Списък на новите години - Нова година 2022 без бързане и караница

Сега ще ви разкрием неприятна тайна. Новата година се празнува точно 10 секунди. Представете си, рожден ден трае един ден, ние празнуваме 1 май в продължение на два дни, дори 8 март продължава цели три дни - от поздравления на работното място до празнуване с цялото семейство. И такъв важен ден, когато всичко започва в живота, всичко е ново или се дава шанс да започне всичко - всичко е като за първи път - миговете летят.

Този празник трае точно 10 секунди, според броенето на камбанките. Това е несправедливо, трябва да се съгласите. Възможно ли е през тези вълнуващи 10 секунди да запомните всичко, да отгатнете, да завършите и да простите на тези, които са ядосани. Може би затова нищо в живота наистина не се вписва. Грешна среща?

Тази година ще бъде специална. Нашата година с вас. Ще се срещнем правилно с него. Нека направим списък с новогодишните неща. Ще се подготвим предварително и ще имаме време за всичко.

1 декември. Адвент календар


Започваме, както трябва, с плана. И ще започнем да се подготвяме точно днес - 1 декември. Сигурни сме, че ще успеем. Разгъваме лист хартия и чертаем нашия Адвент календар. Това ще бъдат просто неща и нещата ще бъдат вълшебни. Всеки ден е солиден празник или подготовка за него. Това е нашият месец, приказно - мистериозно - вълшебен. Нека завършим старото и да познаем новото. Започнахме.

2 декември. Задайте тапет за Нова година


Новата година не просто започва така. Как се развива животът? Вие чакате, чакате рождения си ден. Подготовка, притеснение. Прелита за секунди. Тази година започваме да се тревожим днес. И затова вече на 2 декември на монитора на компютър, таблет или телефон има новогодишна снимка. Честито!!! За нас празникът започна.

3 декември. Новогодишен ден за четене


Разбира се, филмите са страхотни. Но ние ще започнем, както в добрите стари времена, да се подготвяме за Нова година с новогодишна книга в ръце. За Снежанката, снежните човеци, Дядо Коледа и магията. Какво по-ново за Нова година от цялото семейство под едно одеяло, четейки приказки.

4 декември. Писане на писмо до Дядо Коледа


Пише, разбира се, деца. Пише правилно. Сега ще ги научим как да правят това.

Докато възрастните пишат на шефовете си, „Моля, дайте ми награда“. Затова съставяме това, което искаме да получим от Дядо Коледа: Дядо Коледа. Моля, дайте ми …

За да се сбъдне всичко това, ще ви разкрием важна тайна. Родителите трябва да подпишат писмото. В техния свят за възрастни това се нарича резолюция.

И така, писмото ви трябва да съдържа резолюция на мама или татко със следното съдържание:

"Дядо Коледа. Саша беше необичайно послушен и интелигентен. Моля, не забравяйте да изпратите подарък. "

И внимавайте, тези възрастни забравят всичко, особено що се отнася до подаръците. Родителите трябва да подпишат писмото. Сега в плик. На плика пишем:

Дядо Фрост, Велики Устюг, област Вологда, държава, 162390.

Ако нещо се обърка с поведението или умните ви мисли и родителите ви наистина не искат да напишат резолюция, обещайте да я завършите. Има време. И докажете на майка си, че можете да се справите. Тя е мила и със сигурност ще повярва.

5 декември. Ден на фойерверките


Пиротехниката все още ще трябва да се купува за Нова година. Той не се влошава, не изчезва. Днес ще го купим. Така че в момента вече е по-празнично забавно, в края на краищата ще запалим един искрящ. Да проверим. Много добре, той вече пасва на нашия тапет на работния плот по темата. И няма да навреди да се уверите, че изгаря правилно. Така че с петия предпразничен ден и репетицията на фойерверките вие!

6 декември. Срещаме зимата


Новата година определено няма да започне, докато не започне зимата. И започва с ледени пързалки и кънки. Можете да карате ски, можете да карате шейна. Основното нещо е да вземете всичко това на раменете си и на двора. Срещаме зимата. Сняг, слана - всичко, което да помогне днес.

7 декември. Новогодишен филмов ден

Дори няма да напиша нищо. Нямате време за четене. Има толкова много филми. Помним и гледаме.И ето списъците с филми: руски и чуждестранни.

8 декември. Купуваме подаръци

Разбира се, има още много време за закупуване на почивка. Но, беше забелязано, нищо не наближава празник като добре обмислен и закупен подарък. Затова днес хвърляме всички неща, важни и не особено важни, и хукваме към магазина. Все още никой не е купувал подаръци, те все още лежат на рафтовете на магазините и чакат. Подаръци, идваме при вас!

