Гадаене за Нова 2022 година за богатство и пари

Дните на новогодишните тържества са не само ярки и красиви подаръци, но и вълшебни моменти от вдъхновението на небето. По време на тези тържества е обичайно да се отправят желания и дори да се погледне в бъдещето за момент. Също така в наши дни хората могат да поискат нещо значително, например за подобряване на финансовото им състояние. Новогодишното гадаене за богатство през този период е особено популярно, защото хората вярват, а човешката вяра понякога прави чудеса.

Изберете паричен ритуал:

 • много просто гадаене;
 • прогнози за банкноти и монети;
 • гадатели на предмети от бита;
 • Новогодишно гадаене в годината на Тигъра.

Просто, но истинско гадаене

Фразата „Новогодишно гадаене“, разбира се, не ви задължава да ги изпълнявате точно тази нощ. Времето на чудесата продължава от нощта на 31 декември до деня на Кръщението на Рус, през януари. През този период можете да зададете въпрос на небето и да получите отговор на него.

Леден ритуал

Водата е проводник между този и непознатия за нас свят. Може както да навреди на човек, така и да го прочисти. Най-добре е да използвате вода след осветление в църквата.

Трябва да поставите в малка чиния, скъпоценен пръстен с камък. Налейте вода така, че да покрива перфектно продукта, но не повече. Поставете съдовете на балкона в полунощ през нощта на 31 декември срещу 1 януари. В шест часа сутринта вече можете да влезете. Ако водата се е превърнала в лед, тогава годината ще бъде успешна в парично изражение, но ако течността не е замръзнала, тогава няма къде да очакваме богатство.

Има още една интерпретация - това новогодишно гадаене ще донесе печалба, ако ледът е неравен, надигащ се.

Със свещ

Докато всички празнуват Нова година, трябва да се пенсионирате. Съберете вода в купа, запалете църковна свещ. Необходимо е да обърнете свещта над купата и да наблюдавате как капе восъкът. Моделите се интерпретират по следния начин:

 • само плаки, разпръснати по повърхността - не се очаква печалба;
 • капки, събрани на куп - годината ще бъде богата;
 • венец - омагьосан кръг, катерично колело, правите нещо нередно, може би трябва да смените работата си, тогава ще се появят пари;
 • зигзагове, неравности - тази година ви очаква много работа.

Новогодишно гадаене с монети и банкноти

С монети, вариант 1

За да извършите ритуала, трябва да вземете 7 малки монети. Под камбанките сложете чаша шампанско на пода, застанете наблизо и нарисувайте кръг с тебешир, с вас и чашата в центъра. Под камбаните трябва (от изправено положение) да хвърлите една монета в чашата, ако повечето от тях потънат на дъното с мехурчета, тогава годината ще бъде богата. Равномерен, спокоен хит означава, че годината няма да донесе богатство.

С монети, опция 2

В навечерието на Нова година, в полунощ, докато камбанките са поразителни, налейте вода в литров буркан, хвърлете 13 монети в него. Затворете буркана с капак, разклатете го добре и изчакайте, докато всички монети лежат на дъното. Ако повечето от тях са глави, годината ще бъде печеливша, а ако са глави, тогава обратното - има опасност от загуби.

За шепа монети

Това гадаене е като игра на зарове. Трябва да вземете шепа монети, да ги разклатите добре в юмрук и да ги хвърлите на чиста маса, поставена в новогодишната нощ с бяла покривка. Ако мнозинството излезе на главата, ще имате богата година, ако опашките - не. Ако парите се търкалят заедно с предимство и спрат така, тогава ви очакват разходи и несигурност. Ако парите се търкалят по ръб и паднат на пода, очаквайте фалит.

Със сметки

В навечерието на Нова година или Бъдни вечер е необходимо да свиете няколко банкноти от различни номинали в епруветка. Поставете всички под възглавницата, като разбърквате заедно. Преди да си легнете, пожелайте богатство през следващата година. На сутринта, без да отваряте очи, извадете първата сметка. Ако деноминацията е голяма, тогава годината ще бъде печеливша.Малка деноминация няма да донесе богатство през следващата година.

Същото може да се направи и с карти: подложете тесте карти под възглавницата, разбъркайте. На сутринта извадете първата карта, ако попаднете на голяма карта, след това изчакайте печалба, малка ще предскаже обратното.

Домакинско гадаене през Нова година за богатство

Набиране на пари за дълго време

За да направите годината печеливша, в навечерието на Нова година трябва да зашиете монета в подгъва на дрехите си. Разходката с тези пари отнема седем дни. По този начин можете да привлечете пари през новата година.

Ритуал с метли

За да имате пари в къщата си през цялата година, в полунощ, застанете в центъра на празна стая в една нощница. Дръжте шепа жълти монети в юмрука си. След като обиколите три пъти около вас, хвърлете монети, те трябва да се разпръснат из стаята. С нова метла трябва да пометете всички монети в югоизточната част на стаята. Съберете монетите в червен плат, завържете ги с червен конец и скрийте чантата, също в югоизточния сектор на която и да е друга стая, до следващата Нова година, само за да не може никой да ги види. Ако направите всичко както трябва, печалбата определено ще бъде във вашия дом.

Под звъненето на часовника

Напишете Wealth 2022 на лист хартия за тетрадка. Запалете го до камбанките. Ако листът има време да изгори, докато часовникът бие, вие имате гарантирано богатство. Ако не, тогава годината ще бъде нормална.

Фасулът предсказва богатство

За това гадаене ще ви трябва един килограм червен боб. И ястието. Три варианта за новогодишно гадаене са описани по-долу.

 1. Пожелайте си пари, вземете шепа боб, след това го поставете на масата. Ако числото е четно, желанието ще се сбъдне.
 2. Вземете шепа боб и ги поставете на масата. Ако откриете две абсолютно еднакви зърна, следващата година ще бъде богата.
 3. Вземете точно толкова зърна, колкото сте, без да ги броите, разделете ги на три купчини. Вземете по три зърна от всяка купчина и ги поставете пред себе си. Разделете купчината наполовина, без да гледате. Ако имате четен брой зърна под дясната си ръка, тогава в рамките на една година се очаква да реализирате печалба.

Гадаене на пари за годината на тигъра - 2022

Тигърът е умен и пресметлив звяр. Той няма безмислено да разпилява своите съкровища, които намира навсякъде, където е възможно. Затова Тигърът много уважава хората, които защитават богатството си и не го прахосват. Едно от гаданията, благодарение на което ще бъде възможно да се провери как ще станат нещата с финансите през 2022 г., е следното.

Вземете три сребърни монети от всякакви деноминации и ги сложете в портфейла си. Носете монети в портфейла си за три дни. След това ги извадете, без да гледате, разклатете ги в затворени длани, сложете ги на масата. Задайте въпрос за финансите в ума си и вижте от коя страна са изправени:

 • две монети "орел" отгоре - годината ще бъде успешна, но ще трябва да полагате усилия за материално благосъстояние;
 • две монети с главата надолу "опашки" - за съжаление всичко, което купите тази година, ще бъде пропиляно също толкова бързо;
 • три монети „опашки“ - очаква ви година на суета и малки проблеми с парите, те постоянно ще липсват;
 • три монети са обърнати "орел" - Синият воден тигър ще ви зарадва много, подгответе джоба си по-широко - скоро ще се препълни с банкноти!

Интересни статии...