Какво да подарите на 18-годишен брат: интересни идеи за подаръци за навършване на пълнолетие

На 18-годишна възраст момчето постепенно се превръща в мъж. Разбира се, братът очаква изненади и необичайни подаръци от роднини за празника. Какво можете да дадете на любимия си брат в продължение на 18 години? Какъв подарък ще ви зарадва най-много?

Как да изберем подарък за рожден ден?

Това вече не е малко момче, което може да бъде представено с пишеща машина или конструктивен комплект. Трудно е да се угоди на 18-годишно дете, но вероятно искате вашият малък брат да хареса подаръка. Изберете подарък отговорно, като вземете предвид особеностите на възрастта на рождения ден.

Важни правила за избор на презентация:

 • Водете се от желанията на брат си. Общувате отблизо, прекарвате много време заедно, той вероятно споделя мечтите си. Опитайте се да изпълните желанията му, дайте му това, за което мечтае. По-големите братя и сестри, дори когато навършат пълнолетие, дават подаръци, които считат за полезни. Те все още смятат, че знаят по-добре от какво се нуждае малкият им брат. Но той вече е на 18, порасна и иска да бъде считан за възрастен и независим.
 • Опитайте се да разберете какво брат иска да получи като подарък. Слушайте внимателно брат си, в разговор той може да спомене мечтата си. Ако не успеете да разберете, изберете подарък, който ще бъде свързан с неговите хобита, хобита, започнете, когато избирате от интересите на брат си.
 • В продължение на 18 години не трябва да давате бельо, алкохол и тютюн, козметика за тийнейджъри. Неуспешният подарък ще бъде подобно нещо, което беше представено на брат на 17-ия му рожден ден. И все пак той очаква нещо специално за 18-ия си рожден ден.

За да угоди на рожденика, при избора на подарък трябва да се вземат предвид много фактори.

Популярни подаръци от 18 години

Почти всяко 18-годишно момче ще хареса тези подаръци:

 1. PlayStation или Xbox;
 2. Компютърни аксесоари;
 3. Спортна екипировка;
 4. Младежко облекло и обувки;
 5. Ръчен часовник;
 6. Мобилен телефон;
 7. Незабравимо преживяване;
 8. Пари;
 9. Карта за подарък;
 10. Курсове по чужди езици, шофиране, програмиране.

Полезни подаръци

Какво можете да дадете на брат си за 18-ия си рожден ден:

 • Безжични слушалки. Те нямат жици, които непрекъснато пречат и се объркват.
 • Чанта за лаптоп. Необходимо нещо за бъдещ студент, който ще трябва постоянно да носи лаптоп със себе си.
 • Кожен колан. Изберете скъп аксесоар от естествена кожа.
 • Портмоне. Парите и банковите карти на този човек трябва да са в ред.
 • Ръкавици от естествена кожа. Дори в студения сезон един млад мъж ще изглежда представително.

Интересни подаръци

Ако искате да изненадате малкия си брат на рождения му ден, изберете интересен подарък изненада. Какво можете да подарите на брат, който навършва 18 години за рождения си ден:

 • 3D писалка. Креативен млад мъж с нейна помощ ще може да създава обемни шедьоври.
 • Лампа във формата на футболна топка. Ако братът обича футбола, подаръкът трябва да го зарадва.
 • Касичка под формата на златно кюлче, забавно прасе, герой от комикси. Подаръкът ще бъде от значение, ако рожденикът реши да събере определена сума, за да купи скъпа вещ.
 • Компютърна мишка под формата на състезателна кола. Брат ти харесва ли компютърни състезателни игри? Подарете му мишка с формата на състезателна спортна кола.

Необичайни готини подаръци определено ще зарадват брат ви, ако той има добро чувство за хумор.

Емоции като подарък

На 18 години младите хора са пълни със страст, те обичат нови преживявания. Отчитайки интересите на брат си, изберете подаръци-емоции, за да направите рождения си ден незабравим.

Какво да дадете за 18 години, за да изненадате брат си:

 • Билети във VIP кутията до стадиона, ако рожденикът е фен на футбола или хокея.
 • Наета спортна кола. Брат ми все още няма шофьорска книжка, но можете да се возите заедно с бриза. Един от по-възрастните роднини може да е зад волана.
 • Снимка на рожденика на билборд. В наши дни услугата е достъпна дори за жители на села и малки градове.

На бележка! Празничният билборд трябва да е по обичайния маршрут на рождения ден, за да забележи подаръка. Друг вариант е да отидете някъде с малкия си брат и да го заведете по пътя, където се намира билбордът.