9 декември. Карикатури за детски ден

Какъв празник без карикатура Снежен човек, вълшебна шейна с Дядо Коледа, Снежанка, нагъл новогодишен заек? Има много стари карикатури, има нови прекрасни забавни страници за оцветяване. Помним, спорим, избираме. Запасяваме се с новогодишни мандарини и гледаме, плътно притиснати рамо до рамо. И ето списък с карикатури.

10 декември. Коледни играчки празник


Легендите казват, че колкото повече нови играчки поставите на дървото, толкова повече желанията за Нова година ще се сбъднат. Днес не пестим, купуваме не просто играчки, а изпълнението на желанията. Можете да добавите няколко гирлянди от крушки, снежинки, коледни мишури. Всичко ще дойде по-удобно.

11 декември. Ден на прошка


Нека си спомним кого обидихме през годината, не разбрахме, не се обадихме или не благодарихме. Днес е вълшебен ден. И ние довършваме всички несъвършенства. Всяка прошка и думи на благодарност се удвояват. Така че напред. Не влачете старото в Нова година. Магията на предпразничния ден е, че днес всичко е по-лесно да се направи.

12 декември. Изработване на венец на вратата


Традицията е нова, но добра. Има къде да покажат своите умения, да се покажат пред съседите. Какво има там. Сега всеки ден, като вмъквате ключа във вратата, ще знаете - празникът идва скоро.

13 декември. Избираме новогодишната музика

Днес е моментът да слушате невероятна музика за Нова година и Коледа. Най-важното е, че не забравяйте да си сложите мелодии. Нека и другите да си спомнят - празникът идва скоро.

14 декември. Вкусно новогодишно време за печене

Най-удобното и новогодишно занимание. Основното е, че цялото семейство се подготвя. Не забравяйте да намажете в брашно не само ръцете и престилките, но и носовете. Това е добър знак. И тук е рецептата за новогодишните бисквитки и къща за меденки.

15 декември. Ние шием костюми за момичета и момчета


Какъв празник без добър костюм? Казахме това за момчетата.

За момичетата, нека изясним: какъв вид празнична принцеса може да бъде, ако тя няма подходяща рокля? Някога вълшебна фея докосна Пепеляшка и я превърна в принцеса. Помните ли как завърши? Облеклото изчезна в полунощ. Няма да се доверим на феите с роклята си.

Нека да се ровим из дъното и да правим от това, което е например роклята на Елза. Или ще разгледаме друго облекло в магазина. Дори днес роклята все още да не е ушита или закупена, това не е страшно. Основното нещо е да се въртите около красива музика, сякаш сте принцеса от приказка. Мамо, и ти се въртиш. Не бъдете мързеливи.

16 декември. Мислим какво да си пожелаем


Не забравяйте, че само 10 секунди са дадени за желанието да се предположи? И ние ще се подготвим и ще измислим желания или мечти днес. Рано? Не, точно така. Но има време да поправите и промените решението си. Пожелавам ви добри мечти!

17 декември. Ден на фолклора
Нова година е всичко за забавление. От 1 декември до 31 декември, плюс Коледа и Стара Нова година. А това означава - трябват ни новогодишни песни, хороводни танци, коледни песни, щедрост, сеитба. Време е да ги научим. Неуместно е да не се знаят специални песни в такива дни. Време е да ги научите, а след това отидете с чанта за подаръци - бръмчене.

18 декември. Време е за новогодишните занаяти


Играчки, бисквити, занаяти, декорации. Получаваме всичко това днес и го пробваме у дома. Със сигурност ще завършим нещо и ще подготвим нещо ново. Мислите рано? Не. Утре е денят на Свети Никола. За родителите повтаряме. Никулден ден. Разберете намека? Така че, не забравяйте да скриете този намек под бебешка възглавница.

19 декември. Никулден ден


Весели празници на всички, и особено на Николаев. Днес е ден на солидна доброта. Със сигурност се знае, че не бива да се обиждате от никого. Гледаме на света през очите на любезен дядо и се радваме.

20 декември. Подготовка на новогодишни поздравления
Никой празник не идва толкова неочаквано като Нова година. Днес изпускаме всичко и пишем писма. На хартия, на пощенски картички или в SMS - заготовки. Помним, спестяваме. След това, преди Нова година, ще изпратим всичко. Нека вашите приятели и познати да бъдат доволни.

