Поздравления за старата Нова година 2022 в проза, със свои думи

В Русия и на територията на постсъветското пространство традицията за празнуване на старата Нова година и гадания с кнедли се е утвърдила отдавна. Това е както почит към паметта на предците, които са живели по стария календар - юлианския календар, така и изконния руски ентусиазъм за празниците, както и надеждата, че като повярва в чудо, със сигурност ще се сбъдне. Нашето призвание е да ви помогнем да намерите правилните думи за вашия скъп човек.Приготвили сме ви поздрави за старата Нова година, стоплящи душата.

Красиви общи поздравления

Скъпа стара Нова година! Дайте ни низ от усмивки и ни обсипете с огромно, огромно щастие! Ние, хората, сме склонни да мечтаем за великото и невъзможното, а след това цял живот да бъдем разочаровани от неизпълнени желания. Така че нека нашите мечти винаги отговарят на нашите възможности. Тогава стъпка по стъпка дори няма да забележим как ще създадем нашето малко щастие около нас!

Нека само хубави спомени дойдат с нас в навечерието на настъпването на старата Нова година и старите оплаквания ще си отидат завинаги. Нека дамският късмет винаги ви придружава, като ви помага да реализирате плановете си. Така че любовта и разбирателството винаги царуват във всеки дом. Щастие и доброта за вашия дом!

Скъпи приятели, дами и господа! Поздравявам всички вас с любимия и прекрасен празник на старата Нова година. Пожелавам на всички ни много търпение, взаимно разбиране и подкрепа. Така че всичко старо да остане в миналото, а новото със сигурност го надминава. Пожелавам на всички ни голям успех и силна любов!

Стара Нова година е съкровище от мистерии и чудеса. Вярва се, че желанията, направени тази нощ, определено ще се сбъднат - ако идват от отворено сърце, чиста душа. Наистина искам всички да се разболеят, да се оправят, хората в неравностойно положение ще намерят своя дом, обичащите сърцата със сигурност ще намерете се. Щастие и благодат за вас на този празник!

Нека старата Нова година се стовари върху вас с център щастие, тон любов, няколко торбички с успех и половин килограм здраве. Нека щастието винаги да те намира и никога да не си тръгва. И през новата година всичко, което ще направите, е да блестите от удоволствие. Весели празници!

Старата Нова година дава възможност да въплъти всичко, което не е било възможно да се направи на 1 януари - да се събере със стари приятели и другари заедно, да отиде на мястото, където той се е стремял да стигне толкова дълго. Нека всички цели и стремежи да бъдат постигнати и амбициите да дадат сила за извършване на нови подвизи!

Честит стар поздрав за Нова година за мъж

Старата година си отива, а Нова година идва скоро, чукай на вратата. Искам, възлюбени, да имате цяла планина от успех, здраве, винаги бъдете на върха! Пожелавам ви да постигнете тези цели и да изпълните тези планове, които сте искали да осъществите. Така че животът е пълен само с ярки цветове. Приятен празник!

Честита стара Нова година, миличка! Иска ми се пътят ви към целта да е бил ясен и никога да не се отклонявате от маршрута. И стъпка по стъпка се приближихте към нейното изпълнение. Вярвам, че можете да постигнете всичко - във вашето семейство, на работа и в живота. Желая ви сила и постоянство!

Скъпи мой човече, пожелавам ти през старата Нова година да нажежиш огъня на любовта, да направиш живота ни по-щастлив. Силни като Богоявленски слани, здраве, светли като новогодишни улици, късмет! И така, че традицията за постигане на успех винаги да бъде уважавана от вас!

Поздравявам те за старата Нова година! Пожелавам ти да обичаш - още по-силна, да бъдеш в себе си - още по-уверена, да бъдеш до мен - щастлива! Пожелавам новите пътища, водещи до късмет и нови победи, да бъдат не по-лоши от старите. Отново весели празници!

Любими мои, поздравявам ви с празника на старата Нова година! Нека вашите стари успехи избледняват над вашите постижения през новата година.И ще има повече възможности от всякога да осъществим планираното. Искам Дядо Коледа да ви изпрати най-необходимия подарък - здраве, сила, успех. И ще те стопля с любовта и нежността си.

Поздравявам те, скъпа моя, с празника на старата Нова година, която чука на вратата ни за втори път от една година, носейки море от радост и удоволствие. Пожелавам ви да бъдете толкова мили и отзивчиви към всички около вас, за да бъдете щастливи и да дарявате щастие с другите! Постижения, радостни събития, така че всичко да върви по начина, по който се нуждаете. Весели празници!

