 2022 г. Тигър жена и мъж

Хороскопът за Тигъра за 2022 г. показва, че идва най-хубавият час на собственика на годината. И мъжете, и жените ще се чувстват най-добре. Всичко замислено ще бъде изпълнено, сякаш имат вълшебна пръчка. А съвместимостта с други знаци на зодиака ще бъде проста и ясна.

Тигрови черти

Забързани във вземането на решения и с отлична реакция, представителите на този източен хороскоп обичат да поемат рискове. Съперничеството е в кръвта им. В състезанието за любовта си те стават големи любовници. А способността да маскирате желязната си воля с нежни маниери привлича противоположния пол.

Те знаят как гордо да защитават своето Аз и никога няма да се поддадат на манипулация. Непредсказуемостта в техните действия прави живота им интересен, но забързан. Те също не търпят ограничения на свободата си, както не търпят контрол върху дейността си.

Щедрите тигри знаят как да правят красиви дела, което привлича вниманието на другите. Но в същото време с неразумната си агресия те плашат хората, които са до тях.

Какво очаква Тигъра през 2022г

Фантастичен късмет, изповед в работата, щастие в любовта и много други очаква собственика на годината през 2022 година. Безпрецедентният успех в професионалния живот на тази зодия ще бъде видим за всички наоколо. Нови проекти, кариерно развитие, разширяване на собствения им бизнес - всичко това очаква Тигрите.

Въпреки това, на това ниво на късмет, не трябва да се забравя за завистливи хора, които, за съжаление, ще се увеличат и има възможност за лоши атаки срещу представителите на този знак.

Съдбоносната година ще зададе траекторията на движение за следващите години. И тук трябва да обърнете внимание на желанията си и да не губите енергията си. Трябва също да следите разходите си.

Те ще бъдат по-високи от предишните години и могат да доведат до малък финансов колапс. Ако поискат заем, струва си ясно да разберат дали парите ще бъдат върнати, в противен случай съществува риск от сбогуване с тях завинаги.

В любовта също се очакват стабилност или ярки изблици на положителни емоции. Двойките ще се радват взаимно с нови романтични изненади, а необвързаните ще могат да намерят своята сродна душа от лятото до пролетта.

Астро прогноза за Тигъра

Движението нагоре на това животно от китайския календар е просто гарантирано. Тези мъже няма да имат препятствия по пътя към целта си. Всички желания ще бъдат уважени. И няма значение дали собственикът на годината ще постигне всичко с партньор или сам. Успехът е гарантиран.

Инициативата от Тигъра ще бъде възнаградена чрез създаване на нови бизнес споразумения или разширяване на вашия собствен бизнес. Финансите ще текат стабилно. Но има шанс да похарчите чиста сума през лятото. Най-вероятно парите ще бъдат похарчени за почивка в чужбина. И не бива да съжалявате за такава загуба, защото новите емоции ще донесат положителен ефект за по-късен живот.

Сериозните мъжки тигри, които са в настроение за дългосрочни връзки, най-накрая ще могат да направят предложение за брак и да чуят „Да“ в замяна. Самотните момчета ще срещнат момиче, което ще промени техния мироглед. Е, съпрузите в семействата ще станат още по-идеални.

Астро прогноза за жената Тигър

Тигриците ще се чувстват като кралици тази година. Обкръжението им ще се възхищава на красотата и величието на тези дами.

Не носете обаче корона. В крайна сметка може да се свали толкова бързо, колкото се сложи. Затова трябва да уважавате феновете си и да не се възползвате от чувствата им.

Всичко ще върви добре в работата. Новите проекти или добре изпълнените задачи ще доведат до повишение в кариерата. Успехът ще бъде оценен от приятели, които винаги ще бъдат там. Затова си струва да споделите радостта с близките си.И те са доволни и Тигриците ще изпитват възхищение от своя човек.

Но си струва да следите здравето си. През пролетта може би хроничните заболявания ще напомнят за себе си. Не отлагайте ходенето на лекар. По-добре е да спрете всяка болест в началния етап.

Любовен хороскоп

Много мисли за любов ще се роят в главите на Тигрите. Тази година ще бъде запомнена от тях с факта, че ще могат да преосмислят грешките си в романтични отношения, направени по-рано, и да не ги повтарят в бъдеще:

 1. Свободните представители на този хороскоп ще привлекат противоположния пол с магнит. И тогава всичко ще зависи от самите Тигри. Ако искат сериозна връзка, тогава ще успеят възможно най-добре. Е, ако все пак искат да се разходят, ще има много романтични срещи.
 2. Тези Тигри, които вече са в двойка, но все още не са узаконили връзката, ще могат да направят това през своята година. Това ще бъде чудесен сценарий.
 3. Представителите на семейството ще могат напълно да се потопят в семейния живот и да зарадват още повече своите близки.

Финансов хороскоп

Тази година ще бъде парична. Има всички шансове да увеличите бюджета си. Разбира се, не можете без разходи. Но не бройте всяка стотинка.

Силната финансова позиция не е причина да раздавате пари наляво и надясно. Съществува вероятност парите да не бъдат върнати. Следователно си струва ясно да се разбере кой и колко може да бъде даден назаем.

