Как да подаря телефон за Нова година 2022? 20 оригинални начина!

Телефон като подарък за Нова година е страхотен сам по себе си. Но процесът на презентацията може да се превърне и в запомнящо се шоу. Предлагаме топ 20 опции за това как да представите красиво смартфон под коледно дърво, за да разнообразите празничния сценарий.

Поле на сънищата

По примера на блогъра Андронет, играйте с адресанта в „Полето на чудесата“. Поставете кутията на вашия смартфон в по-голяма кутия, например кутия за обувки. Предложете на адресата да откаже подаръка за N рубли. Вдигнете залозите си и дори бъдете готови да изтръскате пачка пари пред него. В края на пазарлъка „вижте какво има в черния куфар“.

Дреболия

Първоначално дайте на адресата някаква придружаваща дреболия - например калъф за телефон или изскачаща розетка. След известно време „запомнете“, че имате „още един малък подарък“ за него.

В онлайн магазина Case Place има 20 000 опции за калъфи, както и разнообразие от защитни очила, изходни гнезда, външни батерии и др. Те могат да бъдат проектирани в същия стил - така изглеждат добавките към притурката особено впечатляващо. Можете да изберете новогодишни корици за смартфони от каталога или дори да поръчате свой собствен печат с помощта на онлайн дизайнера.

Преобличане

Поставете телефона си в гаечен ключ или саксия. Или използвайте класическата техника на матрьошка кутия.

Ребус

Шифровайте името на притурката като ребус. Разпечатайте го и помолете адресата да отгатне думата, за да получи подарък.

Кръстословица

Съставете кръстословица по такъв начин, че името на смартфона да се формира при решаването му в маркирания ред. Като въпроси можете да използвате често срещани шеги или събития от живота - например „страната, в която бяхме миналата година“. Помолете адресата да отгатне думата.

Пъзели в балони

Отпечатайте изображението на вашия смартфон и го нарежете на квадрати. Поставете всеки квадрат в балон; надуйте балоните. Дайте букет балони на адресата и му предложете да събирате пъзели, като пукате балони. След това дайте подаръка.

Игра на думи

Поканете адресата да играе думи. Нека той предложи своите опции за името на подаръка и вие ще отговорите „да“ или „не“. За всеки грешен отговор въведете дузпа - например кукане.

Будилник

Настройте будилника на вашия смартфон. По-добре направете няколко повторения (поне 3-4) за няколко минути. Скрийте кутията и бъдете в стаята с адресата, когато алармата звъни. Помогнете му да намери източника на звука. Ще бъде забавно, обещаваме.

Козметична чанта

Ако подарите телефона си на момиче, можете да го поставите в козметична чанта. Преди това помислете предварително кога собственикът го използва, за да можете да сте там и да наблюдавате реакцията й.

Предполагащи въпроси

Обадете се на адресата и попитайте - златен или сребърен (цветовете могат да бъдат всякакви - в зависимост от наличността на опциите за калъфи в асортиментната линия на производителя). На въпроса „какво се има предвид“ отговорете, че ви е необходим за работа. Разходете се и с адресанта в търговския център, където продават джаджи, погледнете ги. Или небрежно обсъдете достойнствата на марката. Обещаваме, че след това ще ви хареса реакцията на подаръка.

Горещо и студено

Скрийте телефона си на неочаквано място и играйте с адресанта на топло и студено.

Намерете разлики в картината

Намерете предварително в интернет изображение на работен плот с много предмети върху него - химикалки, телбодове, очила и др. Използвайки Photoshop, добавете дискретно изображение на смартфон към масата. Разпечатайте и двете снимки и помолете адресата да открие разликите върху тях. След това дайте подаръка.

Дядо Коледа

Новогодишен сценарий, тестван в продължение на десетилетия. Запасете се предварително с шапка, брада, халат и чанта.Помолете адресата да каже рима или да изпее песен. Да, стоя на табуретка.

Куест

Организирайте новогодишно търсене. Децата особено ще харесат този подход. За да направите това, напишете ~ 10 бележки за задание предварително. Поставете първия на видно място - например под дърво. Скрийте останалото в стаята. За всяка позната задача възнаградете с намек.

Карта на съкровищата

Начертайте карта на съкровищата и маркирайте мястото, където е скрито съкровището. Покажете въображението си, докато правите това. Поканете адресата да намери съкровището.

Играчка за коледно дърво

Ако размерите позволяват, увийте смартфона във фолио и го закачете на елхата. Изпратете на адресата SMS с текст: „Аз съм вашият подарък. Намери ме".

Под дървото

Но не просто, а с въображение. Вземете мъжки обувки, в посока от входната врата към елхата, като използвате брашно или сода, нарисувайте следите от Дядо Коледа (намокрете подметката, след това я поръсете с брашно или сода, след това я сложете на пода, имитирайки разходка ). Поставете телефона си в коледна обувка.

Пакет от Дядо Коледа

Използвайте куриерска служба. Обадете се на куриер за определен ден и час предварително. В полето посочете данните на адресата и данните на подателя - Северен полюс, Свети Никола.

Привлечете детето

Ако телефонът е подарък за мама или татко, баба или дядо, дете, облечено като Снежанка или Дядо Коледа, може да го даде. Той може да попита дали адресатът се е държал добре и да го помоли да не се отдаде в бъдеще.

Лабиринт

Вземете топка конец, увийте края на телефона около него и го скрийте на уединено място. След това увийте мебелите и всичко, което е възможно в къщата, и след това поканете адресата, следвайки нишката, да намери подарък.

Който и метод да изберете, по-добре е да представите на телефона си пълна гама от аксесоари.

Интересни статии...