Поздравления за жена със собствени думи

Поздравявам моята прекрасна и красива жена с празника на старата Нова година. Пожелавам на такава прекрасна домакиня да събере заедно на една маса всички роднини и приятели, да посрещне годината с надежда за най-доброто, с чувство на доброта. И нека всички минали преживявания отлетят като снежна вихрушка в миналото. Новата година ще донесе много хубави моменти, женско щастие и така неочакваните поводи само моля!

В момента на настъпването на старата Нова година, за да бъде сърцето винаги отворено и чисто, като кристал, а мечтите и приключенията се сбъдват. Честит празник, скъпа!

Предстои празникът и е време да оставим всичко старо и ненужно в миналото, да се стремим да отговорим на бъдещите стремежи и възможности. Искам да бъдете себе си, същия вид, привързан и съпричастен, но винаги вдъхновен за нещо по-висше - любов и творчество.

Нека старата Нова година ви озари с щастие, обърнете тази страница на живота и започнете нова - с любов, успех, късмет. Пожелавам ви да останете същите като сега: очарователна, разкошна, изумителна и винаги първата, много креативна натура!

В този прекрасен момент си пожелавам най-добрата ми съпруга да е имала всичко вкъщи и да стане още по-добре. Иска ми се щастието да ви заобикаля всяка минута и сърцето ви да бие по-често от всякога в прилив на страст и любов. За такава красавица като вас всичко ще се получи добре тази година, нека годината бъде пълна с интересни събития, живи емоции!

Стари новогодишни пожелания за приятели и колеги

Мислех, че този, който е оцелял, е успял. Оказа се обаче, че старата Нова година тепърва предстои. Сега ще се види кой е истински приятел и в беда няма да се откаже - той е обект на тиган Оливие, цяла кутия шампанско, а бонбоните и портокалът няма да пропукат стомаха ви! Знам, сигурен съм, че ще можете да влезете в Нова година с чувство на щастие, просперитет и любов, винаги надявайки се само на най-доброто.

Поздравявам скъпи приятели за старата Нова година и искрено желая да изхвърля всички оплаквания и неуспехи през прозореца. Искам не само рафтове и чекмеджета, но и глави да станат чисти, а любовта, уважението, приятелската помощ и взаимопомощта винаги да се извисяват в къщата и душата!

Всички вие, приятели, със старата Нова година. По традиция ви напомням, че трябва да си пожелаете под камбанките, да хвърлите чаша или две шампанско и така искрено да повярвате в чудо, че дори Дядо Коледа ще бъде зашеметен и лично ще ви изпрати подаръци! За да имате късмет през цялата година, а влакът, стигащ до спирката на успеха, винаги е пътувал само по права линия!

Моите приятели! Дори и да не успяваме често да се събираме, но в този час, когато се съберем, ви пожелавам да напуснете стария си бизнес и да започнете да обръщате нещо ново. Точно сега погребете всички трудности и неуспехи с лопати, така че самият Дядо Коледа да изтрие носа на всичките ви завистници със своята магия и да не забравя за вас! Не кисели, винаги бъдете весели по дух и силни по тялото. Весели празници!

Кратки поздравления в проза!

Поздрави за празника! Нека изминалата година да бъде запомнена само с най-добрите спомени, а новата със сигурност ще бъде в пъти по-добра.

Честита Нова Година. Щастие и успех, успех, постижения, не само морално, но и кариерно израстване. Така че всичко, което се променя, със сигурност ще се подобри!

Весели празници! Мир на вашия дом, просперитет, уважение, много, много здраве и отворена, чиста любов.

Искрено ви поздравявам за прекрасния празник на старата Нова година и нека спомените ви бъдат добри само през новата година, връзките - истински, големи пари. Пожелавам ви много енергия, за да постигнете целите си!

На този празник ви поздравявам и ви пожелавам изключителни постижения, внезапни чудеса, огромни пари, семейно щастие, светло бъдеще, самочувствие и надеждно, силно семейство.

Пожелавам на този ден истински новогодишни чудеса и шеметни случки.Май тази година да бъде придружена само от просперитет, удоволствие, мир, доброта и честност - по света и във вашия дом.

Всичко, за което сте мечтали през цялата минала година, ще започне да се сбъдва днес на този празник. Светлина и добро ще почукат на вратата на душата, а радостта и любовта ще озарят дома ви.

Иска ми се през изминалата година да останат всички неприятности и проблеми, но всичко добро ще остане с вас и ще бъде ярко напомняне, че животът дава щастие и любов на тези, които го постигат. С най-добри пожелания, Весели празници!

Надяваме се, че поздравленията за старата Нова година се влюбиха в семейството и приятелите ви и те със сигурност се усмихнаха, защото им прочетете това от сърце!

Интересни статии...