21 декември. Вълшебен ден магическа дума

Чели ли сте приказка за вълшебни думи? Мислите ли, че живеят само в приказка? Не. И днес ще се убедим в това. Цял ден, от сутрин до вечер, казваме: благодаря, моля, бъдете здрави, добро утро. Който знае повече думи и каза за един ден - това е награда. Ура на победителя!

22 декември. Отиваме на коледния пазар


Всички неща отстрани и зад дървото. Борово дърво, коледно дърво, голямо, малко, дори зад клон. Но е време да изберете дърво. Все още няма да се обличаме. Оставете го да полежи малко, да се сприятели с нас.

23 декември. Вкусен ден


Или по-скоро денят на обмисляне на сервирането на масата и менюто за Нова година. Какво ще готвим за Нова година? Не знам? Днес просто ще помислим за това. Разработваме новогодишно меню и декорации за маси. Записваме всичко на лист хартия, правим списък с продукти. Определено търсим най-вкусните рецепти. Ако слюноотделянето е започнало да тече, значи сте се справили с него.

24 декември. Избор на вълшебна рокля


Децата вече са облечени. Остава сериозен момент: изборът на рокля за възрастни за мама. Трябва да го приемете отговорно. За празника няма да има нова рокля - можете да „прелитате“ по този въпрос цяла година. Това не е малко нещо. Добрата новогодишна рокля е ключът към щастливото пазаруване за цялата година.

25 декември. Декориране на коледната елха

Време е да покажем вече закупената ни красота от гората на хората, да се запознаем с нея и да се облечем. Мислите, че е рано? Кой се интересува от нашето дърво след Нова година? Едва сега я гледат. И каква подготовка за празника, дори и да няма къде да изпеем песен за коледно дърво от гората. Не забравяйте да скриете бонбоните сред играчките. Ето защо той е Нова година, за да яде сладкиши.

26 декември. Ден на бабите и дядовците
Страхотно време за изчакване за празника. Изпращаме малките при техните баби и дядовци. И себе си на посещение, на кино, на пързалката. Навсякъде. Между другото, официалното име на днешния празник - боксов ден, е свързано с началото на новогодишните разпродажби. Може би те вече са започнали във вашия град?

27 декември. Новогодишно парти


Почиваме и празнуваме Нова година. Истинска репетиция на празника. Мами и татковци се радват на красив външен вид и добър стих от дете. И децата започват да ядат първите си новогодишни подаръци. Какво да правя, спечелено.

28 декември. Голяма зимна разходка

Цял месец правехме нещо, готвехме, обличахме се. Всички, днес вървим. В апартамента, в града, в приятели. Последният ден, в който нищо не се прави тази година. Следващите ще бъдат изпълнени със събития. Основното нещо е да не правите нищо забавно днес и да напомняте на другите: „Нова година идва скоро!“.

29 декември. Новогодишно корпоративно парти
Ден на възрастния утренник. Сценарият на корпоративно парти може да бъде разнообразен и пъстър. Но не забравяйте, че Нова година все още не започва днес. Остават още 2 дни преди празника. Няма корпоративно парти? Дори късметлия. След това можете да се насладите на още едно традиционно новогодишно забавление: готвене aspic. Какъв друг празник? Те ще кажат в навечерието на Нова година поне 5 пъти традиционната фраза: „Каква отвратителна е вашата желирана риба? !! Семейството ще се зарадва и ще си помисли: „Майка ни няма лоша аспика“.

30 декември. Ден за опаковане на подаръци


Разбира се, такива предпазливи, каквито сме подготвили и опаковали всички подаръци. Но празникът е празник. И според календара се нарича така. Въздухът вече трепери от предчувствие за новогодишни фойерверки. Нека подкрепим това настроение. Днес наистина е Световният ден за опаковане на подаръци. За да сте в темата, поне залепете снежинката с тиксо някъде.

31 декември. Всичко. Започва.


Облечени сме и обути, с нов маникюр и в шикозна рокля, празнуваме Нова година. Финални щрихи. Още малко и последното десетсекундно отброяване ще отиде. Няма време да седне на монитора. Честита Нова година и щастие.

Може да бъде просто - като семейство.Специално, с камбани и свирки. Няма значение. Основното нещо е да го направите точно в навечерието на Нова година.

Започнахме да празнуваме Нова година на 1 декември приятелски и весело. Цялата следваща Нова година зависи от този месец. Всички елементи от списъка със задачи за Нова година са завършени. Всички стъпки за Нова година 2022 са завършени. Не забравяйте, че вече сме измислили желания. Не пропускайте да ги прошепнете на камбанките и да затворите очи от щастие, мечтата е на път.

Интересни статии...