И най-хубавото е, че късметът във финансовия сектор ще преследва тигрите цяла година. Можете дори да отидете и да си купите лотариен билет. Шансовете за победа са големи.

Бизнес хороскоп

Ефективните и мотивирани Тигри тази година ще се усмихват с широка усмивка и ще предоставят все повече възможности за превръщане на техните бизнес цели в реалност. Авторитетът в очите на шефовете ще се повиши и ще има повишение нагоре по кариерата.

А Тигрите, които имат собствено предприятие, ще могат да го разширят още повече и да сключат нови партньорства.

Човек трябва само внимателно да наблюдава завистливите хора наоколо. Ще има много от тях. И всеки ще се стреми да развали успеха заради завистта.

Хороскоп за пътуване

Прогнозата на Astro казва, че тази година Тигрите не трябва да пестят пари за ваканциите си. Цялата година можете да си почивате точно както те искат. Клубове, караоке, отдих в страната или в добър ресторант - всичко това ще донесе лудо удоволствие.

Но през лятото или есента си струва да отидете на почивка в екзотични страни, за да разширите кръгозора си и да научите културата на други страни. Няма от какво да се страхувате. Всичко ще върви, както те сами са се досетили.

Хороскоп за здраве и красота

Собственикът на годината няма да се чувства зле в собствената си година. Успехът във всички сфери на живота ще увеличи емоционалния ви заряд. А това от своя страна ще доведе до подобряване на благосъстоянието.

Възможни са прояви на дългогодишни заболявания, но ако се обърнете навреме към специалист, тогава всичко ще мине без усложнения. И след една година вече няма да си спомням това.

Красотата на Тигрите ще бъде както външна, така и вътрешна. И астролозите съветват да не се променя нищо. В крайна сметка това, което вече е идеално, не може да се направи по-добре. Но можете да го развалите.

Съвместимост на тигрите с други зодии

Характерните черти на това животно според китайския календар са много близки до всички останали знаци на зодиака. Разбира се, има и несъвместими възгледи за живота. Но това не означава, че те са категорично несъвместими.

Хората, родени годишно, ще имат много добра съвместимост с Тигъра:

 1. Драконът е благоразумен и внимателен. Именно тези качества липсват на Тигъра. Следователно този съюз ще бъде полезен и за двамата и може да съществува много дълго време.
 2. Конят ще може да задоволи страстите на Тигъра, като същевременно запази своята независимост. Доста силен и траен семеен съюз.
 3. Кучето ще споделя същите идеи като Тигъра. Заедно те ще отидат към целта. Не бива да се очакват кавги и скандали от тях.

Следните животни според китайския хороскоп имат средна съвместимост с Тигъра:

 1. Ако Плъхът дава свобода на Тигъра в рисковите си действия и той от своя страна няма да използва добротата на този гризач, тогава този съюз може да стане доста добър.
 2. Двама тигри не могат да създадат семейство. Първоначалната им страст ще прерасне в разборки и ревност. Но в приятелството и бизнеса те ще могат да намерят общ език.
 3. Козелът може да бъде добър бизнес партньор. Но само ако тя ще поеме всички идеи и Тигърът ще ги реализира.
 4. Петелът е горда птица и му е трудно да се разбира с суетния Тигър. Следователно обединението е възможно само по приятелски начин.
 5. Глиганът добре разбира Тигъра. Но последният от своя страна не иска да слуша силно Свинята. Следователно те имат средна съвместимост във всички области на живота.

Следните зодии според източния календар имат много ниска съвместимост с Тигъра:

 1. Бикът е толкова силна личност, че Тигърът или се страхува от него, или го мрази. Връзките няма да се получат, защото собственикът на годината не обича някой, който е по-добър от себе си.
 2. Заекът винаги ще може да отговори остро на Тигъра на атаките му. И е ясно, че Тигърът не го харесва много. Връзките са напрегнати и няма да доведат до нищо добро.
 3. Змията и Тигърът никога няма да могат да постигнат споразумение за каквото и да било. Те не се чуват и не се слушат.
 4. Маймуната, колкото и да се опитва да съблазни Тигъра, винаги губи. И това е добре, защото ако се съберат, ще е ад за двамата.

Известни хора, родени в годината на Тигъра

Лидер и бунтар едновременно, Тигърът е способен да предизвиква уважение и отвращение към себе си. Вярно ли е, можете да разгледате известни хора, родени тази година, и да си направите заключения:

 • Алишер Моргенштерн - известен руски блогър и рапър;
 • Виктор Цой - известен руски певец;
 • Александър Ревва - известен руски актьор, комик, певец;
 • Лейди Гага е известна американска певица;
 • Роза Сябитова е известна руска телевизионна водеща, сватовник на Русия.

Препоръки за тигър за 2022 г.

Прекрасна година ще покаже на собственика на годината всички възможности, на които е способен Тигърът. Понякога изглежда, че той има вълшебна лампа, която изпълнява всички желания. Но просто трябва да помислите внимателно за тях, за да не ги харчите всички за ненужни неща.

Прочетете също:

 • Година 2022 на кое животно според славянския календар
 • Нова 2022 - Година на Черния воден тигър
 • Хороскоп за 2022 г. според зодиите и годината на раждане

Интересни статии...