Най-забавните и необичайни празници през годината

Винаги има причина да се пие, основното е просто да се търси. И защо всъщност да го търсите, той самият ще ви намери. Мислите ли, че няма какво да празнувате след Коледа? Ти дълбоко грешиш в това. Винаги има причина да вдигнете чаша, дори ако дадена дата не е отбелязана в червено в календара. Но за да знаете за какво и кога да пиете, просто трябва внимателно да прегледате всички дати на следващата година. Да започнем по ред.

Необичайни празници

Януари

Януари, макар и един от най-студените месеци, но най-приятен, защото е 11 януари - световен ден "Благодаря"… На този ден всички трябва да бъдат много учтиви един към друг и да благодарят от чисто сърце дори за най-малкото действие.

Следва го 21 януари - празник на световните прегръдки… И ако някой ви прегърне на път за работа, не се обиждайте, това означава, че вече е започнал да ви поздравява за този празник. Въпреки това, лекарите силно препоръчват да се прегръщате и да показвате чувствата си един към друг.

Февруари

Януари се заменя с февруари, което означава, че въпреки силните студове, 17 февруари - Ден на добротата… Хората в този ден трябва да бъдат мили и да покажат своята искреност пред друг човек.

И разбира се, не забравяйте да поздравите половинките си за Свети Валентин!

Март

1 март - ден на котката… Ако имате котка или котка у дома, на този ден непременно трябва да поздравите мърморещия си приятел за празника и да изпиете чаша мляко с него.

Март също ще ни зарадва не само на 8 март, но и на математическото число на 14 март със своя не по-малко известен празник на пи - 3.1415926 … Може би някой не е добър в математиката, но все пак има причина да се каже единствената дума „Пи“ вместо тост.

април

Април започва със забавление на 1 април и продължава до 29 април с танци, защото тази дата означава световен ден на танца… Поздравления за всички танцьори и просто танцьори и вдигнете нашите очила в ритъма на музиката за тях.

И също този месец, или по-точно на 7 април, всеки уважаващ себе си потребител на рускоговорящия интернет трябва да отбележи с приятелите си като потребители Рожден ден на Рунет.На този ден през 94 г. зоната на домейна е официално регистрирана .ru

Може

През май не само пържим кебапчета на Деня на работниците и почитаме паметта на ветераните на 9 май. Но не забравяйте за ден на свободна практика, който се празнува на 14 май. Този празник на свободолюбивите работници датира от 2005 г., когато е основана една от първите борси на свободна практика.

Май е красив летен месец, който блондинките няма как да не обичат. 31 май е - вселенски празник на блондинкитенезависимо дали сте естествена руса, боядисана или руса под душа.

И на третата събота на май всички калмици от нашата страна празнуват ден обичани толкова скъпо от тях Калмик чай… Опитвали ли сте някога чай от калмик? Пропуснахме много.

юни

Ако цените истинското приятелство, тогава не се колебайте да поканите приятели в дома си на 9 юни и да направите парти, защото този ден е Ден на приятелството… На този ден е позволено да се прави всичко, но не и да се карат! На този ден имате страхотна причина да отидете на почивка с приятелите си.

11 юни - ден на бираря! Въпреки че има страни в света, в които бирата се приготвя много по-вкусна, това все още не е причина да не изпиете чаша руска бира с приятелите си на този ден.

Юли

Но тази дата вероятно ще се хареса на всички, защото 6 юли - целувка ден! На този ден просто трябва да се целунете: дори в парка на пейка, дори в самия регистър. И ако за този ден сте очертали и основното събитие в живота си - сватба, то сватбеният дворец любезно ще отвори вратите си за вас и ще подпечата вашия съюз за дълъг и съвместен живот. Също така, не забравяйте да заснемете това грандиозно събитие на снимката.

Септември

Август не ни разваля много с весели и необичайни празници, но идващата есен, напротив, ни най-малко не разваля очакването ни за празнични събития и дори ни дава възможност отново да се поздравим за необятността на виртуалния мрежа. 30 септември казваме светътИнтернет - "Честит рожден ден!".

Октомври

А на 2 октомври е грехота да не се налива чаша и да не се пие, защото този ден се счита следобеден празник… Затова пригответе лека закуска, обадете се на гостите си и се настанете на гостоприемната маса. Но просто вижте, не прекалявайте, защото на следващия ден, а именно 3 октомври, вече ще трябва да празнувате ден на отрезвяване… Ето защо, на този ден - нито капка алкохол!

Ноември

На 19 ноември не забравяйте да посетите тази институция няколко пъти, без която нито една къща, нито апартамент не могат. Ще се засмеете, но именно на този ден се празнува - тоалетен ден… Затова се запасете с тоалетна хартия и се насочете към барикадите!

Е, през декември сме отново всички заедно и ще очакваме най-познатия и скъп празник за всеки от нас - Нова година!

Забавлявайте се, смейте се, усмихвайте се и се поздравявайте за голямо разнообразие от забавни и необичайни празници - въпреки времето навън!

Интересни статии...