 • Посещение на играта за търсене. Рожденикът, заобиколен от приятели, с радост ще се потопи в търсенето на съкровища или ще посети тематични стаи. Обсъдете подробностите с организаторите на играта предварително, така че подаръкът да хареса на вашия брат.
 • Филм за брат. Използвайте специална компютърна програма, за да редактирате филм от семейни видеозаписи. Добавете фотоколаж от всяка година снимки на брат. Остава само да изберете фоновата музика и да покажете филма на рождения ден на любимия си брат.
 • Ваучер за пътуване. Ако е възможно, организирайте пътуване за по-малкия си брат до европейски град. Париж, Прага или Амстердам ще ви дадат незабравимо изживяване.

Оригиналните подаръци-емоции ще оставят най-ярките спомени от 18-ия рожден ден в паметта на рожденика.

Подаръци от сестра ми

Сестрите често проявяват загриженост и загриженост за братята, независимо от възрастта. Какво може да даде сестра на брат за 18-ти рожден ден:

 • Младежка кожена чанта. Модел, който се носи през рамо, със сигурност ще се хареса на млад мъж.
 • Възглавница против стрес. Ако брат ви прекарва свободното си време пред компютъра, такова нещо е просто необходимо. Възглавницата може да се адаптира към анатомичната структура на тялото и дори дълъг престой в една позиция няма да причини дискомфорт.
 • Комплект връзки е подходящ подарък за 18-годишен брат от сестра. Брат ти предпочита ли бизнес рокля? Връзките са основен атрибут на стилния бизнес човек. Сестрата ще избере цветове, които съответстват на костюмите на брат й.
 • Маркови дрехи. Младите хора обичат да се обличат модерно и модерно. Скъпият гардероб на известна марка е това, от което се нуждае 18-годишно момче.
 • Кецове или кецове. Дори ако брат ви има няколко чифта спортни обувки, друг модерен чифт няма да навреди.
 • Мъжки парфюм. Марка тоалетна вода ще бъде подходящ подарък за 18-ия рожден ден от вашата сестра.

Можете да подарите на брат си самоделен подарък от сестра си в продължение на 18 години: плете шал, пуловер, шийте чехли или направете каре от разноцветни остатъци.

Подаръци от брат

Имате собствено мнение за това какво са добрите неща. Когато избирате подарък за по-малкото си братче, забравете за личните предпочитания, водени от желанията и предпочитанията на рождения ден.

Какво да подарите:

 • Тениска с тематичен дизайн. Подарете на музикант тениска с барабанен комплект или електрическа китара. Феновете ще харесат нарисувания портрет на спортния идол.
 • Комплект персонализирани очила. Можете да дарите три чаши с гравирани инициали на брат.
 • Чаша със обща снимка. Трогателно подарък от любящ роднина.
 • Кожен дневник. Студентът ще се нуждае от дневник, за да запише графика на часовете и да направи важни бележки;
 • Модни музикални високоговорители за компютъра. Братът ще слуша любимата си музика във висококачествено изпълнение.
 • Жироскутер. Не само учениците харесват новомодните транспортни средства. Възрастните момчета са щастливи да карат ховърборд, особено ако има вградени музикални колони.

На бележка! Дайте предпочитание на модели с широки колела, за да може ховърбордът да се движи по неравни пътища.

Мога ли да дам пари на брат си?

На 18-годишна възраст младите хора се научават да пестят пари и да ги разпределят разумно за своите нужди. Не са много хората, които започват да печелят сами на тази възраст, така че родителите, по-големите братя и сестри се опитват да подкрепят младия човек с финанси.Но струва ли си да давате пари за почивка?

Можете да подарите на брат си открита банкова сметка с определена сума от цялото семейство като подарък за 18 години. Вместо стандартна пощенска картичка с плик с пари, можете да дарите златно кюлче. Не евтин подарък, но навършва 18 пъти веднъж в живота! Друг вариант е банкова карта с малка сума по сметката.

Във всеки случай, ако не знаете кой подарък да изберете, банкнотите в красив плик са съвсем подходящ подарък за млад мъж.

Зарадвайте близък роднина в деня на мнозинството му с приятна изненада. Подарете му истинско парти с фойерверки, петарди, балони и торта със свещи. Въпреки че братът се смята за вече възрастен, в сърцето си той остава дете, което чака празник и подаръци. Не забравяйте да му кажете, че той е най-добрият брат на света и че много се гордеете с него.

Вижте също: Какво да подарите на брат за 30-ия му рожден ден?

Интересни статии...